Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures > AoC - Clase

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-05-2008, 19:40   #1 (permalink)

Misa's Avatar

Conqueror - discutii generale

Cui ii va fi dor de Paladin/WoW poate sa aleaga aceasta clasa.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 10:24   #2 (permalink)
Registered User

KiNeTic's Avatar

Nu prea are legatura cu paladinu decat prin prisma aurelor si a bufurilor. Dar in rest clasa este ca un Warrior pe Arms din WoW. Mai bine zis, face mult mai mult dmg decat un warrior pe arms, are buffuri super faine de paladin/warrior/hunter (creste dmg attack rating defense rating regen stamina regen mana repel aura ...etc ...), are sinergie cu alte clase .. ex barbar/hunter/dark templar. Bleedefecturile se stackeaza cresc dmg si toti melee se pot folosi de ele.

Este o clasa extrem de promitatoare, mai ales ca rezista bine baiatu. Lvl 12 si bat 3 mobi de 14 fara probleme. Plus ca primele lui combo-uri deja pun debuff pe mobsi si am observat un 20% increase dmg la combo dupa debuf ... scade defense rating la mob grupa mare!!!

E frumos.

Hai noroc

KiNeTic is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 22:03   #3 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Nu sunt aure, sunt shouturi cu durate foarte mari. Mie imi place foarte mult, ramane sa vad combourile de la nivelele superioare. Eu momentan joc cu 2-hander, a experimentat cineva cu dual wield?

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 02:34   #4 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Impresii? cine joaca

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 09:37   #5 (permalink)
Registered User

E ok Conquerorul ... dar combourile le face destul de lent ...eu sunt lvl 20... m-a atacat unu nu stiu exact ce clasa era dar era lvl 24 ... se misca destul de mult pe langa mine ca doar cu un combo l-am atins ... m-a facut praf (si eu tot pe 2 handed sunt)

Jdust1 is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2008, 00:06   #6 (permalink)
Registered User

Zyrael's Avatar

dual wield-ul e mai rapid; lacerate + bleed combos sunt destul de bune, iar daca ai si buff-ul care aduga fire damage, te descurci fara prea mari probleme

Zyrael is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2008, 00:14   #7 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Sincer prefer 2-handerul pentru ca loveste mai multi mobi deodata, imi e mai usor sa omor 2-3 mobi cu 2-hander. Si din ce am vazut prin talente, combourile de CC sunt pe 2-hander, deci pare sa fie foarte util si in PvP.

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2008, 23:02   #8 (permalink)
Registered User

Daca vreti PvP uitati de clasa asta, e cam praf, nu omoara nici o musca...in pve e bun, poti omori 3-4 mobi chiar daca joci bine

bossaru is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 15:03   #9 (permalink)
Registered User

bossaru ...nu e chiar asa ...e destul de bun si in pvp ...dar se pare ca nu asa bun precum barbar sau asasin .... oricum e pt party ... si in party face treaba f buna

Jdust1 is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 02:42   #10 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

Quote:
Originally Posted by bossaru View Post
Daca vreti PvP uitati de clasa asta, e cam praf, nu omoara nici o musca...in pve e bun, poti omori 3-4 mobi chiar daca joci bine
partea cea mai grea este sa ti playerul linga tine... singurul care ar putea sa iti faca probleme eu zic ca e TOS, in rest depinde de noroc

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 30-05-2008, 10:24   #11 (permalink)
Registered User

La ce nivel primeste un Conqueror Hoarfrost?
merci

bossaru is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 08:44   #12 (permalink)
Registered User

bossaru eu am un conqueror lvl 26 si nu am chestia aia de care intrebi tu...probabil la 30+ o sa o avem.
nu stiu ce zice-ti voi ca nu e bun,dar eu pe frenzy stance rup 3-4 mobi cu 2-3 lvl mai mari + bufuri ptr party etc....eu zic ca o sa fie o clasa f apreciata in raiduri

lalalalala is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 19:55   #13 (permalink)
Registered User

Ce vorbeste lumea aiurea fara sa aiba habar. Incredibil. daca si asta e praf in pvp lasati va de mmorpg uri. Daca ati casca bine ochii ati observa k e clasa Soldier cu cel mai mult dmg ,cea mai rezistenta si cu destule disable uri. In pvp in 1v1 e destul de dificil. Imposibil pt cei care cred k pvp inseamna sa stai pe loc si sa dai combouri. Ideea e sa te misti mult. Daca folositi Lumbering hulk fara slow la inamic inseamna k habar nu aveti. La 2v2 uitati de Fi ul Conq lui care se stacheaza si are o sansa imensa sa dea res instant celor cu care jucati. La 3v3 dc ai Conq in party si ceilalti nu au e clar k nu au nicio sansa mai ales din cauza Resurrectului. Bagati forumuri si builduri de feats la greu si o sa vedeti ce i poate pielea.
Buildul de 2H e pt pvp - are knockdown , stun samd. FI face toti banii si e singura clasa care are asa ceva. Pe la lvl mari barbarii si asasinii o sa fie prada usoara. Healerii sunt singurii care pun probleme deoarece Conq nu e o clasa care sa dea dmg f mare f repede. Pt aia exista clasa Rogue. Defensive stance + regenurile fac fata claselor rogue. Stati sa si consume un barbar stamina si "discutati" atunci cu el .
E o clasa dificila dar f tare. Rol tactic imens.
inca o data recomand forumurile!

AlexOne82 is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 14:37   #14 (permalink)
Warrior Trainer

CYB34's Avatar

Intotdeauna am jucat clase melee in rpgs/mmo, de preferat cu 2 hander. Conqueror se pare ca e ceea ce cautam: heavy armor, heavy dmg, bun pt solo pve si nelipsit in raiduri.

Fanii MS warr ar putea fi atrasi de el daca vor rezistenta cu 2H.

Am incercat Bear Shaman si Barbarian, primul este cam slab si poate pica instant la spike dmg pt. o clasa melee (la lvl mare am inteles ca se schimba treaba), iar Barbarian mi s-a parut un rogue cu 2H, dps bun de solo, dar poate nu la fel de util intr-un party ca un conqueror.
Evident clasele le vom putea comenta la lvl maxim si dupa mai multe patchuri, acum este doar o impresie.

CYB34 is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 17:07   #15 (permalink)
Registered User

Quote:
merci

50

Cipaku is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 19:39   #16 (permalink)
Registered User

Quote:
merci

Oricum e inutil. -9 la mobi - feats la maxim.

AlexOne82 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Age of Conan: Hyborian Adventures > AoC - Clase

Thread Tools

Posting Rules