Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-06-2008, 17:03   #1 (permalink)
Registered User

Sponsorul

Ok am o sugestie in legatura cu sponsorul .. asa cum asistentilor le putem prelungii contractul, in ultimele 5 zile din contractul initial, asa ar trebui sa fie si la sponsori, adica eu iau un sponsor in ziua 1 a sezonului, si acolo scrie 200% in caz de promovare da ? dar eu ajung la acei 200% sezonul urmator, pentru ca imi inchei contractul cu sponsorul respectiv ... deci acele % sunt inutile ... si in urmatorul sezon, sa zicem, eu nici macar nu mai am o oferta EGALA de la sponsorul respectiv, cu cat as fi primit daca puteam prelungi contractul ...

sper ca m-am exprimat clar, dar e aberant, practic acele cifre 190/200/210/220% sunt mincinoase, pentru ca nu ajung sa iti fie de folos, de vreme ce tu termini contractul inainte .. si culmea, iei un contract chiar mai mic ...

sissoko is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2008, 20:22   #2 (permalink)
Registered User

LeCCa's Avatar

si mie mi se pare o prostie ca nu poti prelungi contractul cu sponsorul sau sa il semnezi pe mai multi ani ... cifrele nu sunt aberante pt ca dak promovezi o sa poti sa ceri de la sponsor cu 220% mai mult ..
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
intr-un fel e mai bine pt ca dak ar creste singur cu 210% sa zicem ai obtine mereu atat , in schimb acuma la sf sezonului poti sa-ti iei un sponsor care da mai mult ...

Last edited by LeCCa; 26-06-2008 at 20:23.. Reason: Automerged Doublepost

LeCCa is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2008, 23:05   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LeCCa View Post
si mie mi se pare o prostie ca nu poti prelungi contractul cu sponsorul sau sa il semnezi pe mai multi ani ... cifrele nu sunt aberante pt ca dak promovezi o sa poti sa ceri de la sponsor cu 220% mai mult ..
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
intr-un fel e mai bine pt ca dak ar creste singur cu 210% sa zicem ai obtine mereu atat , in schimb acuma la sf sezonului poti sa-ti iei un sponsor care da mai mult ...
Nu deci tu n-ai inteles ... iti dau un exemplu ... in primu sezon, am avut sponsor de 90.000 cu 210% ... da ? deci 189.000 in urmatorul ... bun, dar contractul a expirat, si eu nu l-am putut prelungi .. dau pe acelasi sponsor, care-mi ofera 147.000 cu 210% ... bun ... dar de ce n-am putut prelungi ? adica ... nu vad ce sens are, asa cum echipele mari semneaza cu Nike Adidas McDonalds Intel si nush ce alti sponsori pe 2-3-4-5 ani si chiar mai prelungesc, noi nu putem .. si mai pierd si bani aiurea ... pt ca n-am luat logic 189.000, nici cu negocieri ... iar acel % nu m-a ajutat cu nimic, pentru ca eu, pana sa profit de faptul ca e 210%, o sa se termine alt sezon, alt contract ... si o sa primesc iar ... un contract mai mic ... deci pana la urma, acel %, ce sens are ?

Am inteles .. sunt furat cu cantonamentele si banii ... le cumpar si nu apar ... dar si sponsorul ? de ce nu putem prelungi contractul, cum putem la asistenti ?

Old 27-06-2008, 09:03   #4 (permalink)
Registered User

Asta s-a intamplat la tine pt ca nu ai avut rabdare sa apara mai multi sponsori sau sa se schimbe.....eu am avut in primul sezon 90k cu 210% adica 189k in sezonul 2 dar am negociat cu alt sponsor la 210k cu 240% crestere, deci am iesit in castig...si la fel o sa fac si sezonul urmator asta daca promovez evident ...Daca ai sti sa negociezi ai scoate mai multi bani, dara dca tu dai accept din prima asta nu e decat vina ta....si nu cred ca ai vrea sa vezi cum alti sponsori iti ofera dublu banii pe care ii iei tu de la sponsorul curent numai pt ca ai semnat contractul cu el pe mai multi ani si esti obligat sa-l respecti....sau sa platesti o caruta in caz ca il anulezi!

