![]() |
| | #1 | ||
| Bear Shaman - discutii generale Singura clasa pe care am testat-o fara stealth.... trebuie sa aibe ceva bun si ea ![]()
__________________ http://forum.computergames.ro/164-warhammer-online-age-reckoning.html Prepare for WAR!!! | |||
|
| | #2 | ||
| are stealth dar iti dai seama ca e useless .. lvl 18 bs si overall sunt dezamagit pana acum .. sper sa se schimbe ceva peste lvl 20 pt ca atm mi o iau rau de tot cam de la orice clasa beside casters si cu 2-3 lvl mai mici ca mine .. low hp si healing slab .. primesc de la assasins lvl 16 crits de 200+ si eu am regrowth de 5 pe secunda sau ceva de genu :-s am jucat fara party/guilda si azi cred ca in 3 ore am facut 1 lvl jumate ( 1 lvl in single player ) restul corpse run ![]() in pve ma descurc cu 2 mobi de lvl ul meu si cu un good timing poate si cu 3 revin dupa lvl 20 cu moralul mai ridicat sper ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- aproape 22 si deja joc alta clasa si alt joc ![]() btw sunt singurul care joaca bs ?
__________________ Screw you guys!....Im going home! Last edited by pr45l3a; 19-05-2008 at 23:18. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3 | ||
| am un bear shaman alt de 21 momentan si desi e destul de greu de jucat,cel putin solo,(sau poate am avut eu parerea asta dupa dt) ,este f fun.Ce vroiam sa stiu de la niste jucatori cu mai mult experienta este daca un build hibrid(momentan am acelasi numar de puncte in ambele tree-uri) este viabil.Adik pana acum cred ca m-a ajutat din punct de vedere ar survavibility-ului dar nu stiu daca mai incolo va mai fi posibil sau va fi nevoie neaparata de feat-uri de tier mare.Si daca trebuie sa ma axez mai mult pe un tree pentru leveling care ar fi acela?
__________________ "You need people like me. You need people like me so you can point your f*ckin' fingers, and say: 'that's the bad guy.' So, what'll that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie. Me, I don't have that problem. Me, I always tell the truth... even when I lie. So say goodnight to the bad guy." -Scarface | |||
|
| | #4 | ||
| 42 bs dupa 20 clasa devine mai puternica .. sunt 42 si mi am luat azi de la un hox un 1 shot (combo ) healurile sunt dragutze ele in numar de 3 dintre care unu are cd de 1 min pe el .. daca l ai dat si ai un party member la 20 la % daca nu da cineva un stun sau el miss ceva nu prea ai cum sa l salvezi pt ca toate healurile sunt de tipul hot ( mai putin cel de 1 min ) .. banuiesc ca si celelalte healing class tot genul asta de heal au nu stiu sigur .. e interesant la inceput dar te plictisesti dupa un timp .. there is no chalange all you do is click a button cand ti se duce hot ul si isi ia heal tot partyul dmg ul pe mele e acceptabil .. dar avand in vedere ca azi un ranger mai mic decat mine cu 2 lvls baga numai crituri de 1-2k si eu dau cateva sute poate nu e chiar asa de stralucit la 42 acum am 1100 hp 1200 sta parca si 1400 mana self buffed .. se poate sa mint dar nu cu mult ![]() am facut niste minigames cu el si am fost cam ghinionist am picat contra premades de cateva ori si din vreo 5 meciuri am castigat 1 deci nu ma pot pronunta pt ca nu faceam altceva tot meciul decat sa ma aventurez singur su cu unicul coechipier in fata unui angry mob de 6 persoane care ma maturau instant in privinta buildului cred ca nu ne putem pronunta decat la max lvl .. pana acum talentsurile sunt situationale spre neglijabile pe alocuri folositoare eu am mers pe wrath.. am niste +dmg pt niste combos binevenit pt soloplay un charge total nefolositor un aoe debuf si o hp aura care sunt mai mult decat ok pt dungeons .. am incercat si spirit sau cum se numeste .. dar mi s a parut ca e un pic orientat catre group play treeul respectiv dar merita cu siguranta luat in considerare mi se pare chiar mai bun decat wrath ul daca stau sa ma intreb acum cred ca mi ar fi placut mai mult un guardian sau barbarian dar nici cu bs ul nu mi e rusine si cu siguranta o sa l duc pana la 80 .. healing class as recomanda mai bine un pom care nu am jucat dar am vazut cum se descurca si poate un tos daca ti place caster class ul ( eu l am incercat pana pe la lvl 6 si m am speriat cand am vazut ca primul skill e un spell cu care dadeam 110 ae dmg spre deosebire de un demonologist care la acelas lvl dadea 60 daca nu ma insel )
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #5 | ||
| foarte interesant ce ai scris.Totusi cred ca o sa raman la bear shaman ,momentan imi urc ambele caractere in paralel nu am absolut nici un rush sa ajung la 80 mai ales fiind foarte ocupat luna asta.M-am gandit la Tos dar este o clasa super jucata si nu prea ma atrage din acest punct de vedere ,priest of mitra poate ar fi mers dar nu m-a atras niciodata rolul de main healer(ceea ce se pare ca va fi dar cine stie la cat de hibridizate sunt clasele).Deocamdata (adik la 23) mi se pare destul de ok cu skillurile impartite asa ,nu prea mai mor atat de des ,probabil ca ma voi axa numai de wrath de la lvl 30 dar trebuie sa mai studiez situatia.Si aporopo de healing inca mi se pare destul de fun avand in vedere k cantitatea este variabila in functie de dmg-ul dat ,pana pe la lvl 6 sau ceva nu ma prindeam eu dc dadeam atat de putin.Nu stiu poate devine plictisitor mai incolo dar deocamdata bs-ul ma tine mult mai atent decat templar-ul. ![]()
