![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Ploiesti | Starea vremii!!!
Bai fratilor, care e treaba cu starea vremii stie cineva...in primul rand de o saptamana si ceva, aproape 2 in fiecare zi joc numai pe ploaie si in loc sa am 10mii de spectatori am 5-6 mii....eu la faza asta pierd cate 20mii pe meci...pai chiar asa....Macar daca ar fi plouat afara in RL as fi zis, dar a fost soare de te rupea...iar in joc ploaie in continuu...in plus vad ca la altii e soare de te prajesti instant si la mine ploua....are vreo legatura vremea de afara cu vremea din jopc sau e un random haotic(ca mai toate chestiile prin jocul asta)...daca tot suntem atat de afectati de vreme sa fie draq un tab separat cu o prognoza meteo ca sa stiu si eu la ce sa ma astept...asa e in orice manager decent...AZD poti sa adresezi o intrebare producatorilor despre aceasta chestie?
__________________ I am a Jedi like my father before me! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
am stadion de 12,8 -> 13,8 in 2 zile, si in niciun joc pana acu n`am avut peste 8k spectatori, am vazut k e mereu ploaie => am construit copertina(500k) si tot degeaba, preturile biletelor le`am tot schimbat si nici un rezultat, reputatia suporterilor 92%, dar si cand era 100% tot atatia fani aveam. Deci? ? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|