![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Asa va fi tot timpu,sau doar pana ajung echipe in liga I,ca din cate am citit eu pe undeva sar juca doar odata pe saptamana | ||
|
| | #42 | ||
| Primul sezon asa va fi. Odata cu marirea nr de manageri se va juca o singura data pe saptamana.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | ok | ||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | help am cont pe footiecup, am intrat de mai multe ori, dar mai nou cand bag numele si parola imi zice"No user name with this name has been found".HELPPPPPPPPp | ||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | si mie mi se intampla la fel...nu pot trece pe romana | ||
|
| | #46 | ||
| Au fost niste update-uri la servere si totul este ok acum. HF, maine este prima etapa. Pentru cei interesati am creat un mini turneu, AZD ComputerGames, va astept ![]()
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | mai am si yo o intrebare...am dat vreo 8 simulari si scrie asteapta...cat sa stau? | ||
|
| | #48 | ||
| Atunci si cand celalalt manager accepta simularea cu echipa ta.
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: Craiova | care e numarul maxim de simulari pe care poti sa le ai concomitent? :-? ca eu am ajuns azi la 6 3 victorii, 3 infrangeri parca :-??(Am intrebat aici pentru ca m-am gandit ca nu se merita sa fac un thread nou despre asta) | ||
|
| | #50 | ||
| Poti sa ai si pana la 10 jocuri de simulare. Ele conteaza doar pentru o mai buna omogenizare a echipei, a mobilizarii jucatorilor, incerci noi tactici de joc s.a.m.d
|
| | #51 | ||
| Revin cu intrebari//de baza zic eu. Cum pot sa creez grupuri ptr antrenament? Mi se pare aberant ca timp de juma de zi toata echipa sa faca antrenament de portari. Exista, dif de acumulari de antrenamnet? Dupa prima zi am vazut ca toti au luat 0.5 la capacitatea antrenata. Jucatrorii cresc capacitatile doar in urma antrenamentului sau si in urma meciurilor?
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #52 | ||
| Nu poti crea grupuri pana nu ai construita o baza de antrenament. Capacitatea jucatorilor creste si in antrenamente si dupa mai multe meciuri, experianta.
|
| | #53 | ||
| Quote:
![]() Tocmai mi-al luat un rosu ptr un fundas si al dracu nu am nici o rezerva pe postul asta. Subtiri rau rezervele.
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #54 | ||
| Acuma m-am bagat..ii misto Numele Echipei: FC Red Dogs in Liga 3 Seria 5
__________________ S. Gerrard: The biggest mistake that a footballer can do is to give the ball to Thierry Henry | |||
|
| | #55 | ||
| Si no offence, dar mai trebuie lucrat la traducere. Spuneti-mi daca ati inteles ceva din faza asta? "Cuceritorul stă în calea lui Ogararu.Panait îl împinge pe Samoilescu uşor de la minge, dar arbitrul nu a văzut această fază.Baciu se pregăteşte de lovitura liberă.Mecedes poate degaja în corner şi Capuano pune mingea la steguleţul de la colţul terenului.Panait trage de tricoul lui Samoilescu, arbitrul vede această fază si dictează lovitură liberă.Baciu se pregăteşte de lovitura liberă. Samoilescu ştie cum să se includă bine. Dar această minge a fost cu singuranţă pentru băiatul de mingi." P.S. Putem vedea raportul unui meci dupa ce acesta s-a desfasurat?
|
| | #56 | ||
| Am modificat ceva azi si inca mai lucrez la partea de comentariu. Am sa va rog sa-mi trimiteti PM cu comentariile meciurilor pentru a le putea modifica.
|
| | #57 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Echipa Cetatea "Suceava" din "echipa de rezerve: 17" a castigat pana acuma 2 meciuri si este foarte in forma, sa speram ca v-om continua | ||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | am si eu o intrebare dak se poate.....am dat azi la simulare mia scris asteapta si dupaia mia disparut chestia aia din dreapta cu astepta...da nu mia aparut nici unde scoru cat sa terminat meciul...trb sa apara cat sa terminat meciul?...sau simularea aia i asa numa..... | ||
|
| | #59 | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta | Quote:
| ||
|
| | #60 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | ok mersi mult....si te mai intreb ceva...cand fac primu 11..dupa ce sa mah iau dupa numarul ala scris in dreapta ala in paranteza?...numarul ala inseamna valoarea jucatorului?... | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|