![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| BuG!!! lol
ce se intampla fratilor?am castigat meciul cu 2:0 si imi arata ca celelalte echipe au facut toate egal 0:0.....in clasament trebuia sa urca da nu sa intamplat nimic .....se face momentan un update ceva sau ce se intampla Last edited by azd; 27-06-2008 at 01:19.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cand ti se mai intampla asta uitate a cata etapa era asta pe care ai jucato si vezi in clasament cate etape s-au jucat de ex se vede foarte clar ca tu ai batut in etapa a 6-ea si in clasament arata ca ai jucat doar 5 deci nu s-a updatat inka . ai inteles?
__________________ 4 ever ForZa Bayern! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Uita-te daca ai avut spectatori.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Pai nu imi arata...sa inteleg ca am castigat cu 3-0 ca nu avea ala 8 jucatori ?? Ca imi zice ca am castigat cu 3-0 si ca am primit compensatie 3.000 ca s-a anulat meciul... 19 fc victoria - Steaua Bucharest F.C 0 asta e de ieri , nu stiu daca a avut spectatori sau nu...nu am putut sa vad meciurile ca nu am fost acasa 20 Steaua Bucharest F.C - ytane 0 si asta e meciul care l-am jucat azi... Asta e de azi compensaţie pentru meciul anulat 3.000 € Veniturile meciului amical din vînzarea de bilete: 31.990 € Salarii: Asistenţi -4.378 € Sponsorul stadionului 5.714 € Sponsor principal 5.714 € -4.378 € 46.418 € Suma zilnică 42.040€ Si asta e din data de 9...ca sa iti dai seama ca nu am de ce sa mint... Veniturile meciului de ligă din vînzarea de bilete 94.870 € Veniturile meciului amical din vînzarea de bilete: 44.720 € Salarii: Asistenţi -4.378 € Sponsorul stadionului 5.714 € Sponsor principal 5.714 € -4.378 € 151.018 € Suma zilnică 146.640€ Pot sa iti confirme si cei cu care fac amicale ca imi vin spectatori la meciuri...deci pisica moarta nu e la mine in curte...astept o lamurire...Sau poate ii baga maine dimineata...o sa revin cu un nou post. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Everywhere |
ma gandesc ca echipa aceea ori si transferat prea multi jucatori ori era trisor si i-a dat aproape tori jucatorii la alta echipa de al lui.sunt destui de astia in liga 3 seria 5 aproape in fiecare liga gasesti.:| Exp:dinamo $0$y Era in liga cu mine si pierdea toate meciurile cu 3-0 deci nu avea suficienti jucatori si atunci nu ai spectatori si nu primesti bani(chiar de joci acasa). Last edited by SkedFinger; 22-08-2008 at 14:28.. Reason: greseala | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
S-au imbolnavit de...SARACIE...daca ai pus pretul la peluza de peste 25... de unde sa mai dea bani saracii?Asta ar fi singura explicatie...deci ce pret ai la peluza?
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|