__________________ "You need people like me. You need people like me so you can point your f*ckin' fingers, and say: 'that's the bad guy.' So, what'll that make you? Good? You're not good. You just know how to hide, how to lie. Me, I don't have that problem. Me, I always tell the truth... even when I lie. So say goodnight to the bad guy." -Scarface | |||
|
| | #6 | ||
| poate renewal ul iti face heal in functie de dmg dar ma indoiesc .. healurile au valori fixe din cate observ eu dar se scaleaza la fiecare lvl .. tocmai de aia pana la 20 mi s a parut infernala clasa.. mi o luam de la 2 mobi lejer pt ca healul era la pamant primeam hits de 200 si heal de 5 hp pe sec ![]() la fel ca si tos bs ul e o clasa jucata de destui de multi oameni .. mai putin romani nu stiu de ce ![]()
|
| | #7 | ||
| o sa ma uit mai atent maine cand am timp sa joc dar sunt destul de sigur k scaleaza cu primul skill din ,cred al doilea tree ,in functie de cate hits dai iti creste un buff 50%...200%....1500% etc increased dmg and healing.Si buff-ul se consuma odata ce ai dat heal-ul deci teoretic cu cat il dai mai tarziu cu atat mai bine,eu oricum il salvez tot timpul pentru heal-ul mare nu blood flow mi se pare destul de inutil ala.
|
| | #8 | ||
| blood flow nu e deloc useless este chiar healul de baza al clasei nici renewal ul nu e deloc useles .. il bag mereu pt ca te costa mai nimic si impreuna cu blood flow ul te tine up in majoritatea cazurilor singurul talent pt heals care ti mareste healul in functie de ce hits dai pana la 45 parca e nature s wrath care ti da doar o sansa ca la next hit sa ti aplice un buff ce ti dubleaza healing effect for your next bf .. dubleaza nu stacheaza in spirit ai niste talents pt bf si renewal care ti creste mele dmg ul si care intradevar se stacheaza dar mi se par cam useless pt ca au durata mica si tre sa spamezi bf sa ajungi la 5 effects .. iar din ce am testat eu bf ul nu e bine sa l spamezi nici in solo nici in group play pt ca iti pierzi instant healul care ti l face initial daca deja ai un bf pe tine .. iti da un renew la duration si atat no instant heal si avand in vedere ca instant heal nu ai decat unu cu 1 min cd e bine sa profiti de bf sa astepti sa se duca efectul si sa l dai imediat pe urmatorul .. lifesaver most of the times mai ales daca l ai specuit for 2x effect asta mi se parea si mie interesant la inceput sa am heals gen sp din wow scalabile in functie de dmg .. dar nu prea exista asa ceva .. in afara de cele mentionate mai sus ai un aoe regrowth la 40 in spirit tree iar in wrath tree ai intradevar un heal la 45 facut in functie de ce dmg dai dar mi se pare ca este valabil doar pt hitsurile aplicate cu respectivul combo mda si mai ai la ursine charge un efect ce ti aplica 100-200% dmg sau heal effect la next hit spell dar mi se pare un pic aiurea pt ca dupa charge el oricum loveste instant deci se duce efectul pe hit ? sau ma insel .. trebuie testat eu am bagat points numai in wrath pt ca vreau sa vad cum e combo healul de la 45 de care vorbeam dar in ultimul timp m am lasat absorbit de gathering / crafting si am cam slackat revin in seara asta eventual cu impresii ca probabil i will reach 45 todaydar probabil am sa vad cum sta treaba si pe la 80 am sa ma bag pe full spirit .. sunt niste talents pe acolo greu de ignorat mai ales pt group play + inca un renew type of heal .. goodie goodie cu 2 nu prea am problme dar cu 3 ![]()
|
| | #9 | ||
| Am ajuns la lvl 40 cu BS si il gasesc mai distractiv decat Conqueror (46) care este ok PvE dar boring PvP. Dupa level 20 BS poate parea chiar OP, Crush Armor crit = 1 shot mob same lvl. Totusi sunt foarte rare criturile, recordul meu este 1100 Crush Armor la 39 in lvl 38 (nu minion). La supravietuire a devenit mai bun decat conqueror solo, reusesc sa dau jos grupuri de 5-6 mobi same lvl si solo elite iar la sfarsitul luptei ramane 100% HP. Nu este simplu dar cu o pozitionare buna in lupta 3 mobi pot pica instant din Internal Bleed III. Nu fac deloc economie la abilitatile care consuma mana si nu intru in lupta fara Blood Flow si Battle Roar. Cand l-am dus in Sanctum si am vazut cum tine MT numai din Blood Flow mi-am dat seama ce lipsea din party cand mergeam cu Conqueror-ul. Build link: http://www.conanarmory.com/feat.aspx...3fefe2f2e2df28 PS: Singurele probleme cu BS le-am intampinat la level 9 in Volcano unde abia reuseam sa omor 2 mobil lvl 8. Acest issue se va rezolva, nu judecati BS inainte de lvl 20.
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi Last edited by CYB34; 30-06-2008 at 12:04. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|