![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| buguri, sugestii
buguri 1. topul marcatorilor nu fiuntioneaza 2. unele bulinute din timpul meciului apar in afara terenului de joc 3. incerc sa pun logo si imi spune ca accepta doar fisiere .pgg si .jpg, eu am incercat cu ambele formate si nu merge sugestii 1. faceti divizii pe mai multe serii, ex. A B C D, exact ca in pgl sau ca in divizia A la fotbal. 2. adaugati antrenamente pentru atacanti,fundasi,mijlocasi asa cum exista si pentru portari, de ex. eu incerc sa-mi maresc skillul apararii si al atacului fara nici un rezultat, nici macar 0,1% 3. eliminati posibilitatea de a face mai multe simulari in acelas timp 4. faceti un stats care sa arate dupa fiecare meci ce jucatori si-au imbunatatit skillul. 5. faceti un stats si pentru simulari, ar fi mai interesant 6. faceti mai flexibil programul meciurilor amicale, sa putem pune la ce ora dorim dar nu mai mult de 1 meci amical pe zi. 7. updatati ora siteului la ora Romaniei. Ora pe server: 17:33:19 si Ziua jocului:7-05.26.2008 17:00:00, insa meciul il voi avea peste 27 de minute. Exista o diferenta intre ora pe servar si ora la trebuie sa se joace meciul. Sper sa fie luate in considerare sugestile si sa va fie de folos, am sa revin cu altele cand voi avea idei noi. Imi cer scuze ca am postat si buguri si sugestii in acelas thread, daca e ceva mutatil. Tin sa precisez ca eu consider o prostie doparea, de ce sa nu jucam corect macar in acest joc ? de ce tot timpul trebuie sa exista un mod de trisare "legal", e de ajuns ca cei care cumpara credite au un mare avantaj fara de cei care joaca normal, nu este necesara si aceasta dopara. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
buguri 1. Topul marcatorilor functioneaza insa este valabil doar la sfarsitul sezonului. 2. Este vorba de pozitia portarului. O sa se rezolve in curand. 3. Majoritatea care au incercat sa puna logo-uri nu au avut probleme. Sa nu fie prea mare poza pe care incerci sa o pui. Iti recomanda o poza de 150x150 sugestii 1. Exista asa ceva. Asteapta sa se termine primul sezon.Primele 3 echipe promoveaza intr-o liga superioara, asa vor existea mai multe ligi si serii 2. Construieste-ti baza de antrenament si poti avea pana la 3 grupuri de antrenament.Iti poti antrena atacanti,mijlocasi,portari...etc. 3. Sunt jocuri de simulare, nu influenteaza cu nimic, iti poti testa doar tactica. 4. Poti vedea asta dupa fiecare antrenament in parte sau dupa fiecare meci la meniul lot 5. Asa cum am mai spus nu conteaza pentru nimic aceste meciuri, doar pentru ati testa anumiti jucatori sau tactica folosita. Se joaca pana la 2500 de meciuri de simulare zilnic 6. Nu poti face asa ceva, echipa ta are 2 antrenamente pe zi, meci de liga si iti alege automat cea mai indicata ora la care poti juca antrenamentul. 7. Inca se lucreaza la acest bug. Daca fixam ora meciurilor se da peste cap ora pe server si vice-versa. Se lucreaza. Orice sugestie e bine venita si este atenta analizata de catre noi. In ceea ce priveste dopare poti avea in echipa jucatori cu 10 clase peste unul care este dopat iar in meci direct nu va mai conta. Depinde foarte mult cum folosesti aceasta optiune.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
sugestii 1. faceti si voi un stats dupa un meci de liga/amical in care sa vedem prestatia fiecaruia ... daca au jucat bine ... daca joaca bine pe postu respectiv 2. faceti si voi un stats in care sa vedem cand creste un jucator ca nu tinem minte cat avea ala ieri si cat are azi... 3. la antrenament puneti si voi mai clar sa intelegem si noi ce sa antrenam pentru portar , aparare , constructie , atac ... pentru ca sunt prea multe alternative si eu zic ca mai bine ar fi sa scoateti din ele si sa faceti mai simplu .. parerea mea
__________________ FORTZA STEAUA .. HEY .. FORTZA STEAUA ... HEY .. FORTA MANELE =) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare despre antrenament, nu prea inteleg, deci mi-am construit terenul de antrenament lev 1. Cand dau la grupuri am 3 si anume 1,2,3, cand dau la antrenament am lot1 grup 1/grup 2, lot 2 grup 1 / grup 2, lot 3 grup 1 / 2, vreau sa stiu si eu ce reprezinta loturile si de ce sunt 3 loturi si 2 grupuri daca eu pot seta 3 grupuri, stiam ca trebuie sa fie 2 scz ca am postat si aici si acolo dar nu gasesc optiunea de stergere a postului | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
3. Sau macar dati o descriere detaliata a fiecarui antrenament, la ce ajuta fiecare. d'eaky traducerea e motamo sau incorecta din engleza, asa ca grup 1 = sesiune de antrenament. Loturile le formezi tu pt a antrena jucatorii separat. Dai search si aflii mai multe, la rubrica intrebari.
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|