![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un jucator suspendat pt dopaj! Pe data de 06.10.2008 am primit mesajul: "Hallo Trainer, heute wurde ich zur Dopingkontrolle gebeten und ich bin dabei leider aufgeflogen. Der g!FB hat eine Strafe verhaengt. Bin fuer 3 Tage gesperrt. Hoff die Mannschaft gewinnt auch ohne mich." Din ce am tradus eu, scrie ca e suspendat 3 etape. Dar deja am inceput un sezon nou, si tot nu il pot baga in echipa, nici macar in amicale!
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sigur zice 3 sezoane??? -------------------- Editare ulterioară -------------------- E cineva capabil sa-mi spuna ce se intampla cu jucatorul dopat, sau ce inseamna mesajul ala? Cine se ocupa de jocul asta ??? Am mai postat mai demult, si m-am saturat de mistouri. Radem, glumim, dar pana la urma ce plm e aici? Nu e nimeni care sa stie ceva despre jocul asta? Chiar asa inapti sunteti? De ce v-ati mai apucat de el atunci, ca puteam juca linistiti pe serverul din anglia, unde pe forum se raspunde promt si la obiect la orice nelamurire, iar la buguri chiar se iau masuri!
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! Last edited by SirRaptor; 21-06-2008 at 16:25. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
si uite ca a mai trecut 1 luna si nimeni nu raspunde. Il am si eu pe Dica suspendat, dar tot din cauza lor. La dopaj spuneau ca e valabil 24 de ore. Vrajealaaaaaaaaaaaaa...... dam banii degeaba. Uite ce am patzit eu. Aveam un meci important. Dica era la 70, si l-am dopat, a ajuns la 80.asta se intampla pe la orele 23.00. a doua zi aveam meciul. dupa calculele mele trebuia sa fie dopat pana a doua za la orele 23. dimineata cand ma loghez, surpriza, Dica 70. si cheltuie iar credite ca sa il dopez. mi s-a parut de tot kktwo. Nu mai zic k mi l-au si suspendat dupa meci si Dumnezeu stie cat o sta asa.... Mai este mult de lucru la joc. Sunt curios daca ma lamureste cineva cu alea 24 ore cat ar fi trbuit sa fie valabil... sau poate e doar tzeapa... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|