![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: Bucuresti | Sponsorul si clauza de promovare
Care este faza cu Retrogradare: 60% si Promovare: 190% cand negociezi cu un sponsor? Pentru ca am terminat pe locul 2 campionatul si sunt in pragul celei de-a doua promovari consecutive as dori sa stiu daca se da acea suma care este undeva intre 190 si 210% probabil din contractul anual pe care l-am semnat cu sponsorul. -------------------- Editare ulterioară -------------------- As dori sa mai stiu daca e mai bine sa semnezi contract cu sponsorul inainte de promovare sau dupa ce promivezi, cand esti intr-o liga superioara? Difera sumele, sponsorii ofera sume mai mari in diviziile superioare? Intreb deoarece am observat ca poti semna contractul si inainte de o eventuala promovare. -------------------- Editare ulterioară -------------------- M-am lamurit singur desi mi-am luat teapa, sezonul trecut am promovat dar pentru ca am semnat contractul cu sponsorul pe 1 sezon acesta a sters-o elegant si nu mi-a mai dat bonusul de promovare. Acelasi lucru am patit si sezonul actual, termin pe locul 2, probabil voi promova si nu voi primi bonusul de promovare pentru ca din nou am avut contract de 1 an. Am avut contract de un an deoarece nu am vazut ca sponsorii sa-ti ofere contracte mai mari de 1 an decat acum cand am semant cu alti 2 sponsori pe 2 sezoane, insa cine stie daca voi mai promova si in sezonul urmator. Foarte important, poate ar trebui sa putem negocia cu sponsorii si nr. de sezoane pe care semnam contractul. Astfel daca semnezi pe 1 sezon sa primesti anual o suma, daca semnezi pe 2 sezoane sa primesti o suma mai mare iar daca e pe 3 o suma si mai mare astfel incat un manager care semeaza pe 1 sezon sa aibe posibilitatea ca la sf sezonului sa negocieze un contract mai mare decat al celor care au semnat deja pe 2 sau 3 sezoane. Oricum e o tampenie cu bonusul de promovare, ala ar trebui sa se dea automat. Asa eu am promovat si n-am primit nimic. Last edited by nilatac83; 07-07-2008 at 16:24. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
nu iti da bani...iti mareste suma care ti-o da in fiecare zi in primul sezon iti dadea 3000/zi,in al 2-lea sezon 6000/zi si tot asa,sponsorul isi dubleaza suma care ti-o da tie zilnic eu asa am constatat,dk gresesc spuneti-mi si mie care ii faza !bafta | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|