Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-08-2008, 18:45   #1 (permalink)
Registered User

sipius's Avatar

415k clienti per 14 August. d

Din cifrele Funcom:

http://www.funcom.com/funcom/fronten...esentation.pdf
Discuss

sipius is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 19:55   #2 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

ce nu inteleg eu ce e de discutat ? da au 415.000 de playeri online sau platitori , what is the big deal pe bune nu inteleg de ce e hipe-ul asta negativist contra funcom , ok am inteles nu va place jocu ok am inteles nu va place firma da de ce continuati sa postati despre ea ? va plateste pentru negative publicity sau ce ? daca da zicetimi si mie sa ma duc sa fac si eu un ban , altfel nu vad motivul , sau sunt wow loveri care incearca sa ingroape aoc mai rpd ca sa nu ramana fara joculet ? peste tot pe unde citesc mam ca criza ce extraordinar funcom a vandut 18% din actiuni extraordinar si blizzard are vandute peste 35% din actiuni in caz ca nu stiati la alea de ce nu tipa nimeni ca se duce de rapa ?

pana una alta nu ii plangeti de mila la funcom si la aoc are playeri lui ( subscriberi lui ) si daca e ca aoc sa fie un bad brand nu uitati ca funcomu a facut si ao si care daca se termina schimbare de motor grafic care are loc acuma pun pariu ca o sa fure ceva cumparatori de la megadinozaurul blizz si nu 1 sau 2 ( trebuie reamintit numarul de jucatori de aoc care era in romania la inceputul mmo ? )

ps nu iti merge linku

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 21:34   #3 (permalink)
Registered User

sipius's Avatar

Quote:
Originally Posted by WarChiD View Post
ce nu inteleg eu ce e de discutat ? da au 415.000 de playeri online sau platitori , what is the big deal pe bune nu inteleg de ce e hipe-ul asta negativist contra funcom , ok am inteles nu va place jocu ok am inteles nu va place firma da de ce continuati sa postati despre ea ? va plateste pentru negative publicity sau ce ? daca da zicetimi si mie sa ma duc sa fac si eu un ban , altfel nu vad motivul , sau sunt wow loveri care incearca sa ingroape aoc mai rpd ca sa nu ramana fara joculet ? peste tot pe unde citesc mam ca criza ce extraordinar funcom a vandut 18% din actiuni extraordinar si blizzard are vandute peste 35% din actiuni in caz ca nu stiati la alea de ce nu tipa nimeni ca se duce de rapa ?

pana una alta nu ii plangeti de mila la funcom si la aoc are playeri lui ( subscriberi lui ) si daca e ca aoc sa fie un bad brand nu uitati ca funcomu a facut si ao si care daca se termina schimbare de motor grafic care are loc acuma pun pariu ca o sa fure ceva cumparatori de la megadinozaurul blizz si nu 1 sau 2 ( trebuie reamintit numarul de jucatori de aoc care era in romania la inceputul mmo ? )

ps nu iti merge linku
Nu te ambala ca bila de sapun man.Am zis eu ca e bine sau e rau?Din punctul meu de vedere exceptand monstrul WoW orce joc care trece de 200k e mai mult de cat ok.Este doar o comfirmare ca aoc nu e nici pe de parte sa cada, atata tot.Nici cu hai sa exageram jumatate cati vor mai ramane dupa ce alte mmo concurente se vor lansa pe piata.

sipius is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2008, 16:38   #4 (permalink)
Nick anterior: alexpopel

Alexamy's Avatar

Chiar si cu o baza de 200k-300k poate continua ok si dupa ce se lanseaza restul porcariilor anul asta. Eu unul am intrat in a doua luna si inca mai joc cu placere. Casual ca nu am timp mai mult.

Alexamy is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2008, 18:01   #5 (permalink)
Registered User

400.000 platitori e super ok de inceput ..problema pe care o vad eu este 300k-400k useri acopera EBIT -5mil EUR??????

niraco79 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures

Thread Tools

Posting Rules