Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Bug-uri

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2008, 08:38   #1 (permalink)
Registered User

Bani de la sponsor

Bai fratilor explicati-mi si mie cum sta treaba cu banii de la sponsor....zice ca daca promovez imi iau 220% din suma....tot sezonul mi-a dat 90000 ieri, pt ca am promovat scria 198000...pana aici toate bune...dar azi a expirat contractul si restul de bani canci...nu trebuia sa-mi dea diferenta de la 198 la 90 pt ca promovasem...sau se considera 220 de cand promovezi incolo ca ar fi chiar de kkt...adica trag sa promovez pentru diferenta substantiala de bani si apoi expira contractul si nu da diferenta aia...

Divine_One is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 09:15   #2 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Negociaza cu acelasi sponsor pe care l-ai avut. Iti va da exact cat ai cerut.

azd is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 09:34   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by azd View Post
Negociaza cu acelasi sponsor pe care l-ai avut. Iti va da exact cat ai cerut.
Pai nu mai aveam oferta de l acelasi sponsor erau alti 3 sponsori....iar in primul rand daca scrie ca pentru promovare iei 220% ar trebui sa iti dea diferenta de bani pentru tot sezonul...adica in momentul in care se termina sezonul trebuia, in cazul meu, sa imi dea diferenta de bani...adica 198000-90000=108000....astia erau banii care trebuia sa ii primesc....slabutz ce sa zic....asta e, dar ne chinuim un sezon intreg sa promovam si luam niste bani cu care nici macar nu poti cumpara un jucator ca lumea ce sa mai vb despre staff aditional...care la un nivel peste 5 trebuie platit cu 100 - 200 de mii pe sezon, in timp ce eu iau o nimik toata de la sponsori....VARZA!!!

Old 11-06-2008, 14:11   #4 (permalink)
Registered User

lol stai ca n-ai inteles ... deci tie trebuia de la 90 sa-ti ajunga la 198 da ? bun ... pana aici e ok, dar diferenta aia de 108k, nu ti-o da la promovare ... acei 108k, reprezinta valorea cu care iti creste contractul pe sezonul viitor ... asa cum tu ai primit 90k pe parcursul sezonului in seria 5, asa o sa primesti 198k in seria 4 de la sponsorul respectiv ... s-a inteles ?

sissoko is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 15:35   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sissoko View Post
lol stai ca n-ai inteles ... deci tie trebuia de la 90 sa-ti ajunga la 198 da ? bun ... pana aici e ok, dar diferenta aia de 108k, nu ti-o da la promovare ... acei 108k, reprezinta valorea cu care iti creste contractul pe sezonul viitor ... asa cum tu ai primit 90k pe parcursul sezonului in seria 5, asa o sa primesti 198k in seria 4 de la sponsorul respectiv ... s-a inteles ?
Sa zicem ca e ca tine....cu toate ca nu asta se intelege din ce scrie acolo....dar sa zicem ca e asa....in primul rand nici macar nu mai aveam cum sa prelungesc oferta sau sa renegociez cu aceasi firma pt ca nu mai aveam oferte de la aceasi firma....ASTA E CHIAR VARZA....si in al doilea rand oricum am obtinut aproape 250000 de la alt sponsor.....care e si MAI VARZA....tinand cont ca ar trebu sa existe un bonus de loialitate si multe alte chestii...in sfarsit la cate tepe am vazut in jocul asta nu ma mai mira nimik...ms oricum de lamurire!

Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Bug-uri

Thread Tools

Posting Rules