![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
daca joaca corect nu ar fi nici o problema | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
jucatori de bug sor sterg dar dupa 2 zile ori primit toti jucatori inapoi ca si cum nu so intimplat nimic,asta esto o porcarie mare in fata la useri cinstiti | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
problema nus transferurile aceste ciudate ci cum fac rost de jucatori de peste 200 eu mam tot chinui sa inteleg dar nu reusesc.Sunt doua posibilati ori este vreun bug la antrenament si cresc foarte repede cu anumite antrenamente sau ceva de genu ori au spart saitul si au modificat dar e mai putin probabil a doua varianta.
| |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Turcaletii aia au niste jucatori cu varste intre 17-21 ani cu skilluri de 200-300. Skilluri pe care le-as face eu daca iau jucatorul de 17 ani cu 60 skill si il cresc pana la 33 ani (si tot nu cred ca ajung la cat au ei...). Aiurea rau. Daca pici intr-o liga cu turcaleti n-ai nici o sansa sa promovezi.
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Problema e ca daca sa zicem ma fac atat de bun prieten cu un TURCALET din asta incat imi spune secretu.Ok.Dar io ce-s pr*st sa vi-l zic si voua? cine ar divulga asa ceva? lasa sa fac io echipa...Si voi sa ramaneti...asta e tampenia nimeni nu spune si nu se rezolva.
__________________ Cine are nu mai are /Cine are imi da mie! Vine ala micu'...c-o lanterna in mana. Vuuuuuuu! Apasa p-un buton...LASER mamaie! | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
pacat ca din romania, inca nimeni nu stie secretu :-ss probabil inter sibiu.. dar din cate am inteles e tot roman plecat in ger. | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
q totii il vrem.. da nu cred k e bn sa`l spui.. pt k asea vor afla toti.. si cei kre abia incep.. si dc sa nu se chinuie si ei unpiq :|.. si sa ia totu mura`n gura..parerea mea e sa`l tii pt tn .. bv tie dak `l sti.. da nu zice la toti pt k banuiesc k si tu te`ai chinuit putin sa aflii..
| ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Gaston Maxim , 24 ,GK 400 fara cuvinte ! presupun k nu ai o explicatie pt asta, AZD, nu ? presupun k nu are nimeni o explicatie plauzibila si palpabila ( in afr de bug ) !! nu ?
__________________ Managerul echipei FC Blue, oltean din Targu Jiu ![]() FORZZA BLUE !!! ![]() Peace | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Am io o explicatie....JOCUL ASTA E MAI CORUPT CA PARLAMENTUL ROMANIEI!ma ...dar inchipuiti-va daca afla si romanii chestia asta intram intr-o noua era a jocului...O era rea....
__________________ Cine are nu mai are /Cine are imi da mie! Vine ala micu'...c-o lanterna in mana. Vuuuuuuu! Apasa p-un buton...LASER mamaie! | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
totusi voi romanii ( nu dau nume ) kre stiti bugul ziceti'l pe forum sa il rezolve azd. M'am saturat sa ma chinui sa iau jucator de 100 .... si vad k intr'o zi unu de'al lor ( turci sau nemti . si unii romani ) fac 100 la titulari !!!
__________________ Managerul echipei FC Blue, oltean din Targu Jiu ![]() FORZZA BLUE !!! ![]() Peace | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
antrenamentu ala e facut ca sa iti ocupi timpul si sa-i gasesti productivitatea maxima. asa ca mie nu mi se pare bug, ca unii stiu sa creasca jucatorii PRIN ANTRENAMENT mai mult decat altii. c'est la vie! eu nu stiu cum e combinatia... daca va intrebati
| |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|