![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Schimn de jucatori!
AZD , am si eu o intrebare pentru tine. Am vb cu un baiat sa facem un schimb de jucatori. El imi vinde mie un jucator pe care eu dao o suma X + 2 jucatori , iar eu pun acei jucatori pe lista de transferuri si voi obtine suma de 1 euro. Intrebarea mea e , daca se constituie "blat" chestia asta. Astept raspunsul tau pentru ca incepe perioada curand. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Din partea mea nu e nici un fel de problema. Oricum o sa propun chestia asta cu schimb de jucatori la transferuri cu + sau fara diferenta in bani.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mda e blat clar dar numa ca nu e pe fata ... deci baieti facetiva conturi si faceti schimb de jucatori intre , iei de la cealalta echipa un jucator de skill 80 si dai 3 de skill 20 care oricum nu ai ce face cu ei .. deci oricum e permis si blatu aici ..
__________________ 4 ever ForZa Bayern! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Si pe un atacant urmeaza sa platesc aproape 500.000 Deci nu te kk pe tine si vb aiurea despre unii pe care nu-i cunosti. Nu arunca cu laturi aiurea. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mda...inca o optiune care ar fi binevenita......asa ne aduce mai aproape de realitate jucator -bani.......jucator -jucator +bani.......etc Si inca o chestie........sa poti licita pe jucator oricand.....nu k acuma...dc ai licitat odata nu mai poti licita pana nu iti refuza prima oferta!!!......
__________________ ................ce? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
azd exista vre o sanctiune pt cei care fura la schimbul de jucatori say totul este pe ricul nostru? si aici ma refer la urmatorul scenariu:ne intelegem la un schimb jucator-jucator,el face oferta pt jucatorul meu,eu o accept iar cand fac eu oferta pt jucatorul sau refuza sa o accepte astfel el ramane cu ambii jucatori si eu cu degetu an gura . mentionez ca nu am patit asa ceva dar este un scenariu posibil | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|