Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Întrebări

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-07-2008, 05:44   #1 (permalink)
Registered User

Thumbs up Cum au crescut unii atat?

Sepoate asa ceva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Intradevar poti sa cresti cu un antrenor de lvl 7 sau chiar 8 destul de mult si intr-un timp f scurt.....intradevar echipa poate sa creasca prin cumparare de jucatori....intradevar...iti vin si jucatori de la tineret...dar unii triseaza pe fatza si nimeni nu face nimic....si aici ma refer la unii care cresc in 2 zile cu 300 puterea echipei si chiar 600....culmea e k au si jucatori f tineri cu skill f mare si f multi...eu sunt in liga 3-3 si am secund de pe la inceupt(am inceput cu lvl 4)...mi-au venit destul de multi jucatori pana acum de la tineret..desi cel de tineret e lvl 1...dar destul de mici la skill am antrnor sec lvl 7....au avut in fiecare zi antrenament...si cantonament mereu dar nu pot tzine pasul cu unii....si chiar mi se pare imposibile anumite cresteri la anumiti jucatori intr-un sezon...e clar k unii au mai multe conturi( poate peste 10) si isi strang cei mai buni jucatori intr-o singura echipa...sunt destui care procedeaza asa...cei mai multi sunt turci...oricum asta se poate verifica daca cineva vrea sa se ocupe putzin de jocul asta...altfel pt cei care joaca corect nu prea sunt sanse sa ajungi f departe cu echipa....daca nu se poate face ceva,...atunci sa ni se spuna si ne facem toti cate 5-10 conturi si facem o selectionata...(macar sa ni se spuna cate conturi avem voie) ) sau ne dam delete si-i lasam decat pe 'trisori' sa joace...poate raspunde cineva...si-mi da niste explicatii....bafta!

Last edited by Syler1; 20-07-2008 at 05:44.. Reason: Automerged Doublepost

Syler1 is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 09:56   #2 (permalink)
Registered User

Treaba e relativ simpla . Te uiti de unde s-a conectat tipul si la cate conturi si ai rezolvat problema. Asta daca intradevar se vrea.

MeTzzz is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 11:08   #3 (permalink)
Registered User

ReFLeXN1's Avatar

pacat de jocu asta ... :|

ReFLeXN1 is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 11:42   #4 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Nu conteaza asa mult skillul ala care il vezi de 1.400/1.600 pentru ca ala e pentru tot lotul si daca are 25 de jucatori in lot ...conteaza skilul pe care il are echipa de titulari pe care tu nu ai cum sa-l vezi .

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 12:30   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by d`rAkY View Post
Nu conteaza asa mult skillul ala care il vezi de 1.400/1.600 pentru ca ala e pentru tot lotul si daca are 25 de jucatori in lot ...conteaza skilul pe care il are echipa de titulari pe care tu nu ai cum sa-l vezi .
pai si crezi ca nu sunt o gramada care fraudeaza jocul ?? Cu 15.000 de conturi ??? Daca nu are cine sa se ocupe de joc normal ca exista tot felul de inapti care se bucura cand reusesc si ei sa castige pentru prima oara in viata lor ceva. E dificil sa castigi pe bune.

Old 20-07-2008, 13:19   #6 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Ce sa castigi ? ca nu exista premii si in plus de asta atata timp cat exista comisionul acela cineva tot va platii jucatorul.

Old 20-07-2008, 15:20   #7 (permalink)
Registered User

re!

Platesc doar comisionul plus 1 euro...stiu k nu pot sa vad puterea lotului dar vad cel mai bun jucator GK 180 skill(20 ani) si cel mai tanar jucator DM 60 skill(17 ani)....banuiesc k restu nu sunt cu skill de 20 ...puterea lotului e destul de mare peste 1700....asta e doar un exemplu....

Syler1 is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 15:40   #8 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Nu stiu unde ai vazut tu 180 skill la 20 de ani, nici nu stiu de unde poti lua un asemenea jucator.

Old 20-07-2008, 15:44   #9 (permalink)
Registered User

De aceea m-am si lasat de jocul asta. am pasat contul unui amic (asta fiind legal, pentru ca in regulament nu scrie ca n-am voie sa-l dau altcuiva), pentru ca deja devenise enervant, ma uitam la Trabzonspor si iiTurkeyii aia 2 mai ales. Frate inteleg iti iei jucatori si iti vin jucatori, iti creste puterea cu 200 MAXIM, da ce vad iiturkey are 1050, si a 2-a zi 1640, dau o simulare cu el, inainte il bateam 3/4-0, acu ma bate 5-1, il intreb cat are in teren, cica 925. De unde ai tu tata 925 ? Si mai sunt ... steaua steaua de exemplu, omu sezonu trecut nu stia gazonu, l-am alergat prin seria 4 de nu stia de el, se termina seria 4, si pac ii creste putere cu 600 de nicaieri, dau simulare cu el, ma batea 2-0 in 10 oameni. Trabzonspor ala mai ales, a fost mare nesimtit, omu cand a promovat in seria 4, avea deja 1760 la putere, ba inteleg ca trisezi da el avea aproape dublu decat toti. Si a zis cineva ceva ? Evident nu ! interesul pentru joc nu exista. Astea sunt doar cateva exemple, uitati-va mai ales la turci, la wrath team ala, cu GKul de 180, nemtii au spus ca nu e posibil, la acest nivel sa ai un jucator de 180, si mai mult, el, daca ati observat, a vandut al 2-lea GK, care avea 110 !! A fost la piata de transfer acolo vreo 2 zile. Ah da ... si ca sa nu credeti ca nemtii sunt mai curati, Royal Hoffenheim abia daca-mi dadea gol sezonul trecut, i-a crescut bursc puterea cu vreo 300 (iar .. nu stiu de unde), si m-am trezit ca abia ii dau gol cand e el in 10 oameni. Aici vorbim deja de ceva SF, in conditiile in care toti astia enumerati mai sus, cat pot avea in teren ? daca eu cu 840, mi-o luam grav, si sezonul trecut cand aveam vreo 750-770, ii bateam de nu stiau cum ii cheama. Asta e ... succes cu jocul cei care mai continuati

