![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | O Sansa Reala De A Obtine Credite.
Nu inteleg de ce scrie obtine credite iar cand apesi cumperi credite, asta nu inseamna a obtine credite. Sa se faca o sansa reala de "a obtine credite" nu doar de a cumpara. Macar cei fara credite sa poata organiza Turnee si sa poata obtine niste credite sa zicem 50 de credite de turneu oricare ar fi castigul turneului. Altfel va exista doar turneul ComputerGames, ramaneti cu turneul acesta si atat.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
da cred k ar super adevarat...k pun pariu k sunt uni care nu isi permit sa cumpere..asa k ar fi bine sa organizati turnee k sa luam si noi credite.....Cred k asa ar fi motivatia mai mare si va vor aduce beneficii:..... ..Sper sa luati in calcul aceste propuneri pt k in tradevar asa este si mai frumos pt joc .......Mie unu mi se pare k este cel mia real joc de acest gen......Inca un sfat ..Ar fi trebuit sa faceti stadionul cat mai real cu tribune cu toate alea,,dar sa arate cum leam facut ..sa avem cateva modele sa ne alegem ce vrem sa facem..per k pe viitor sa o luati in calcul:d ![]() Si sa fie mai putin timp a construiere:d..... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Macar la promovare, daca promovezi mai departe sa castigi o anumita suma de credite. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ar mai fi si optiunea la 10 (15, 20, 30, 35, 40 etc.) de victorii la rand sa castigi 10 (15, 20, 30 etc.) credite. Last edited by Batistutza; 15-07-2008 at 22:05.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|