Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Bug-uri

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-06-2008, 08:21   #1 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Lista bug-uri

Luni o sa trimit o noua lista cu bug-uri/cereri pentru urmatorul update.
M-am gandit sa va arat si voua lista si daca este cazul sa puteti veni cu idei si completari.

1. Bug > Pozitia portarului/dublarea punctului in care se afla portarul. De asemenea mai apare si cate un jucator in afara terenului. Din ce am vazut aceasta problema este si pe serverele de afara.
2. Detaliile despre fiecare meci de liga jucat.
3. Golgheterul ficarei ligi in parte sa fie facut la zi/etapa.
4. Sa apara optiunea de prelungire a contractului cu sponsorii
5. In momentul in care se joaca un meci de liga otiunea LIVE sa ajunga pe prima pagina ( Multi care abia au descoperit jocul nu stiu despre ce este vorba)
6. Un live score > ar fi ideal pentru pariurile pe care le face agentul tau ( am inteles ca este o optiune la care se va lucra foarte mult datorita nr de jucatori si mai ales ca acest numar nu ete unul fix )
7. Acel "Lehrgang" de la Asistenti. Defapt este "Curs" si nu poate fi tradus.
8. Un procent mai scazut la comisionul de transferuri. Sa se faca in functie de liga in care este jucatorul. Comisionul actual este unul general, pe serverele de afara se vinde un jucator cu 1-2 mil iar acei 50-60k nu sunt cine stie ce .
9. Ora pe server. O sa propun sa se faca ceva cu acest "bug" pentru ca nu toti userii de pe footiecup intra pe forum si nu stiu despre ce e vorba.

Astept completari.

azd is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 10:37   #2 (permalink)
Registered User

o descriere mai ampla a jucatorilar de pe piata de transfer.interesant ar fi sa vedem si cate meciuri a jucat/goluri marcate pentru echipa la care a evoluat pana an momentul transferului

rapidfan is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 11:35   #3 (permalink)
Registered User

Sa ne arata si noua cu cat au crescut jucatorii , gen o sagetica rosie daca a crescut . Ceva de genu. Sa stim si noi ce sa antrenam.

MeTzzz is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 14:34   #4 (permalink)
Registered User

Sa ai posibilitatea sa vezi ce formatie joaca adversarii, adica sa ai macar un indiciu despre ce sa joci impotriva lui, daca nu direct cand intri la el macar sa ai posibilitatea sa trimiti un scout sa ii vada meciurile si sa se intoarca cu un raport despre ce a jucat (asta e mai greu)...dar sa poti sa vezi ce formatii joaca nu mi se pare o aberatie...asa e peste tot....

Si altceva mult mai important....faza cu spiritul suporterilor...acesta ar trebui sa scada numai daca pierzi meciuri nu si daca castigi, unde a pomenit cineva sa ai 20 de victorii pe linie si in fiecare zi sa scada starea suporterilor...ar trbui facut cumva sa scada numai la infrangere....si daca vreti sa se faca si mai inteligent ar trebui sa scada numai la infrangeri rusinoase si impotriva echipelor mai slabe...ca daca iau bataie cu o echipa de 700 de la una de 1200 nu au dc sa se supere suporterii...asa ar fi si mai realist...se poate face cumva sa compari echipele si sa scri 2 linii de programare in plus pentru asta

Divine_One is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 16:07   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Divine_One View Post

Si altceva mult mai important....faza cu spiritul suporterilor...acesta ar trebui sa scada numai daca pierzi meciuri nu si daca castigi, unde a pomenit cineva sa ai 20 de victorii pe linie si in fiecare zi sa scada starea suporterilor...ar trbui facut cumva sa scada numai la infrangere....si daca vreti sa se faca si mai inteligent ar trebui sa scada numai la infrangeri rusinoase si impotriva echipelor mai slabe...ca daca iau bataie cu o echipa de 700 de la una de 1200 nu au dc sa se supere suporterii...asa ar fi si mai realist...se poate face cumva sa compari echipele si sa scri 2 linii de programare in plus pentru asta
da asta ar fi foarte important

fam0us is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 18:25   #6 (permalink)
Registered User

o corectare a comentariilor ar fi buna ... ar fi frumos ca in terenul ala mic .. sub fiecare bulina sa apara numele jucatorului .. ca sa ne dam seama si noi din comentarii .. cine pe cine blocheaza si tot ce mai scrie pe acolo sa stim cum sa mutam jucatorii ca sa blocam sansele inamicilor

Roolikes is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 03:59   #7 (permalink)
Registered User

SirRaptor's Avatar

1. Actualizarea clasamentului/rapoartelor in timp real, macar pentru cei cu cont premium!!! Turbez sa stau mereu 6 ore sa vad rezultatele...
2. Un raport al crestrii atributelor jucatorilor.
3. Jucatorul meu suspendat de 20 etape...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
4. Reputaţia suporterilor scade chiar daca castig toate meciurile.
5. Taxa de credite pt participare in turnee incorecta.

