Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-05-2008, 13:09   #1 (permalink)
Registered User

Fitness

Avand in vedere ca mai joc si alte jocuri de genu , nu mi se pare normal ca fitnessul sa scada asa. Am ajuns sa am jucatori cu fitness 40. Pai in stilul asta nu o sa mai am echipa ca sa joace cele 22 de meciuri. Parerea mea , ar trebui sa scada , sa zicem ca la CSM , la 1 meci jucat cu 20% sau 25% , iar a doua zi li se redea 50% , iar in meciurile de campionat sa nu scada. Mi se pare ireal treaba asta. Eu ii antrenez la fitness si nimic. Daca ne uitam la fotbalul real , ca , cam asa sta treaba , eu nu am vazut un jucator care se antreneaza in fiecare zi sa fie obosit.
Eu zic sa rezolvati intr-un fel problema asta .

MeTzzz is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 14:58   #2 (permalink)
Banned

off topic.. metzzz .. imi spui shi mie te rog la ce foloseste fitness ?? adik .. denumirea populare ceva ?:-?

w0rm1 is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 15:13   #3 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Pai daca ai meci amical si de liga intr-o zi e normal ca solicitarea jucatorului sa fie mai mare.
Incearca sa ii menajezi pe unii jucatori la meciuri mai putin importante.

azd is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 15:47   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by w0rm1 View Post
off topic.. metzzz .. imi spui shi mie te rog la ce foloseste fitness ?? adik .. denumirea populare ceva ?:-?
cat de obositi iti sunt jucatori. Mergi la antrenament si apoi te duci la dopare si iti arata forta titularilor si al bancii de rezerve. Cata energie au.
Problema e ca nu am un lot de 25 de jucatori ca sa ii pot schimba , am doar 16 jucatori AZD. Si nu prea ai cum sa ii pui pe banca.
Spre exemplu , daca imi e suspendat un jucator sau se accidenteaza grav nu am cu ce sa imi schimb fundasii.
E cam nasoala treaba !

Old 31-05-2008, 16:07   #5 (permalink)
Banned

Nu cumva Rezistenta (Ceasul ala) e treaba cu obositu jucatorilor ?

Old 31-05-2008, 17:05   #6 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by w0rm1 View Post
Nu cumva Rezistenta (Ceasul ala) e treaba cu obositu jucatorilor ?
Îmbunatăţirea sănatăţii jucătorilor costă 20 credite pentru un jucător şi are ca efect creşterea abilităţilor fizice de 10% pentru 24 ore.
În timp ce îmbunătăţeşti abilităţile echipei de titulari, vei primi un discount de 10%
!! Atenţie!! Doparea îţi dăunează sănătatea şi pot urma suspendări, dacă devii dependent.

Nu te baga in seama aiurea.
Daca ai ceva de zis , zi , sau incearca sa ma lamuresti ca gresesc , dar nu mai posta in necunostinta de cauza. Jocul este nou si nu stiu chiar toate , si sunt sigur ca nici tu , dar nu posta doar de dragul de a strange posturi.

Old 31-05-2008, 17:14   #7 (permalink)
Registered User

ReFLeXN1's Avatar

Quote:
Originally Posted by MeTzzz View Post
Îmbunatăţirea sănatăţii jucătorilor costă 20 credite pentru un jucător şi are ca efect creşterea abilităţilor fizice de 10% pentru 24 ore.
În timp ce îmbunătăţeşti abilităţile echipei de titulari, vei primi un discount de 10%
!! Atenţie!! Doparea îţi dăunează sănătatea şi pot urma suspendări, dacă devii dependent.

Daca ai ceva de zis , zi , sau incearca sa ma lamuresti ca gresesc , dar nu mai posta in necunostinta de cauza. Jocul este nou si nu stiu chiar toate , si sunt sigur ca nici tu , dar nu posta doar de dragul de a strange posturi.
am dopat si eu jucatorii si pe unu mi la suspendat :|

ReFLeXN1 is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 17:32   #8 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by MeTzzz View Post

N`am zis caci cunosc jocu .. shi tomai de aia te`am intrebat despre rezistentza ... care iconitza este .. dar vad ca esti prea .... ca sa intelegi .. np .. multumesc de raspuns ..

Old 31-05-2008, 17:37   #9 (permalink)
Registered User

nu vb de iconita , vb de jucatori. Pai ce facem ? Ii antrenam doar la Fitness si Rezistenta ? Si la restu cand ii mai antrenezi ??
Apropo de chestia asta... cum si cand creste skillul unui jucator ?
Adica sa zicem ca are 70...presupun ca , creste cu 5 procente...deci cum si cand creste de la 70 la 75 ???Cum si unde vad daca a mai luat vreun plus ptr ai creste skillul ??? sau cu cat il da , cu atat ramane ??
Am multe nelamuriri despre acest joc . Poate domnul AZD ne va raspunde...
eu am vazut ca a dat un fel de detalii...cam ce gasesti pe la antrenament , lot etc...dar nimic din secretele jocului.

Old 05-06-2008, 01:52   #10 (permalink)
Registered User

SirRaptor's Avatar

Cred ca nici el nu sti raspunsul la intrebarile astea.
Jocul e foarte vag si ii lipseste un faq/tutorial detaliat. Deja a suportat 2 traduceri (originalul e in germana iar la noi s-a tradus din engleza) si a iesit o varza.
Din cate am citit pe forumul englezilor, exista un tutorial in germana da nu este inca tradus...
Asa ca daca stie cineva germana, sa faca un gest si sa arunce un ochi pe forumul lor, poate gaseste ceva util

SirRaptor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules