Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-07-2008, 10:28   #1 (permalink)
Registered User

Banii de la sponsori!

Uite cum sta treaba X(.
Am terminat sezonul pe primul loc si nu stiu cum primesc banii de la sponsori...
Acum am bagat alti 2 sponsori pe 1 sezon, mai mult nu merge. Mi se termina contractu cu ei pe 08.08.2008.. si atunci se termina si sezonu...Banii cum ii primesc, lamuriti-ma si pe mn plz

Cosmin91 is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 12:03   #2 (permalink)
Registered User

lekyone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin91 View Post
Uite cum sta treaba X(.
Am terminat sezonul pe primul loc si nu stiu cum primesc banii de la sponsori...
Acum am bagat alti 2 sponsori pe 1 sezon, mai mult nu merge. Mi se termina contractu cu ei pe 08.08.2008.. si atunci se termina si sezonu...Banii cum ii primesc, lamuriti-ma si pe mn plz

Salut...nu primesti bani de la sponsori asa cum crezi u.Ai vazut k sponsorul stadionului si sponsorul principal iti da o suma zilnica de 2500-3000 euro ?...noh in sezonul 2 sponsori iti maresc dublu suma zilnica pe care o primesti,in asta consta contractul cu sponsorul si prevederile alea de 200% sau de cat le ai!Sper k ai inteles.Bafta

lekyone is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 12:44   #3 (permalink)
Registered User

dap... am inteles...mersi frumos

Cosmin91 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules