![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Bataie de JOC
Vreau sa va anut ca din cate am observat acest joc foarte indragit de multi dintre noi este pe cale sa ajunga o epeva , si asta datorita celor care se ocupa de administrarea servarului si de bug-urile ce exista din ce in ce mai des. AZD - chiar este posibil ca in ligile 3 serile 5 se existe o asfel de bataie de joc , sunt mii de echipe care fac doar figuratie cu numele pe acolo de care nu se ocupa absolut nimeni, si asta ti-o voi demonstara cu poza din atasament . Vreau sa imi raspunzi sincer. Chiar nu se ocupa absolut nimeni sa stearga mizerile alea de contonturi care sunt neadministrate , s-a ajuns ca de exemplu in liga 3 seria 5 echipa de rezerva 1725 sa aibe practic decat 3 echipe "mari si tari" iar celelalte fac doar figuratie Iti spun sincer ca sunt foarte dezamagit. .
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Everywhere |
Exista liga cu 2 echipe care funcioneaza restul ......gol.Si vorbesc la modul general deoarece...ma mai uit si eu si vad nu mai stiu unde liga 3 seria 5 cu 2 echipe cu nu stiu cate puncte si restul 0.Asa ceva nu se poate........:|.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
SAu sa facem un apel la toti fraierii ratati inapti care folosesc mai multe conturi: BA DACA TOT FURATI JUCATORI CA DISPERATII STERGETI CONTUL DE PE CARE ATI FURAT SI NU MAI FACETI ALTE PROBLEME OK? DAr si adminii au dreptul de a sterge echipe nush dece nu se folosesc de el...
__________________ Cine are nu mai are /Cine are imi da mie! Vine ala micu'...c-o lanterna in mana. Vuuuuuuu! Apasa p-un buton...LASER mamaie! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Probleme vor mai fi.Ideea e ca o singura persoana nu are cum sa isi dea seama de buguri.D-asta omu' i-a dat drumul jocului si a facut un topic "BUG" ca noi sa spunem fiecare ce probleme intalnim.
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|