![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Preturi:
daca pana acum,inainte de promovare preturile mi se pareau acceptabile. acum dupa promovare mi se par exagerat de mari. cum sa imi ceara 30.000 euro pentru o amarata de intalnire cu echipa? plus ca reputatia suporterilor scade incontinuu,deci o intalnire dinasta trebuie macar o data la saptamana.castig meci de meci si reputatia scade? mai inteleg daca as pierde,dar mi se pare absurd sa scada scada.hai daca ar fi sa dau banii astia odata la luna,dar trebuie saptamanal.aiurea in fine | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2005 Location: Constanta |
cine da bani la saptamana ?:| ... mie shi la 80% imi vin spectatori aproape de nr de locuri .. nu ai nevoie neaparat sa fi mereu la 100% ... uitete mai bine ce scrie pe semnu ala de intrebare ... dak ai 100% shi mai organizezi intalniri sau altceva nu mai are nici un efect .. nu `ti mai creste nimic ... mie se par foarte corecte preturile ... pt ca ai promovat shi suporterii vor mai multe pretentzii de la echipa
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Asta ca sa nu mai pui la socoteala meciurile de acasa cand poti scoate si 100.000. Deci un amical + meci de liga = 150.000 in cel mai bun caz. Mediu scoti cam 90-100.000 / zi.
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Everywhere | Vreau amicale cu echipe bune xD
Cine ma poate ajuta si pe mine sa fac amicale cu echipe cu stadion de 10800 pls?am nevoie mare de bani | ||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|