![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| antrenament doar pe trei zile....
Desi am cont premium..mi-a disparut programarea antrenamentelor in avans pe 10 sau 12 zile cum era...iar am doar trei zile????? Ba baieti, am muncit o gramada sa-mi fac antrenamentele ca lumea ce naiba???
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Intra la Premium si zi-mi ce scrie jos de tot: Opţiuni Premium folosite
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pai trebuie sa ai rezervata optiunea asta cu antrenament pe 10 zile. Intra la Premium si rezerva primul pachet de 15 credite.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am facut deja asta si a durat doar cateva zile dupa care a disparut. Ce imi spui tu este ca de fiecare data cand vreau sa imi fac programarea pe spe zile in avans tre sa mai bag 15 credite?
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Spune-mi te rog ce username ai ca sa pot verifica ce s-a intamplat.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hai ca pun si un screenshot sa vezi: Dupa cum se vede, in loc de: "Pachetul premium îţi dă următoarele beneficii: Planificarea cursurilor de antrenament pe 10 zile, în loc de 3." ...eu am ramas cu trei zile...
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da este adevarat, insa,trebuie sa activezi aceasta functie care costa 15 Credite si este valabila timp de 7 zile. Daca rezervi aceasta functie o poti vedea la Premium jos.Pachetul rezervat si data pana cand acesta este activ. Ti-am atasat poza de la meniul Premium.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai dc anume ti se pare "jecmaneala". Cu acele credite pe care le primesti esti liber sa faci ce vrei, fie iti setezi antrenamentele pe 10 zile, ori dopezi jucatori, termini cladiri, organizezi propriul turneu etc. Ca sa ma exprim altfel, acele credite sunt banii din joc cu care poti face plati.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|