sissoko is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 17:51   #10 (permalink)
Registered User

postatii aici pe toti pe care ii stiti ca au crescut brusc dintr-o data si poate asa o sa scapam de ei.bineinteles daca se si ocupa careva de chestia asta

fcprabusirea is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 18:11   #11 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by fcprabusirea View Post
postatii aici pe toti pe care ii stiti ca au crescut brusc dintr-o data si poate asa o sa scapam de ei.bineinteles daca se si ocupa careva de chestia asta
Prietene , nu asta e solutia. Solutia e un ADMIN activ care sa stearga multi-counturile. Sunt aia...germany1,pana pe la 20 , turkey pana pe la 20 , argentina etc etc.
Eu v-am mai spus , nu imi iau premium pana nu se rezolva chestiile nesimtite din ele. Deocamdata e ceva de genu...da-ti bani si o luati in mana. Eu astept.
Spre exemplu mai am 1 saptamana pana mi se face terenul de antrenament. Nu ma grabesc.

Old 20-07-2008, 19:14   #12 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Va rog sa-mi dati PM cu cei care vi se par suspecti si ce anume vi se pare aiurea.

azd is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 22:27   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by azd View Post
Va rog sa-mi dati PM cu cei care vi se par suspecti si ce anume vi se pare aiurea.
Daca te uiti pe Lista de Transferuri , ai sa vezi baieti cu 1231312 de conturi. Nu trebuie sa iti dam noi PM , deasta esti admin , ca sa te mai uiti si tu din cand in cand , si sa le arati ca nu e chiar asa cum cred ei.

Exemple :
Olah, Codrut LM 75 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/ROM.gif germany8 http://www.footiecup.ro/designs/defa...ns/details.gif cea mai mică ofertă 0 300,000.00 ( chuckyspor) Beldeanu, Marcel ST 65 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/ROM.gif turkey16 http://www.footiecup.ro/designs/defa...ns/details.gif cea mai mică ofertă 0 250,000.00 ( chuckyspor) Dolha, Vincentiu RM 60 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/ROM.gif norge14 http://www.footiecup.ro/designs/defa...ns/details.gif cea mai mică ofertă 0 190,000.00 ( Klaus Team) Gavatorta, Casian LM 65 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/ROM.gif finland13 http://www.footiecup.ro/designs/defa...ns/details.gif cea mai mică ofertă 0 157,721.00 ( U Cluj) Petrascu, Grigore RM 65 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/ROM.gif japan12Abu Shakra, Anwar GK 70 http://www.footiecup.ro/static/images/countries/BHR.gif argentina11

Poti sa incepi cu astia , prin a le bana conturile , eventual poate reusesti sa ii stergi.
Si daca au transferat jucatorii pe nimic poti sa faci legatura.

Old 20-07-2008, 23:49   #14 (permalink)
Registered User

LeCCa's Avatar

nu e greu sa vezi la transferurile facute ... si o sa vezi acolo jucatori vanduti de skill 70 ,80 cu 1000 € ... e klar ca e manareala aici nu ? ce prost si-ar fi vandut un jucator de 80 skill in staare perfecta cu mai putin de 200000€?? .. banuiesc ca tu poti vedea toate transferurile care se fac, unde se duc jucatorii si cu ce bani ...

LeCCa is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 00:13   #15 (permalink)
Registered User

Banuiesti bine LeCCa , numai ca trebuie sa se si ocupe. Eventual , daca vrea poate sa mai aleaga si 2 persoane sa il ajute ...sau macar una , nu stiu , dar daca nu se ocupa de joc , o sa se aleaga prafu.

Old 21-07-2008, 00:28   #16 (permalink)
Registered User

chiar am vazut sh eo la unu un jukator de 180 sh avea 20 ani) qm se poate asha ceva????

squerX is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2008, 07:30   #17 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

MeTzzz nu mai banui nimic ca nu e asa. Eu pot doar sa inchid acele conturi insa echipele raman.
Am inchis manual cred ca peste 200 de conturi dar ca sa stergi o echipa de tot trebuie sa faci modificari in baza de date a jocului.
Nu e chiar asa simplu cum pare. Sunt mii de conturi create si nu am cum sa le supraveghez pe toate tocmai de aceea v-am rugat sa-mi mai da-ti si voi ponturi.

Old 21-07-2008, 13:14   #18 (permalink)
Registered User

Azd , dar dupa un anumit timp , daca nu mai intra nimeni pe cont , nu se sterge automat din baza de date ??? Pentru ca e foarte nasol atunci. Sau poate doar cei care au facut jocul au obtiunea asta. Poate poti sa vorbesti cu ei sa iti dea voie sa poti sterge acele conturi , pentru ca foarte multi isi pun banii pe jucatorii pusi de anumiti tipi care au conturile banate.

Old 21-07-2008, 14:00   #19 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Nu se sterg singure din pacate. Da se sterge contul dar nu si echipa. Echipa fiind inscrisa intr-o liga nu poate fi scoasa. Ar da peste cap tot sistemul.

Old 21-07-2008, 14:19   #20 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

Omologii din Hattrick au reusit sa stearga contul si echipa prin promovari mai multe/transferari in alta liga.

Multumim anticipat.

Osmium is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Întrebări

Thread Tools

Posting Rules