![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Contract sponsori= bataie de joc
Sa va spun cum sta treaba, dupa 3 promovari la rand eu primesc la un sponsor 250.000, cum asa ? pai ieri imi oferea unul 500.000, iar celalalt 441.000 nu mai ca expira contractul, a expirat contractul si ce credeti ? sponsorii imi ofera 250.000, CUM VINE FRATE ASTA ? chiar asa bataie de joc, pai hai sa facem un calcul, la inceput iti da 100.000, daca promovezi trebuie sa primesti 220.000, la a doua promovare 460.000, iar la a 3 a in jur de 1 milion, cam asa vin calculele cu 200%, cum frate sa primesc dupa 3 promovari 250.000 ? adica exact cat primeam si sezonul trecut, in schimb jucatorii de la 500,600 salariu acum imi cer de la 2.000 in sus, frumos asa. In ritmul asta o sa ma cac in el de joc.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Asistenti : debit zilnic 24.514 € Pe joc: 790 € debit zilnic ( 31.531 / 32 ) 985 € -> si inca nu am negociat cu toti carora le expira Vad ca toate costurile cresc pe masura ce avansezi, iar sponsorii scad, pai cum vine nenica asta ? cu ce platesc eu asistentii si jucatorii ? cu 5.000 de la sponsor dupa ce am 3 promovari ? Calculele hartiei arata ca fiecare sponsor trebuie sa imi ofere in jur de 1 milion pe sezon, pai chiar asa ne batem joc ? macar scoateti sponsorii aia si gata, nu ne luati la misto, pana acum am fost calm si am vorbit frumos, dar de data asta chiar nu se mai poate. Azd contacteazai te rog frumos pe cei care se ocupa de joc si zile ca ne bagam ceva in mamele lor daca nu repara acest bug cu sponsorul. Vreau sa primesc banii care mi se cuvin, adica 1 milion de sponsor. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Cel mai probabil in 2 saptamani o sa se rezolve o mare parte din cererile voastre, inclusiv aceasta problema cu sponsorii.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|