Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Întrebări

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-08-2008, 14:42   #1 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Culmea nesimtirii sau bataie de joc dusa la extrem ?

Dupa cum stiti acum o saptamana sa dat startul unui turneu de 16 echipe la care se anuntau premii de 150.000 + 150 credite (parca, nu mai stiu exact numarul creditelor) pentru locul intai. Turneul sa incheiat ieri, l-am castigat si nu am primit nici un ban si nici un credit, i-am dat prv lui azd cu threadul facut de el, iar astazi ghici ce ? threadul a fost sters, iar eu in continuare nu am primit nimic, acum va intreb pe voi daca se mai merita sa facem trafic acestui joc cand suntem luati de prosti, avem 'n' threaduri in care specificam zeci de buguri si nu suntem bagati in seama, ba mai mult acum ne mai ia si la misto...
Pe langa comisioane, buguri de toate genurile (reclamata de noi), foarte multe texte scrie in nemteste, prosteala de la sponsori acum pana si administratorii din Romania ne iau peste picior ca sa nu mai zic ca la 80% din intrebarile puse ne raspundem tot noi, mai este cazul sa vorbeste si despre relatiile publice ?
Am o intrebare decenta catre administratori, daca nu sunteti capabili, nu aveti timp, aveti probleme sau orice alt lucru care va impiedica sa va ocupati de joc de ce nu lasati pe cineva caruia ii face placere si are timp sa se ocupe ?
Probabil ca folosesc un limbaj mai dur dar totul se datoreaza modului in care am fost tratat atat eu cat si ceilalti useri care au creat threaduri cu diferite probleme.

Nu vreau sa par un Lazarus al footiecup dar ati sters threadul deoarece in el scria ca se dau credite, iar in turneu nu scria acest lucru si probabil ca acum veti sustine ca niciodata nu sa pus problema de credite.

Last edited by d`rAkY; 24-08-2008 at 15:08..

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 14:45   #2 (permalink)
Registered User

ReFLeXN1's Avatar

adevar graieste !

ReFLeXN1 is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 14:50   #3 (permalink)
Registered User

Chiar ce inseamna asta?(desi nu visam la credite ... am trecut doar de grupe)
A fost o smecherie sa ne faca sa intram cat mai repede?o greseala?cineva ne ia de pr*sti?
Imi pare rau daar cineva datoreaza (macar!!!)scuze acelora care trebuiau sa ia credite din turneu...

Sau macar sa lamureasca cnv problema

Macar atata onoare sa aiba cel care se considera vinovat sa nu se ascunda ci sa spuna drept(sa-si marturiseasca greseala si incerce s-o repare)
asta ar insemna bun-simt

NuMerGeSaMaInsc is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 15:49   #4 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Din pacate intodeauna au existat probleme la livrarea creditelor la turnee iar timpul nu mi-a permis saptamana aceasta sa fiu online.
Dar nu cred ca a ramas cineva fara credite sau nu i s-a rezolvat problema. Va rog sa-mi dati PM cei care nu ati primit creditele in joc.

azd is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 20:49   #5 (permalink)
Registered User

O.o

Atunci imi retrag cuvintele referitoare la bun-simt si daca s-a rezolvat multumim azd acum ai demonstrat competenta ta

NuMerGeSaMaInsc is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 21:42   #6 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Sa rezolvat pe jumatate, am primit banii, dar lipsa credite.

Old 24-08-2008, 23:08   #7 (permalink)
Registered User

SirRaptor's Avatar

Si bugurile se vor rezolva vreodata? Momentan am 5 bilete de pariu neplatite de 5 zile, contracte cu sponsorii mai mici ca in primul sezon (desi sunt in liga 3 seria 3) si un jucator cu rosu la care nu scrie cat este suspendat. Joc deja de 3 luni, si tot vad texte in germana, traduceri de toata jena, conturi care cresc intr-un sezon cat altele in 10 (a se citi: "conturi multiple"), si o actualizare a rezultatelor/castigurilor la pamant!

Pentru toate astea am dat in jur de vreo 30Euro pana acum, crezand in promisiunile de pe forum. Oare a meritat? Clar nu, dar suntem in Romania, si este posibil deoare romanii sunt invatati sa inghita fara pretentii orice, si nu ma refer doar la femei. Si peste toate astea, le mai permite si legea sa ofere asemenea servicii.

Pacat de joc, are un potential foarte bun, dar imi lasa un gust amar de fiecare data cand vad ignoranta producatorilor.

SirRaptor is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 12:21   #8 (permalink)
Registered User

Acuma sincer sa fiu de ceva timp(aproximativ 2 luni joc si eu)si am aflat de problema cu comisionul si inca nu s-a rezolvat.Dar am si eu o intrebare .......ce se intampla cu acel comision pana la urma?se tot discuta?...s-au postat cateva idei daca nu sunt bune ar trebui sa fim anuntati macar ce se intampla cu comisionul.Se schimba sau nu?

SkedFinger is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 13:42   #9 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Acum sa rezolvat sa speram ca se vor rezolva si bugurile inainte sa ne creasca barba alba .

Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Întrebări

Thread Tools

Posting Rules