![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Fitness
Avand in vedere ca mai joc si alte jocuri de genu , nu mi se pare normal ca fitnessul sa scada asa. Am ajuns sa am jucatori cu fitness 40. Pai in stilul asta nu o sa mai am echipa ca sa joace cele 22 de meciuri. Parerea mea , ar trebui sa scada , sa zicem ca la CSM , la 1 meci jucat cu 20% sau 25% , iar a doua zi li se redea 50% , iar in meciurile de campionat sa nu scada. Mi se pare ireal treaba asta. Eu ii antrenez la fitness si nimic. Daca ne uitam la fotbalul real , ca , cam asa sta treaba , eu nu am vazut un jucator care se antreneaza in fiecare zi sa fie obosit. Eu zic sa rezolvati intr-un fel problema asta . | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai daca ai meci amical si de liga intr-o zi e normal ca solicitarea jucatorului sa fie mai mare. Incearca sa ii menajezi pe unii jucatori la meciuri mai putin importante.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Problema e ca nu am un lot de 25 de jucatori ca sa ii pot schimba , am doar 16 jucatori AZD. Si nu prea ai cum sa ii pui pe banca. Spre exemplu , daca imi e suspendat un jucator sau se accidenteaza grav nu am cu ce sa imi schimb fundasii. E cam nasoala treaba ! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
În timp ce îmbunătăţeşti abilităţile echipei de titulari, vei primi un discount de 10% !! Atenţie!! Doparea îţi dăunează sănătatea şi pot urma suspendări, dacă devii dependent. Nu te baga in seama aiurea. Daca ai ceva de zis , zi , sau incearca sa ma lamuresti ca gresesc , dar nu mai posta in necunostinta de cauza. Jocul este nou si nu stiu chiar toate , si sunt sigur ca nici tu , dar nu posta doar de dragul de a strange posturi. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ FORTZA STEAUA .. HEY .. FORTZA STEAUA ... HEY .. FORTA MANELE =) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta | Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
nu vb de iconita , vb de jucatori. Pai ce facem ? Ii antrenam doar la Fitness si Rezistenta ? Si la restu cand ii mai antrenezi ?? Apropo de chestia asta... cum si cand creste skillul unui jucator ? Adica sa zicem ca are 70...presupun ca , creste cu 5 procente...deci cum si cand creste de la 70 la 75 ???Cum si unde vad daca a mai luat vreun plus ptr ai creste skillul ??? sau cu cat il da , cu atat ramane ?? Am multe nelamuriri despre acest joc . Poate domnul AZD ne va raspunde... eu am vazut ca a dat un fel de detalii...cam ce gasesti pe la antrenament , lot etc...dar nimic din secretele jocului. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cred ca nici el nu sti raspunsul la intrebarile astea. Jocul e foarte vag si ii lipseste un faq/tutorial detaliat. Deja a suportat 2 traduceri (originalul e in germana iar la noi s-a tradus din engleza) si a iesit o varza. Din cate am citit pe forumul englezilor, exista un tutorial in germana da nu este inca tradus... Asa ca daca stie cineva germana, sa faca un gest si sa arunce un ochi pe forumul lor, poate gaseste ceva util
__________________ The net treats censorship as damage, and routes around it! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|