Last edited by SirRaptor; 29-06-2008 at 03:59. Reason: Automerged Doublepost

SirRaptor is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 23:52   #8 (permalink)
Registered User

salut,

dupa ce se joaca meciurile la ora 6, dupa cat timp se updateaza scorul ?

am avut un meci azi, si eram la servici am dat live si era 2-0 pentru mine in minutul 35, si nu am mai stat sa se termine am plecat acasa. acuma cand am ajuns acasa am vazut ca am facut 0-0.. and BLAT ?

butulica is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2008, 07:29   #9 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Ultimele rezultate ale echipei tale sunt afisate pe prima pagina a contului tau.

Old 04-07-2008, 12:14   #10 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by azd View Post
Ultimele rezultate ale echipei tale sunt afisate pe prima pagina a contului tau.
Salut,

Acuma imi afiseaza scorul, 3-0 pentru mine. nu a fost nici un blat

butulica is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 12:35   #11 (permalink)
Registered User

sa se scoata chestia aia care arata jucatorul de pe nush ce rank la mine pe prima pagina,ca eu cel putin nu sunt curios de fata lui si sunt sigur ca pe nimeni nu intereseaza

fcprabusirea is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 18:52   #12 (permalink)
Registered User

SirRaptor's Avatar

Quote:
Originally Posted by fcprabusirea View Post
sa se scoata chestia aia care arata jucatorul de pe nush ce rank la mine pe prima pagina,ca eu cel putin nu sunt curios de fata lui si sunt sigur ca pe nimeni nu intereseaza

Apropo, tot nu vad spitalul!

Old 12-07-2008, 08:39   #13 (permalink)
Registered User

sa se scoata chestia aia cu jucatorul din top 5.ca deja o dam in hi5.mai si-o pus si poza.cred ca spera sa agate ceva.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
deci jur ca pe mine ma iau toti nervii cand intru pe prima pagina si il vad pe DJMakro - ELO-Rank: 19 cu poza lui emo acolo.Sunt curios pe cati ii intereseaza de cel de pe locul 19,sau ca el a crescut in rank 70 de pozitii.

Last edited by fcprabusirea; 12-07-2008 at 08:39. Reason: Automerged Doublepost

fcprabusirea is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 17:07   #14 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Nici unul din bugurile enumerate de tine nu a fost rezolvat.

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 18:25   #15 (permalink)
Registered User

apropo cand va di noul update?

Albai Cosmin is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 19:06   #16 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

d`rAkY - Nu pocnesti din degete si se rezolva. Poate dura cateva luni pana la rezolvarea unora dintre ele.
Albai Cosmin - Nu exista o durata concreta.

Old 13-07-2008, 01:26   #17 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Ideea era ca anuntul a fost facut de tine inainte de ultimul update si cu toate astea nici unul din buguri nu a fost rezolvat, ba mai mult nici un bug din cele existente nu a fost reparat (ma refer la altele decat cele scrise de tine).

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2008, 14:59   #18 (permalink)
Registered User

SirRaptor's Avatar

Si peste toatea astea , eu am un jucator suspendat de 2 sezoane, care nu creste mai deloc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Old 16-07-2008, 16:47   #19 (permalink)
Registered User

mihai.alexandru's Avatar

Mai e un bug cand schimbi jucatorii in timpul meciului (nu se intampla mereu).
De exemplu eu schimb mijlocas ofensiv cu atacant si il duc mai in fata. Iar in lot imi arata ca am dus mijlocasul pe pozitie de atacant si ii scade punctajul la 1/2, iar schimbarea nu imi arata ca ar fi facuta.
Mai sunt faze cand nu imi arata un jucator din teren, desi la adversar pe monitor ii apare formatia completa, iar la mine e blocat si nu il mai pot muta.(am mai corupt un coleg de munca cu footie si bagam simulari dimineata! :-D ).
O alta chestie care am observat-o...La titulari cand iti aranjezi echipa sunt pozitiile prestabilite. In momentul in care incepe meciul mai ai o pozitie intermediara la mijlocasii ofensivi si fundasi. Practic exista un "mijloc" intre pozitia ok si cea mai "din fata" (in care scade punctajul jucatorilor), pozitie in care nu pot fi pusi jucatorii inainte sa inceapa meciul.
Nu prea am stiut cum sa explic dar sper sa intelegeti.

P.S. Am mai avut un jucator cu cartonas rosu care a stat 4 zile pe bara!!!!!
P.P.S. Am un atacant caruia i-a scazut sanatatea la 49 si, desi l-am scos din echipa sa se refaca, nu-i mai creste deloc sanatatea. Am angajat si maseur da nimic...

mihai.alexandru is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2008, 18:17   #20 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

Faza cu relatii publice e scandaloasa.
Desi m-am calificat consecutiv de doua ori pana in liga 3...reputatia mi-a scazut pe la 55 la suta. Am bagat "donatii' si "intalnire cu suporterii" ce m-au costat peste 100.000 si am ajuns la fabuloasa reputatie de 77%....care evident a reinceput sa scada constant.

Da-o in ma-sa, de banii astia imi puneam peluza...ba azd, vb si tu cu aia....e outrageous....

thor76 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Bug-uri

Thread Tools

Posting Rules