Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures > AoC - Servere

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-05-2008, 23:17   #41 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Quote:
Originally Posted by kolonelu View Post
Ce inseamna guilde bazate ? Si ce inseamna competitiv? Pe un server FFA PVP unde numai in orase va fi cat de cat liniste probabil ma intreb cat va dura pana va fi un griefing si un colaps total,si ma intreb la ce competitie te gandesti? Cate capete tai ? Cati jucatori vor sta blocati la ress? Nu stiu dar folositi cuvinte mari si as vrea sa le si explicati adica nu am vazut nimic concret in obeictivul unor anumtie guilde am vazut decat ideea de a fi impreuna sub un nume in fond dupa cum zicea cineva nu te alegi cu nimic decat niste screenshoturi sau niste prieteni care pot fi unii sau altii depinde din ce parte bate vantul

Bazate in sensul de bine organizate.
Levelingul in AoC se va face grup predominant ca grieferi vor fi la tot pasul.
De asemenea, daca guilda ta este buna vei fi printre putinii de pe server cu battlekeep si avantajele aduse de el.

Again, guildele vor mai fi impartite dupa lvlul predominant de pvp al jucatorilor din ea si dupa progresul de pve...

Si daca faci parte din primele guilde de pe server, ma cam indoiesc ca sar lua lumea de tine asha, daca ai fi la farm, ca banuiesc ca ar shti ce ii ashteapta...

Dec 2008

Nottorious_91 is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 23:34   #42 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=97245 lista cu serverele si guildele care si-au ales destinatia finala.
Si KDS (Keepers of The Dark Side) o sa fie acolo.

Terror is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 23:52   #43 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Salut.
Eu m-am Hotarait .
Ma indrept spre WIldsoul.
Are guildele cele mai bune si pana acum majoritatea jucatorilor romani acolo se indreapta.See ya there.

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 00:07   #44 (permalink)
Registered User

Lemartes's Avatar

Gilda Internationala ::LAST LEGION:: va juca pe WildSoul.

Site: www.lastlegion1.guildcafe.com
Forum: http://www.yabbers.com/palsi/index.php?mforum=palsi

Pentru cei interesati puteti arunca o privire si va puteti inscrie daca intr-adevar considerat ca vreti sa fiti alaturi de noi.

Vom fi o gilda slow-paced la inceput. Nu ne intereseaza no-lifers. Vrem sa ne bucuram de jocul asta in toata splendoarea lui dar in acelasi timp vom incerca sa fim o gilda foarte organizata ca si conducere si sa detinem un Keep.

Pentru asta vom avea nevoie de PUTINI oameni (scopul nostru este sa fim mai putini de 60 de account-uri active) dar de oameni activi, buni si dedicati.

Cheers

Lemartes is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 00:11   #45 (permalink)
Retired

Misa's Avatar

Daca tot vreti sa incepeti sa jucati in AoC si sa fiti o guilda organizata iti sugerez sa va faceti un site adevarat cu forum, etc. Free forum, free website denota altceva...

Pt tot ceea ce v-ati propus, aveti nevoie de multi oameni activi in prime time. 60 de accounturi active in prime time inseamna f mult, nu PUTIN.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 01:04   #46 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lemartes View Post
Gilda Internationala ::LAST LEGION:: va juca pe WildSoul.

Site: www.lastlegion1.guildcafe.com
Forum: http://www.yabbers.com/palsi/index.php?mforum=palsi

Pentru cei interesati puteti arunca o privire si va puteti inscrie daca intr-adevar considerat ca vreti sa fiti alaturi de noi.

Vom fi o gilda slow-paced la inceput. Nu ne intereseaza no-lifers. Vrem sa ne bucuram de jocul asta in toata splendoarea lui dar in acelasi timp vom incerca sa fim o gilda foarte organizata ca si conducere si sa detinem un Keep.

Pentru asta vom avea nevoie de PUTINI oameni (scopul nostru este sa fim mai putini de 60 de account-uri active) dar de oameni activi, buni si dedicati.

Cheers
oameni buni activi casual ?
good luck with that

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 21:43   #47 (permalink)
Retired

Misa's Avatar

Im going on FURY!!!!

