Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-08-2008, 21:02   #1 (permalink)
Registered User

Problema la crearea contului

Dupa 2 ore jumate de asteptat, am instalat jocul.
Ma duc pe siteu'l unde trebuie sa imi fac cont https://register.ageofconan.com/account .

Introduc activation key-ul si primesc urmatorul mesaj

Information
Register failed

(Ref.Id -445258532)
The Site Administrator has been Notified.
Please try again later.

Ce se intampla ? Nu este key-ul bun sau are site-ul vreo problema ?
Mentionez ca nu am avut niciodata cont la Funcom.

wild_1 is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 23:11   #2 (permalink)
Nick anterior: alexpopel

Alexamy's Avatar

1. Scrie aici un mail in care descrie problema
accounts@ageofconan.com

2.
vezi pe forumul oficial daca exista solutii in cazul in care au experimentat vreunii problema.

3. ti-a aparut pagina personalizata pentru crearea unui nou account ? unde ai introdus cd keyul, trebuie sa fii selectat jocul corect, poate ai intrat din greseala la anarchy

Alexamy is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 07:50   #3 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

asa mi-a facut si mie singura solutie a fost activarea unui cont vechi cu anarchy , daca cumva ai jucat anarchy atunci logheazate cu contu ala pe funcom si activeazati subscriptia pentru connan , alta varianta ar fi sa iti faci cont nou fara sa intri pe pagina din linkul de buddy , si dupa ce ai facut contu sa bagi buddy key , aprp carte de credit sau ctg serial daca vrei sa faci cont nou altfel nu te lasa chiar daca e trial

WarChiD is online now    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 15:49   #4 (permalink)
Registered User

@Alexamy

1. am trimis mail si mi'a raspuns un GM in care a zis ca mi'a bagat el key-ul si sa mai incerc iar daca nu merge sa trimit mail iar. bineinteles nu a mers, am trimis mail si nimic. inca astept un raspuns ceva.

2. pe forum nu am vazut ceva asemanator mie si nici nu pot posta pentru ca nu am cont, lucru care mi se pare tampit

3. cd-key-ul l'am introdus la Conan nu la Anarchy. am introdus prostia aia de cdkey in toate casutele posibile si mereu primesc eroarea aia.

@warchid

nu am jucat anarchy niciodata iar jocul nu e pe trial. mi l'am cumparat din magazin[diverta].

Old 07-08-2008, 19:34   #5 (permalink)
Nick anterior: alexpopel

Alexamy's Avatar

ai collector's edition cumva ?, am mai auzit de probleme cu astea.

Imi apare si mie eroarea aia din cand in cand, accesand pagina mea personala pe diverse categorii de acolo. Incearca sa schimbi si browserul printre altele.

Alexamy is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 10:19   #6 (permalink)
Registered User

Am rezolvat. Se pare ca era din cauza browserului meu[Mozilla Firefox]. Mi se pare stupid deoarece un prieten care m'a ajutat sa imi fac contul avea acelasi browser si i'a mers. Pt cei care vor mai da de problema asta, incercati sa schimbati browserul inainte de a da mail la Funcom. Cu IE a mers perfect fara probleme.

Multumesc pt ajutor.

Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules