![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta | Transfer
Cata prostie pe Piata de transfer. Ar trebui schimbat comisionul de piatza. pentru ca dak vindetzi un jucator de 40 skill ( automat comisionul este de 40.000 EUR > 1 punct = 1.000 EUR ) cu 70.000 .. va ia 40.000 din cont shi cand se gaseste un cumparator primitzi 70.000 sau cu cat a cumparat acel user. Parerea mea e ca ar trebui schimbat Comisionul de piata.. un 10.000 ar fi de ajuns ... nu sa vand un jucator cu 70.000 shi sa beneficiez de 30.000 de pe urma transferului .. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
ahahahaaahhahaahahahahhahahaaaahahahahahaahahhahaahahaahahahahaaha Pai asta e o mizerie. Cum mama dracu sa faci asa ceva ??? Pai iti platesti toate darile la stat si nu iti ia mai mult de 20% din procentul de vanzare. E o mizerie asa. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
sau varianta 2 : modificati comisionul de piata, de la 1k = 1punct, la 100 = 1 punct ... asa o sa fie un comision de 4000 la un jucator de skill 40, sa zicem. Pentru ca, sa fim realisti, nu v-a cumpara nimeni un jucator de skill 40-50, daca il pui la 70-80k pe piata de transfer ... in afara de asta, ce interes as avea eu ca proprietar al jucatorului, sa-l mai vand ? pai vand unu de 50 pe 20k practic ? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am vb cu producatorii in cu privire la acest aspect. Va fi schimbat in urmatorul update al jocului. Tot atunci o sa apara si posibilitatea de a putea urmarii toate meciurile din liga, cu toate detaliile.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Am si eu o antrebare. unde dau sa pun si eu jucatori pe piata de transfer.va rog sa ami raspunda si mie cineva | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|