Misa is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 22:38   #48 (permalink)
Registered User

Pe wildsoul nu vom avea ocazia sa omoram americani insa rusi la greu..cica s-au decis sa incerce sa il faca un fel de warsong...

Cipaku is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 22:45   #49 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Asha am auzit si eu... nush sigur daca vreau s mai ajung acolo...

Dec 2008

Old 16-05-2008, 22:58   #50 (permalink)
Registered User

Stai linistit..nu stiu cati au early acces deci vor veni in masa daca e incepand cu 23..pana atunci insa vor fi 15-20 de EU clanuri cu multi oameni lvl40+ si ii putem incinge nitel ca sa stie cum sta treaba. Tot atunci se vor deschide si alte servere EU PvP pe care toti vor incepe de la 0 si cu siguranta se vor duce pe unul din ele.

Old 16-05-2008, 23:10   #51 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

ok de unde zvonul cu rusii ?.. primul meu server a fost warsong in wow deci nu mai vreau experiente ..
vreau link

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 23:17   #52 (permalink)
Registered User

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=97308&page=5

Quote:
Originally Posted by Golianth View Post
Here is a rough translation:

http://worldofconan.ru/

The long-awaited moment of the announcement of game servers Age of Conan: Hyborian Adventures has come, and among them what will informally refer to as Russian are already certain. Game is not translated yet on Russian, but, creating the character on one of ????????????????? servers, it will be possible to meet on open spaces Hajborii many the compatriots.

PvP-server on which will move Russian ?????????, - Wildsoul. Honour to occupy Russian players among PvE-servers has got Crom and Dragon. And among RP-PvP servers it is chosen Aquilonia.

Old 16-05-2008, 23:26   #53 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

mda deci mai am 20 ore sa ma gandesc rusii sunt ei baieti buni in general daca le ignori tendintele de kamikaze me pwns me attacks borris has died ..
am avut prieteni rusi care jucau wow f bine si aveau progres cu russian only guild :P dar man ..cand ma trezesc cu flood de chirilice pe party/general chat mi se taie filmul .. sunt mai rau ca suedezii

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 01:39   #54 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

BUey oameni buni or fi rusi dar ce rusia reprezita 50% din europa sa fugim de ei.
Vor fi si alte zeci de natii pe server

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 10:00   #55 (permalink)
Registered User

Nottorious_91's Avatar

Nu e chestia de alte natzii... ca restu vor sa vbeasca engleza... rusii nu prea... dar in plus... ma pot gandi la ei ca la factionul opus l wow - nu inteleg ce zic, si ii kill on sight... eventual poate ajunge serveru sa fie impartit in 2: rusi vs restu... tot ar fi interesant imo...

Dec 2008

Old 17-05-2008, 11:04   #56 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cipaku View Post
Pe wildsoul nu vom avea ocazia sa omoram americani insa rusi la greu..cica s-au decis sa incerce sa il faca un fel de warsong...
asta va insemna ca se umbla NUMAI in gasca si calcat tot ce misca.
edit: si eu personal nu o sa ma opresc pina nu trimit de unde au venit pe toti rusi si daca e nevoe ma duc si dupa familiile lor

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 11:33   #57 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Wildsoul si eu, cu toata ghilda Gravity Always Wins (majoritatea romani).

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 17-05-2008, 12:17   #58 (permalink)
Nick anterior: Matey_85

khelz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nottorious_91 View Post
Nu e chestia de alte natzii... ca restu vor sa vbeasca engleza... rusii nu prea... dar in plus... ma pot gandi la ei ca la factionul opus l wow - nu inteleg ce zic, si ii kill on sight... eventual poate ajunge serveru sa fie impartit in 2: rusi vs restu... tot ar fi interesant imo...
asta a fost chiar tare,personal nu am nimic cu rusii atata timp cat isi tin chirilicele in buzunar ,ceea ce din pacate nu se intampla prea des.Oricum se pare ca wildsoul va fi populat de destui conationali.

khelz is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 21:17   #59 (permalink)
Registered User

lvl 50 conq here.. sunt ``milioane `` de rusnaci bashiti pe wildsoul. si nu au nici un stress sa isi tina limba aia spurcata pentru ei off the general chat... pisham-as pe fetele lor

Pur3nRg is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures > AoC - Servere

Thread Tools

Posting Rules