![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Costructii.....
...mi se pare aiurea sa nu ai posibilitatea sa costruiesti...datorita faptului ca alta costructie este in desfasurare......pai eu am dat la teren de antrenament si atunci nu aveam bani decat pentru oferta de constructie in 30 de zile.......acum am bani dar nu pot sa canstruiesc nimic pana nu se finalizeaza terenu de antrenament???????
__________________ ................ce? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai tu avand cont premium iti poti termina constructia imediat folosind acele credite.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Oho, ce teapa mi-am luat asa ![]() Am zis sa termin constructia imediat, si am ales evident cea mai ieftina oferta pt terenul de antrenament, care dureaza 30 zile. Cand sa dau finalizeaza constructia, imi cere vreo 600 de credite. Credeam ca e standard costul. Pt 10 zile costa mult mai putin (200 parca) ![]() Probabil ca cei care isi permit mii de credite vor finaliza toate constructiile imediat, dar deja scade din farmec. Cred ca ar fi mai util ca cei cu cont premuim sa poata construii 2 constructii deodata. Totdata mai atractiv sa-ti bagi credite pt cont premium
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! Last edited by SirRaptor; 27-05-2008 at 19:26.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mie imi place ca seamana mai mult cu realitatea,dar totusi ar trebuie ca atunci cand avem bani sa putem face si doua sau chiar trei cladiri.Chiar daca veniturile sunt mici e normal,doar sunt in una din ultimile ligi.Dar sper ca daca promovez si veniturile sa fie mai mari nu tot la fel de mici.Si sa fim serios ca dai 5 euro si ei 200 credite cea ce imi pare destul de convenabil | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|