![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Stadion
Nu stiu voi , dar mie mi se pare cam ridicat pretul de 50.000 ptr 800 locuri. Pai banii astia nu o sa ii am niciodata. Pretul ptr un loc vine undeva la 62,5 euro. In timp ce eu iau circa 4 mii bani pe zi de la sponsor . Eu zic ca e cam ciudat. Nu cred ca o sa ajungem la un stadion de macar 3000 de locuri prea curand. Cred ca preturile ar trebui micsorate. Macar 25 euro pe scaun. Asta ar duce undeva la 25000 de euro pe 800 de locuri . Apoi urmand nivelurile superioare care costa multi bani zic eu. La vip nici nu indraznesc sa ma gandesc.500 mii ptr 800 locuri...e cam aiurea. In fine...jocul are nevoie de multe imbunatatiri. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Locurile, au 500 ... iar sectiunea VIP are 250 ![]() Mie preturile mi se par relativ ok 50k pentru 1000 de locuri la peluza e oarecum ok in cam 10 meciuri ii poti recupera (5 amicale + 5 oficiale)
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Exact . Te sfatuiesc sa faci primul rand de peluza ptr ca te costa 50.000 , in functie de cum negociezi , pretul scade . Eu am facut 3 peluze cu 45000. Apoi il acoperi ca sa vina la fiecare meci full. Presupun ca ai observat ca la ploaie sau vant vin mai putini suporteri. Apoi decizi tu ce urmeaza sa faci .
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Construind un rand complet de blocuri (cele 10 blocuri care se pot construi ca peluza, loc sau VIP)
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Daca ai idee cum e , explica ca sa stiu sa nu cheltui banii aiurea sau sa ma trezesc ca trebuie sa dau 1.000.000 pe un singur bloc. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da, celelalte optiuni sunt valabile de la primul nivel. Se considera ca ai atins level 1 atunci cand ai cumpletat toate blocurile(vezi attach)
__________________ ComputerGames Shop Last edited by azd; 18-06-2008 at 10:20.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu neaparat. Imi construiesc cum vreau. Vreau sa-mi fac doar o parte de VIP restul pe care le construiesc acum o sa le fac locuri. Le pot ugrada si pe cele construite ca peluza.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Everywhere |
azd dc costa mai mult sa faci vip peste o peluza ptr ca eu am vrut sa vad de curiozitate si am obs ca acum sa faci un vip peste o peluza ma costa 1 milion $.Dc nu ramane acelasi pret ca si cand nu s-ar fi construit nimic?
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Everywhere | o rugaminte
Azd am un cont la footiecup dar mai are si un prieten de al meu e aproape acelasi nume de la conturi e putina diferenta poate sa il pastreze pe mine nu ma deranjeaza dar sa nu fie probleme.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|