|
ce nu inteleg eu ce e de discutat ? da au 415.000 de playeri online sau platitori , what is the big deal pe bune nu inteleg de ce e hipe-ul asta negativist contra funcom , ok am inteles nu va place jocu ok am inteles nu va place firma da de ce continuati sa postati despre ea ? va plateste pentru negative publicity sau ce ? daca da zicetimi si mie sa ma duc sa fac si eu un ban , altfel nu vad motivul , sau sunt wow loveri care incearca sa ingroape aoc mai rpd ca sa nu ramana fara joculet ? peste tot pe unde citesc mam ca criza ce extraordinar funcom a vandut 18% din actiuni extraordinar si blizzard are vandute peste 35% din actiuni in caz ca nu stiati la alea de ce nu tipa nimeni ca se duce de rapa ?
pana una alta nu ii plangeti de mila la funcom si la aoc are playeri lui ( subscriberi lui ) si daca e ca aoc sa fie un bad brand nu uitati ca funcomu a facut si ao si care daca se termina schimbare de motor grafic care are loc acuma pun pariu ca o sa fure ceva cumparatori de la megadinozaurul blizz si nu 1 sau 2 ( trebuie reamintit numarul de jucatori de aoc care era in romania la inceputul mmo ? )
ps nu iti merge linku