![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Puterea echipei nu depinde doar de portar. Da intradevar i-a luat din pct portarului pentru ca ai asezat un fundas central aiurea iar portarul nu mai are aceeasi siguranta.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta |
mie 20 mia scazut :\ .. tot 85 aveam .. acum mai am 65 pe el .. azd .. o intrebare .. dak repozitionez fundashii mai bine .. ca sa nu incomodeze portartu ... ii revine skillu la 85 ?? Fortza echipei inainte : 860 ... acum am 825 .. :| offtopic : Cupi .. facem un amical ceva ? .. numele echipei ? Last edited by w0rm1; 11-05-2008 at 17:40. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Hmm destul de ciudat. O sa ma interesez si o sa revin cu un raspuns amanuntit. PS. Aveti aici o arie speciala de jocuri amicale.
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta |
mersi shi eu .. sper sa revina la normal (-------------------- Editare ulterioară -------------------- shi apropo .. pe masura ce cashtig meciuri amicale sau in liga ... mai creste puterea echipei ?? sau doar de la Antrenamente ? Last edited by w0rm1; 12-05-2008 at 13:04. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Puterea echipei creste si din antrenamente si din meciurile disputate in liga si meciuri amicale.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am vb cu producatorii jocului. Se pare ca a fost o eroare de la ei si au indicat niste puncte eronate pt unii jucatori, fiind foarte mari. Acum totul este ok.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Repartizarea echipei se face random. Nu pot sa stiu asta. PS. Si eu am avut 650 dar cu antrenamente si meciuri bune am ajuns la 675
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Ploiesti |
Si mie mi-au scazut ambii portari cu 10 asa dintr-o data si fara sa pozitionez nici un fundas aiurea, deci nu e de la chestia cu repozitionatul.Poate cineva sa verifice chestia asta si sa dea un raspuns concret pe tema asta?
__________________ I am a Jedi like my father before me! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
S-a scris deja pe forum. Este un bug al jocului.Initial iti repartizeaza niste portari cu un skill peste media echipei. La 2-3 zile acest skill revine la normal. Practic, portarii tai sunt ok d.p.d.v al skill-ului.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|