![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Bazate in sensul de bine organizate. Levelingul in AoC se va face grup predominant ca grieferi vor fi la tot pasul. De asemenea, daca guilda ta este buna vei fi printre putinii de pe server cu battlekeep si avantajele aduse de el. Again, guildele vor mai fi impartite dupa lvlul predominant de pvp al jucatorilor din ea si dupa progresul de pve... Si daca faci parte din primele guilde de pe server, ma cam indoiesc ca sar lua lumea de tine asha, daca ai fi la farm, ca banuiesc ca ar shti ce ii ashteapta...
__________________ Darkfall..... is..... coming.... Dec 2008 | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Gilda Internationala ::LAST LEGION:: va juca pe WildSoul. Site: www.lastlegion1.guildcafe.com Forum: http://www.yabbers.com/palsi/index.php?mforum=palsi Pentru cei interesati puteti arunca o privire si va puteti inscrie daca intr-adevar considerat ca vreti sa fiti alaturi de noi. Vom fi o gilda slow-paced la inceput. Nu ne intereseaza no-lifers. Vrem sa ne bucuram de jocul asta in toata splendoarea lui dar in acelasi timp vom incerca sa fim o gilda foarte organizata ca si conducere si sa detinem un Keep. Pentru asta vom avea nevoie de PUTINI oameni (scopul nostru este sa fim mai putini de 60 de account-uri active) dar de oameni activi, buni si dedicati. Cheers | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Daca tot vreti sa incepeti sa jucati in AoC si sa fiti o guilda organizata iti sugerez sa va faceti un site adevarat cu forum, etc. Free forum, free website denota altceva... Pt tot ceea ce v-ati propus, aveti nevoie de multi oameni activi in prime time. 60 de accounturi active in prime time inseamna f mult, nu PUTIN. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
good luck with that | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Stai linistit..nu stiu cati au early acces deci vor veni in masa daca e incepand cu 23..pana atunci insa vor fi 15-20 de EU clanuri cu multi oameni lvl40+ si ii putem incinge nitel ca sa stie cum sta treaba. Tot atunci se vor deschide si alte servere EU PvP pe care toti vor incepe de la 0 si cu siguranta se vor duce pe unul din ele.
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=97308&page=5 Quote:
| ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
mda deci mai am 20 ore sa ma gandesc rusii sunt ei baieti buni in general daca le ignori tendintele de kamikaze me pwns me attacks borris has died .. ![]() am avut prieteni rusi care jucau wow f bine si aveau progres cu russian only guild :P dar man ..cand ma trezesc cu flood de chirilice pe party/general chat mi se taie filmul .. sunt mai rau ca suedezii
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Nu e chestia de alte natzii... ca restu vor sa vbeasca engleza... rusii nu prea... dar in plus... ma pot gandi la ei ca la factionul opus l wow - nu inteleg ce zic, si ii kill on sight... eventual poate ajunge serveru sa fie impartit in 2: rusi vs restu... tot ar fi interesant imo...
__________________ Darkfall..... is..... coming.... Dec 2008 | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
edit: si eu personal nu o sa ma opresc pina nu trimit de unde au venit pe toti rusi si daca e nevoe ma duc si dupa familiile lor | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|