![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Mai am niste locuri de invitatii... Dau invitatii numai Divizia 3 seria 4 in sus. Accept doar de la stadioane mai mari de 18000 locuri, celor mai mici le dau eu. Bafta. (Daca imi trimite-ti invite - via forum - va rog si un mesaj cu numarul de locuri disponibil pe stadionul dumneavoastra) | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
ma inviti si pe mine cand ai tu liber eu anul asta nu am nici un meci pls..fotbal club drobeta turnu severin -------------------- Editare ulterioară -------------------- striker09 nu a mers sa jucam azi nu stiu de ce am incercat sa dau maine joci cu cineva daca nu joci poti sa ma inviti pe mine cand ai liber Last edited by clauzzelu; 10-11-2008 at 17:47.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Nu pot sa va invit, pentru ca as avea pierderi mari. Sorry... raman dator. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ti-am dat o invitatie, sa vedem cum merge... Last edited by Striker09; 21-11-2008 at 14:16.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|