![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
pentru ca aia au stadioane mai mari adica 3800 sau 4800 ... cu cat cresti stadionu mai mult cu atat vin mai mult...in gen s ocupa 90% din locurile disponibile...depinde si d vreme daca ploua / vant / soare ... -------------------- Editare ulterioară -------------------- pentru k ei au stadionu d 3800 sau 4800 ... cu cat e stadionu mai mare cu atat vin mai mult spectatori..in general 90% din locurile disponibile..depinde p urma si d vreme...ploaie / vant / soare Last edited by c00lman; 13-07-2008 at 22:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Ploiesti |
Depinde foarte mult de veme....daca ploua sunt f putini spectatori...eu am 10800 stadionul si pe ploaie vin cam 5000 cel mult...la cer noros se aduna 6-7 mii iar pe soare in jur de 9-10 mii....si culmea mai am si acoperis...asa ca iar miroase a un bug micutz...
__________________ I am a Jedi like my father before me! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Ploiesti |
Metz ai 8-10 mii pe meci pt ca ai bulan de vreme frumoasa..vezi cum a fost vremea si o sa vezi ca ai avut numai soare si daia au venit atatia...pret standard...6 euro...nu se merita sa cresti pretul ca o sa scada dramatic nr de spectatori...
__________________ I am a Jedi like my father before me! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Divine mie imi merge bine cu 10 euro biletu. Da mai scade pe vreme proasta PS , nu mi-ai spus cat vrei pe portarul ala cu skill 22 ... | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|