![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Same here.
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ iPOD Nano 2G (4GB) | MP3 Player 1GB ] • Schimb: [ MP3 Player 1GB ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Salut AZD TE ROG AJUTAMA NU POT NEGOCIEZ CU JUCATORUL,DAU PE NEGOCIAZA SHI NU POT INTRA DC? -------------------- Editare ulterioară -------------------- te rog raspunde-mi repede Last edited by Quaresma77; 05-07-2008 at 22:27.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
??? Incearca sa folosesti Mozila. Eu chiar azi am negociat cu 3 dintre jucatorii mei.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
am incercat cu mozila cu internet explorer,sper sa nu retraga jucatorul,chiar am nevoie de el -------------------- Editare ulterioară -------------------- esti rapid,ms mult Last edited by Quaresma77; 05-07-2008 at 22:30.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da-mi Pm cu userul tau.
|
| | #9 (permalink) | ||
am 2 jucatori dintre care unu acceptat shi unu numai citit,scrie acolo,la cel citit ma lasa sa intru dar la cel acceptat nu,dc oare?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- club: FC Ariesul Turda,manager: Iurian Ionut,jucator Dica Nucolae(e scris correct numele la dica) Last edited by Quaresma77; 05-07-2008 at 22:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu vad ca ai avea nici un jucator cu acest nume. Doar la Cristi Chivu vad ca ii expira contractul.
|
| | #11 (permalink) | ||
nu se poate uite: Barcelona Fc a acceptat oferta ta de comision de transfer al lui Dica, Nucolae. Poţi negocia direct cu jucătorul. de 2 ori mia aparut mesajul... -------------------- Editare ulterioară -------------------- dc imi tot iasa de pe contul meu??dau la mesaje shi ma scoate afara??nush ce so intamplat azi k numa ghinioane am -------------------- Editare ulterioară -------------------- AZD fai ceva k ma loghez shi nu stau 2 sec shi ma scoate -------------------- Editare ulterioară -------------------- AZD te rog nu pot sa stau pe contu meu nici 5 sec k ma scoate afara Last edited by Quaresma77; 05-07-2008 at 23:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Tocmai am dat mail cu userul tau si o sa vedem despre ce este vorba maine. PS: Iti verificam eu contul si din acest motiv te scotea SCZ incercam sa te ajut.
|
| | #13 (permalink) | ||
incerc sa iau legatura shi cu managerul de la Barcelona Fc,sa vedem ce sa intamplat cu jucatorul -------------------- Editare ulterioară -------------------- scuza-ma u pe mine,trebuia sami dau seama,ms de ajutor,esti de treaba.ms mult -------------------- Editare ulterioară -------------------- ai o bere de la mine
Last edited by Quaresma77; 05-07-2008 at 23:08.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: Picturi | la subiect
revenind la subiectul discutiei, problema cu imposibilitatea drag and dropului o am si eu. firefox, ie, nu conteaza. apar toate butoanele gri si nu se pot muta, ca in imaginea de la inceputul threadului. pana acum 10 zile sau cam asa a mers foarte bine, deci stim ce e aia drag and drop, grupuri, etc. se poate rezolva cumva sau ne luam adio de la antrenament? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sistemul de antrenament nu mai este pe drag&drop ci pe click. Adica, click pe antramentul dorit apoi click pe data in care vrei sa aiba loc antrenamentul.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|