![]() |
| | #21 | ||
| O sa fie si tutorialul. Ai o sectiune de intrebari pe forum aici , o sa incerc sa raspund la toata lumea.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #22 | ||
| deci la simulare jos de tot iti apare un teren in care arata asezarea in teren a fiecarei echipe si in dreapta 4 iconite carora le poti da valori pana la 100 .. in fine.. ce inseamna? dak dau la maxim sau o las la mimin ? ce fac iconitele alea? -------------------- Editare ulterioară -------------------- si cum fac sa schimb numele jucatorilor? se mai poate pt ca nu i-am modificat pe toti la inceput
__________________ 4 ever ForZa Bayern! Last edited by LeCCa; 09-05-2008 at 17:01. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | deci in legatura cu simularea...dau acolo simuleaza si imi zice ca simularea a inceput...dar totusi unde ? parca trebuia sa imi arate ceva teren... | ||
|
| | #24 | ||
| Acele icon-uri reprezinta Contactul cu mingea, Joc pe flancuri, Presiune si Agresivitate. De asemenea acestea le ai si la meniul de tactica.
|
| | #25 | ||
| In momentul in care a inceput un joc de simulare ai sus un meniu rosu cu " Joc de simulare "
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Salut!!...am revenit cu o problema ![]() Am schimbat parola si mi-a trimis mesajul asta cand m-am logat din nou cu parola aleasa - "Trimiterea formularului a cauzat o eroare" Last edited by acel_om; 09-05-2008 at 21:12. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #27 | ||
| Hmmm, esti sigur ca ai introdus parola bine? Da-mi pm cu userul tau.
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | gata, am rezolvat problema...scuze ca te-am deranjat | ||
|
| | #29 | ||
| mie nu mi s-au schimbat numele la jucatori, desi eu am facut asta le-am schibmat dar nu s-a intamplat nimci. Ce sa fac, ca am niste nume oribile?!
__________________ imi plac multe lucruri | |||
|
| | #30 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | am observat si eu la numele la jucatori.. de ex daca nu leai pus si "nume" si "prenume" nu se schimba nimic.. :| | ||
|
| | #31 | ||
| da, ce chestie, eu am schimbat numa o chestie. Dar acu cum mai pot schimba, ca nu gasesc unde!!!
|
| | #32 | ||
| Numele jucatorilor se schimba doar atunci cand iti inregistrezi echipa.Acum, nu mai ai cum sa schimbi numele jucatorilor.
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | la ce ora trece ziua?astept si eu ziua 3 sa ma bage intro liga,dar deja e ora 2.45 si inca e ziua 2.... | ||
|
| | #34 | ||
| Hmm...Ce echipa ai?
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | si la mine apare tot ziua 2. sunt inscris in liga, cu meciuri programate, dar tot ziua 2 apare. cel mai bine se vede la "antrenament" | ||
|
| | #36 | ||
| La mine apare Ziua 3, depinde la ce ora te-ai inregistrat. PS. Fa-ti echipa ca avem meci maine :P
|
| | #37 | ||
| si daca nu am schimbat numele, ii vand mai greu?!
|
| | #38 | ||
| dak m-am inregistrat azi maine cand o sa fiu repartizat si eu? maine incep meciurile in toate ligile?
__________________ 4 ever ForZa Bayern! | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Oameni buni,in fiecare zi se joaca meciuri???? ![]() 05.12.2008 -=remy=- - FCM Poli Timisoara AEK 05.13.2008 FCM Poli Timisoara AEK - fc club timis 05.14.2008 FC Ripensia - FCM Poli Timisoara AEK | ||
|
| | #40 | ||
| Da, in fiecare zi.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|