![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Ploiesti | De tot rasul...!!!!
Ce e frate cu transferurile astea...cum draq sa-mi ia banii din-nainte pt ca pun un jucator pe lista de transferuri...asta e aberant....pai sa ii ia cand il vand nu cand il pun pe lista....yo ce draq fac daca nu se vinde e de tot rasul frate....face-ti ceva cu jocul asta ca are potential dar daca il lasati asa o sa fie o mare varza....dupa ce ca acel comision este aberan de exagerat mai ia si banii inainte...dar ce suntem la curve aici sa dai banu inainte...da-o draq de treaba...
__________________ I am a Jedi like my father before me! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Dea e frustrant rau...am vrut sa-mi vand si eu un atacant de 65 , 31 de ani si am pierdut 65k pt ce? pt o prostie....nush de unde ati scos faza asta cu comisionu...:O mai ales sa-l dai inainte....daca o sa am atacant de 100 o sa dau comision 100k ? omg frate macar de ai face bani usor...in fine.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
intrebarea mea ... crezi tu ca organizatorii o sa faca update`u asta .. doar pt ca vreti voi ? poate alte tari nu vor ... oricum jocu asta e prea bug`uit .. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu, se face update pt fiecare in server in parte. Daca noi cerem sa avem floricele pe stadion o sa se rezolve doar pentru noi.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Asa e si mai bine macar nu depindem prea mult de ceilalti.
| |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|