![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Titulari
Salut, 1. Pe IE7 de pe vista am urmatorul bug cand dau pe Titulari. Imi apar jucatorii mai sus, decat au fost ei plasati pe firefox si portarul nu-l pot muta in careul mic. In timpul jocului, jucatorii sunt afisati corect in mini radarul din stanga jos pe firefox in windows xp. -------------------- Editare ulterioară -------------------- 2. nu am gasit vreo optiune sa schimb numele thread-ului in bug-uri grafice IE7. asa ca m-am decis sa postez tot aici inca un bug grafic gasit pe IE7. 3. un alt bug 4. Am dat drumu la un meci simulare si pe radar imi mai apare un jucator in colt stanga ca si cand as avea 12 jucatori pe teren, si butoanele de la tactica nu sunt centrate. Last edited by azd; 18-05-2008 at 21:27.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru feedback. Deja am trimis bug-urile spre rezolvare. PS. Am sters eu pozele. Data viitoare baga-le in attachment.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
nu stiu inca toate optiunile de pe forum ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Salut, Un bug de text pe Firefox 2.0 (XP) cand dau la Cladiri / Constructie si deja construiesc ceva la textul celorlalte cladiri lipseste spatiu intre "este" si "posibila", textul apare "nu esteposibilă," Last edited by butulica; 19-05-2008 at 17:53.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Same here. Am vista sp1 64x cu ultimul IE(7 presupun). 1. La Titulari, portarul sta in careul mare, nu il pot pune in poarta ![]() 2. La Antrenament nu apare scrisul pe iconitele selectate. ![]() Am luat si opera 9.27. Aici apare scrisul pe iconite, dar la tactica si in meci de simulare, barele corespunzatoare stilului de joc nu sunt centrate. De asemenea, la meci simulare, mai apare un jucator in afara ecranului principal, cum a zis si butulica ca a patit in firefox. Eu prefer IE, daca se pot rezolva iconitele ar fi perfect. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Tot la Titulari, nu retine schema de joc. Eu ii aranjez, dau salveaza, ma duc in alt meniu, cand intru iar la titulari nu mai sunt cum i-am salvat. Executantii nu se salveaza de la o echipa la alta, din contra, se reseteaza mereu cand schimb echipa. La echipe imi scrie 1 1 3 4 5. Nu mai exista 2... Deja imi pare rau ca am cumparat credite, voi setati jocul pe banii nostrii? E plin de buguri, nu e optimizat pentru nici un browser, traducerea sub orice critica plus ca nu are un tutorial detaliat!
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! Last edited by SirRaptor; 21-05-2008 at 16:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu nu am am avut probleme cu IE pana acum. Oricum, sa fie un browser pe care sa mearga ok jocul, pana acum nu merge cum trebuie nici pe firefox nici pe opera ...
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|