Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-07-2008, 12:49   #1 (permalink)
Registered User

O Sansa Reala De A Obtine Credite.

Nu inteleg de ce scrie obtine credite iar cand apesi cumperi credite, asta nu inseamna a obtine credite. Sa se faca o sansa reala de "a obtine credite" nu doar de a cumpara. Macar cei fara credite sa poata organiza Turnee si sa poata obtine niste credite sa zicem 50 de credite de turneu oricare ar fi castigul turneului. Altfel va exista doar turneul ComputerGames, ramaneti cu turneul acesta si atat.

Batistutza is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 16:21   #2 (permalink)
Registered User

da cred k ar super adevarat...k pun pariu k sunt uni care nu isi permit sa cumpere..asa k ar fi bine sa organizati turnee k sa luam si noi credite.....Cred k asa ar fi motivatia mai mare si va vor aduce beneficii:.......Sper sa luati in calcul aceste propuneri pt k in tradevar asa este si mai frumos pt joc.......Mie unu mi se pare k este cel mia real joc de acest gen......

Inca un sfat ..Ar fi trebuit sa faceti stadionul cat mai real cu tribune cu toate alea,,dar sa arate cum leam facut ..sa avem cateva modele sa ne alegem ce vrem sa facem..per k pe viitor sa o luati in calcul:d

Si sa fie mai putin timp a construiere:d.....

Mada3 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 21:43   #3 (permalink)
Registered User

Macar sa se poata cumpara 50 credite cu 500.000 euro si sa fie minim 50 sau 10 cu 300.000 euro sau ceva de genul acesta.

Old 15-07-2008, 21:53   #4 (permalink)
Registered User

Am mai vazut chestia asta si la alte jocuri. Ar fi ceva.

MeTzzz is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2008, 22:05   #5 (permalink)
Registered User

Macar la promovare, daca promovezi mai departe sa castigi o anumita suma de credite.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Ar mai fi si optiunea la 10 (15, 20, 30, 35, 40 etc.) de victorii la rand sa castigi 10 (15, 20, 30 etc.) credite.

Last edited by Batistutza; 15-07-2008 at 22:05.. Reason: Automerged Doublepost

Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules