Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-09-2008, 20:23   #1 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

baietii turci

Uitati ce frumos se descurca baietii din Turcia si probabil cu totii ne intrebam cum de ei au jucatori de 180 la 19 ani cand noi ne chinuim cu 100 la 27 de ani. Priviti modul in care ei isi vand jucatori de la unul la altul pe 1 dolar, cateva minute a durat tranzactia timp in care am facut si eu o oferta de 1 milion refuzata in mod logic pentru ca in Turcia 1 > 1.000.000. Nu stiu daca este posibil dar cred ca era normal ca acesti turci si nemti sa joace in tara lor pentru ca nu stiu ce fel de buguri exploateaza sau cum de reusesc sa aiba niste jucatori la care noi doar visam....
Attached Images
File Type: bmp New Bitmap Image.bmp (2.85 MB, 163 views)

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 20:26   #2 (permalink)
Registered User

ce faina poza ce jucatori bravo may drakyx

srepler is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 20:27   #3 (permalink)
Registered User

asta e bataie de joc AZD ia masuri!!!!!!

mackanacke is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 20:45   #4 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Am vazut, o sa ii iau la puricat.

azd is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 20:59   #5 (permalink)
Registered User

ala a oferit 1.00 la toti?

YourDead is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 21:00   #6 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Aia era doar o suma modica pentru ca nu se puteau vinde pe 0, asa ca a dat 1 dolar pe fiecare.

Old 22-09-2008, 21:04   #7 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Unu l-am inchis, am trimis si mai departe si poate ii da ban si pe ip.

Old 22-09-2008, 23:32   #8 (permalink)
Registered User

Draga domnule AZD , asta se poate rezolva simplu de catre tovarashi din nemtia care pot face ca in Romania sa joace doar jucatori din Romania , cu alte cuvinte doar IP`uri din Romania. E foarte simplu. Pe mine nu ma intereseaza sa joc in alta tara , ma intereseaza sa fie cat mai transparent ca doar deaia platesc creditele alea.

MeTzzz is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 09:35   #9 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Din Germania Metzz nu nemtia ), da ar trebui sa fim lasati sa jucam intre noi sa blocheze turcii si nemtii pentru ca nu avem nici o sansa contra lor, ba mai mult de atat am gasit si dovada ca nu joaca corect, eu sunt convins ca nici daca fiecare din noi ar avea 20 de echipe nu am putea sa le facem fata, noi inca incercam sa ne dam seama de unde au ei jucatori de 200, nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu nimeni doar ca ma tem ca noi vom ramane in liga 3, iar liga 1 va fi plina de turci si nemti in Tara Romaneasca ) .

Old 23-09-2008, 10:04   #10 (permalink)
Registered User

draky stai calm ca stiu ca e Germania , dar nu asta era important. Si eu ma stradui sa imi dau seama ce bug folosesc obositii aia sa isi faca jucatori de 200. Dar cred ca rezolvarea ar veni prin stergerea nemtilor si a turcilor si sa fim lasati sa jucam linistiti noi astia din Romania.

Old 23-09-2008, 10:32   #11 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Am mai discutat chestia asta si nu e chiar asa de simplu.

Old 23-09-2008, 11:04   #12 (permalink)
Registered User

Azd , eu inteleg situatia , dar si tu trebuie sa intelegi ca unii dintre noi platesc creditele alea si mie nu prea imi convine situatia. Asa ca sper la o rezolvare cat mai buna si cat mai curand.

Old 23-09-2008, 16:44   #13 (permalink)
Registered User

Azd ,metzzz are intr-un fel dreptate ........uitate la wrath-team acuma 1 saptamana avea portar de 22 de ani 355 skill?el stie juca foarte bine, doar mai are un cont pe englezi si are si acolo un portar asemanator.......

SkedFinger is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 16:55   #14 (permalink)
Registered User

da stiu GK ala a lui wrath-team dar........ai putea sa transferi de pe .ro pe siteul englez?sau pe alt site?
nu m-as mira

Old 23-09-2008, 18:38   #15 (permalink)
Registered User

Frate , mie imi place jocu , am bagat pana acuma 3 pachete de 20 euro si joi urmeaza sa mai bag unu...dar sper sa se rezolve probleme jenibile. E chiar nasol ca nu exista cineva cu putere care sa faca ordine. E cam inadmisibil sa ceri bani la un joc la care nu exista control.

Old 23-09-2008, 18:46   #16 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Nu e vorba de putere Metzz e vorba ca se lucreaza la unele chestii. Nu e asa simplu cum crezi sa indrepti anumite lucruri.
Oricum in maxim 2 saptamani cele mai importante bug-uri si cereri vor fi rezolvate.

Old 23-09-2008, 22:16   #17 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

sper ca bugul cu sponsorii sa fie rezolvat si sa fie rezolvat retroactiv pentru ca ma omoara contractele

Old 25-09-2008, 00:13   #18 (permalink)
Registered User

hupi's Avatar

Quote:
Originally Posted by SkedFinger View Post
Azd ,metzzz are intr-un fel dreptate ........uitate la wrath-team acuma 1 saptamana avea portar de 22 de ani 355 skill?el stie juca foarte bine, doar mai are un cont pe englezi si are si acolo un portar asemanator.......
hi noroc, problema cu wrath-team este ca dinsu si alti au folosit un bug de antrenament la jucatori de tineret ,si de aia au jucatori atit de puternic.

hupi is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2008, 07:00   #19 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by hupi View Post
hi noroc, problema cu wrath-team este ca dinsu si alti au folosit un bug de antrenament la jucatori de tineret ,si de aia au jucatori atit de puternic.

adica?... oricum in cazu asta crek asta ar fi primu bug care tre rezolvat si implicit stergerea tuturor jucatorilor de genu asta

XNNd- is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2008, 15:49   #20 (permalink)
Registered User

ma enerveaza ff mult nu ar trebuie sa le dam voie si strainilor sa joace. in romania nu a inceput de mult.......ei normal au invatat sa joace bine de pe celelalte siteuri cu footiecup si acum au venit la noi sa castige tot.....fiecare cu tzara lui

Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Free 2 Play - Jocuri Online Gratuite > Footiecup > Footiecup - Sugestii

Thread Tools

Posting Rules