Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2008, 20:06   #1 (permalink)
Registered User

Nu s-ar putea oare?

As avea o propunere mai complicata care cere cooperarea si cu celelelte servere
Nu ar fi bine sa se creeze CUPELE europene? primul/primele locuri din liga intai sa mearga mai departe in uefa, champions league, inter toto si cl.
Un fel de TURNEE cu premii si cupe In care sa participe dupa caz echipele de pe toate serverele si din toate tarile in care a ajuns acest joc. asha ne putem face prieteni noi si sa stabilim o IERARHIE a puterii din campionatele serverelor cu pricina
Desigur asta necesita munca si iar munca...macar cele de mai jos sa se implineasca ...asta intr-o ultima instanta Ai avea un tel pt care sa lupti

NuMerGeSaMaInsc is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2008, 20:09   #2 (permalink)
Registered User

mi-ai furat ideea ...) exact asta am propus si eu....apropo dami si mie id-ul tau ca nu te cunosc...

YourDead is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2008, 22:08   #3 (permalink)
Registered User

este o idee foarte buna la cre sunt sigur ca sau gandit multi printre care si eu.dar nu stiu cat este de realizabila tinand cont de faptul ca jocul pare sa se dezvolte destul de greu

rapidfan is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 13:28   #4 (permalink)
Registered User

Da...noi nici nu avem liga 1 ...Dar o sa reusim in cateva luni

NuMerGeSaMaInsc is offline    Reply With Quote
Advertisment
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules