![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Ma intrebam daca o sa aiba loc sigur in grupuri... Se pare ca da, au un buff pt fire vulnerability si alt buff de protectie parca si un root de 6 secunde.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Desigur, Capca, cu siguranta, depinde in ce grupuri. Din pacate HoX are niste aoe care fac agro rau. Asta am auzit, nu am testat nimic, din pacate. Vom afla in curand, dar din ce-am auzit este aggro noob al open beta
__________________ I`m just a very enthusiastic amateur with a Canon. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
LVL 21 Clasa extrem de spectaculoasa ... ceva nou clar. Din pacate la pvp cred ca nu am ucis pe nimeni daca nu atacam primul. E drept ca ma bateam pe la lvl 13-14 cind aveam 400~ viata parca si nu cine stie ce skills.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Primul kill la lvl 25. M-a atacat un 26 out of nowhere. Cred ca era dem. Hellfire breath II +Molten Steel Slash II + Hellfire iar... fatality ^^ RIP -------------------- Editare ulterioară -------------------- La un moment dat xotli-ul meu are cercuri de foc (o aura)... de ce si ce fac? Nu imi apare vreo iconitza cu buff. Sa fie chain kills?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 19-05-2008 at 15:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
As luat un Herald of Xotli. Clasa pare a avea potential, dar se baseaza prea tare pe random procs. Stie cineva cum functioneaza in AoC acestea? Ceva de genul, daca au sau nu cooldown intern, cam despre ce procente vorbim si eficacitate overall in lupte de scurta durata, aka PvP.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am 16 kills si 30 deaths pina la lvl 40. Am murit mai ales la inceput (pina in 20-25) si am omorit dupa 25+. Imi place, in general nu atac eu primul si tot am inceput sa ii bat... mai ales ca nu se asteapta ca unul in cirpe si cu un topor sa fie smecher. Cred ca e important e sa ai mereu scutul pe tine (sa il repui la fiecare 5 min).
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu sunt 20/ 15 deaths . E super funOricum ce mi-a placut e ca nu m-a ataca nimeni in zone toti isi vad de treaba(am jucat destul) , numai cat am mai dat eu cu Guildul meu cand am intalnt un party dintr-un guild impotriva la care suntem.
__________________ Last edited by Aemstorm; 21-05-2008 at 10:00.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pt ca joc pe fury trebuie sa bag neaparat puncte in treeul general pt armura and shit... ceea ce am facut deja anyways, o sa luati un spell marfa cu care va puteti da singuri res (cooldown 30 min)
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Level 11 weakling. E foarte frumos sa vezi vraji printre combouri melee, chestie distractiva in PvE solo mode. Pot rupe cate doi de acelasi nivel, dar pare foarte fragil individul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e in PvP. Zice lumea ca nu ai snare calumea, iar knockbackul din skill am vazut pe pielea mea ca nu functioneaza decat cel mult 1-2 nivele dupa ce l-am luat. Acum deh, nivelul e jenant de mic dar inainte de a alege un main voi mai incerca cateva clase. Vedem dupa aia cat de rapid si eficient omoara.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
pf dude, ai feats pt armors si skilluri de shield (3) mai incolo
|
| | #15 (permalink) | ||
| http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=8768 un ghid f util.
__________________ I`m just a very enthusiastic amateur with a Canon. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Acum sunt level 20 HoX si am cautat PvP cu lumarea, undeva spre 35-7 kill ratio. Problema e ca habar nu am cum sa omor doi oameni deodata. invariabil unul fuge si celalt face DPS, iar cand schimbi tinta e aceiasi poveste. Mi se pare putin penal ca un cacacel de level 12 imi da fara nici o problema combo de knockback in timp ce amicul de level 18 face damage si mor. Unde mai pui ca daca vezi insi grupati, probabil sunt amici/guildies deci stiu sa joace putin peste media lui average Joe. La nivelul asta e imposibil sa omor doi oameni chiar si cu trei nivele sub mine. Per total HoX beneficiaza prea mult de Hellfire Breath, care e practic jumatate din damage atat in PvP cat si in PvE, invitatie la no-skill. In rest mortile 1v1 au fost foarte putine. Dupa cum era de asteptat, am prea putina viata la nivelul asta sa supravietuiesc unui stun, deci cand dau de PoM sau ToS, pierd jumatate de viata stand in stun iar daca ajung langa ei, baga baietii instant-heal si ajung full din nou. Totusi ce clasa are - deocamdata - cele mai multe root/stun/knockback? Un root castat de HoX e aproape degeaba. Duce la un kill sau te ajuta sa fugi, dar are utilitate zero ca si putere ofensiva versus clasele de mai sus. I general daca oponentul te asteapta si e de acelasi nivel, rootul e fix wax. Spre deosebire de stun care ofera muult mai mult posibilitati. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Eu ca ToS am 1 mass root, si un stun (quicksands si cobra stare) . Amandoua dispar la dmg. Nu am gankat mai deloc, dar am castigat majoritatea luptelor 1v1 la nivel asemanator. Iar 1v2 ar fi posibil datorita celor 2 abilitati mentionate si dmg-ului AoE + HoTs | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|