Divine_One is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2008, 13:01   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Divine_One View Post
Asta s-a intamplat la tine pt ca nu ai avut rabdare sa apara mai multi sponsori sau sa se schimbe.....eu am avut in primul sezon 90k cu 210% adica 189k in sezonul 2 dar am negociat cu alt sponsor la 210k cu 240% crestere, deci am iesit in castig...si la fel o sa fac si sezonul urmator asta daca promovez evident ...Daca ai sti sa negociezi ai scoate mai multi bani, dara dca tu dai accept din prima asta nu e decat vina ta....si nu cred ca ai vrea sa vezi cum alti sponsori iti ofera dublu banii pe care ii iei tu de la sponsorul curent numai pt ca ai semnat contractul cu el pe mai multi ani si esti obligat sa-l respecti....sau sa platesti o caruta in caz ca il anulezi!
fi atent. si eu am negociat, de la acel 147k, STANDARD, pe care-l ofera majoritatea sponsorilor, n-am inteles ce ai vrut sa zici cu mai multe oferte, sa inteleg ca iti apar oferte mai multe dupa catea zile daca stai fara sponsor ? ... eu nu dau accept din prima, tocmai asta e ... insa intrebarea mea e, ma si aici chiar stau in dubii de cand am citit ... numai pt ca ai semnat contractul cu el pe mai multi ani si esti obligat sa-l respecti, nu inteleg, tu acu ti-ai imaginat asta ? nu ai cum sa semnezi cu un sponsor pe mai multe sezoane, sau oricum n-am inteles pentru ca nu te-ai exprimat bine, deci eu n-am cerut : ba da-mi mai multe sezoane, nu ! vreau un contract pe un sezon, cu posibilitatea de PRELUNGIRE, la sfarsitul sezonului, la acelasi "tarif", asa cum e la asistenti, unde ai PRELUNGIREA contractului. iar ca fapt divers, eu n-am vazut nici un sponsor cu 240%. stiu care-ti dau 200k si care nu ... dar 240% ? bine si cu ce o sa te ajute acei 240% ? pentru ca tu cand promovezi trebuie sa-ti iei alt sponsor

Old 27-06-2008, 13:34   #6 (permalink)
Registered User

Bai frate, am zis ca in caz ca se face chestia cu mai multe sezoane poti sa-ti iei si tzeapa daca semnezi pe mai multe sezoane si pe urma vezi ca altii iau mult mai mult decat tine cu alt sponsor in fiecare sezon....eu am vrut sa-ti spun ca al doilea sponsor mi-a oferit mult mai mult decat era acea crestere de 210%, deci pe mine nu m-a deranjat chestia cu alt sponsor....si in plus daca incerci sa negociezi prea agresiv cu un sponsor si se retrage din competitie ori apare altul in locul lui, ori o sa reusesti sa scoti mai multi bani de la el....sa-ti dau si un exemplu:

Am incercat initial sa dau o suma modica peste ce oferea el si din scadere in scadere la mine si crestere in crestere la el ajunsesem la 190000 (pe care ii oferea el)....am dat pana m-a refuzat si apoi am reluat negocierile....de data asta am cerut mult mai mult decat prima data si hop a crescut si oferta lui si din negocieri in negocieri am ajuns la 200k....ca tiganii la piatza...tragi cu dintii de ei ! Acum sper ca ai inteles...

Old 27-06-2008, 13:56   #7 (permalink)
Registered User

aaaa ... am inteles, dar nu vad cu ce ar deranja pe cineva ... fiecare isi alege sponsorul la inceput practic ... de ce sa fie doar pe UN sezon ? lipsa de continuitate ...

Old 27-06-2008, 14:20   #8 (permalink)
Registered User

Asta asa e, corect ar fi sa poti negocia si termenul daca vrei sau sa poti prelungi intelegerea cu sponsorul curent daca iti convine ce iti ofera...

Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules