![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Jocul asta ma dezamageste din ce in ce mai mult
Poate poate sa-mi explice si mie vreo minte mai luminata.Eram in liga a 3-a seria a 4-a cu un meci inainte de terminarea sezonului.Eram pe ultimul loc ce promova mai departe adica locul 3.Cea mai apropiata echipa de mine era F.C Rapid Bucuresti care avea 36 de puncte iar eu aveam 38. In fine are loc si ultimul meci ma uit pe clasament si ce vad: eu pe locul 4 cu 41 de puncte iar F.C Rapid Bucuresti asta pe locul 3 cu 42 de puncte.Cum a facut 6 puncte dintr-un meci?Ca eu nu mai inteleg nimic si sunt la un pas sa renunt la joc.
Last edited by azd; 04-08-2008 at 12:36. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Este posibil ca , clasamentul din penultima etapa sa nu se fi actualizat atunci cand te-ai uitat tu. Acelasi lucru l-am patit si eu iar in ultima etapa am vazut ca am retrogradat fiind dezavantajat de golaveraj si de intalnirile directe dintre cele 2 echipe.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
m-am uitat la clasament chiar in ziua meciului si asa era avea 36 de puncte inainte de ultima etapa.la golaveraj statea mai bine decat mine dar nu avea cum sa treaca peste mine din moment ce eu am castigat ultimul meci el ar fi trebuit sa faca 39 de puncte si nu 42.cum a facut asta n-o sa inteleg niciodata. -------------------- Editare ulterioară -------------------- tb sa fac o mica precizare este vorba despre echipa F.C Rapid. si nu cum am scris eu in primul post. care echipa vad ca acum a cam disparut, la modul ca nu am gasit-o in seria 3 in niciuna din ligi unde ar fi trebuit sa fie, am cautat-o la amicale si aici imi apare ceva de genul in dreptul ei : "Clubul nu este înscris în nici o ligă". Ce inseamna asta ca userul a sters contul? si daca da cine s-a dus in locul ei in seria a 3-a si dupa ce criterii? daca mi se poate raspunde. Last edited by Tecalto; 04-08-2008 at 12:52. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
1.Stiu ca nu exista acest bug. Era ideal daca ma puteai ajuta cu un print screen pe care il trimiteam mai departe si rezolvam problema(stiu nu aveai de unde sa sti ca se va intampla ceva) 2. Echipa respectiva inca nu a fost repartizata in liga. In cateva zile va fi repartizata.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|