Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2005, 12:54   #1 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

Clubbing - pe unde, si mai important, DE CE iesim?

Nu prea stiam unde sa integrez thread-ul asta si m-am gandit ca fiind in legatura mai mult sau mai putin stransa cu muzica, o sa il pun aici... vorbeam cu un prieten zilele trecute si imi spunea ca el nu se mai simte la fel de bine in oras, desi ai mult mai multe de facut, mai multe locuri, nu mai e aceeasi atmosfera, aceeasi distractie... ceea ce m-a cam pus pe ganduri... doar facand o comparatie intre vineri si sambata noapte, am observat ca foarte multi au ajuns sa iasa, doar ca sa nu stea in casa sambata noapte...
asa ca am vrut sa aflu pareri despre fenomenul acesta... mai sunt chiar atatea locuri unde va simtiti bine, sau ati ajuns 'abonatii' unui singur club, bar, restaurant, etc...

BlackAngel_TC is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2005, 13:49   #2 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

prietenul tau are dreptate. nu prea mai ai unde sa iesi în Buc. si sa te simti cu adevarat bine.

prin tara a devenit mai interesant, e alta atmosfera in cluburile din provincie, dar e dezavantajul drumului pana acolo în primul rand.

Flat is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2005, 13:55   #3 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

oamenii fac locul... parca pe vremuri, nu erau atatia bani, atatea fitze, era 'il divino' era 'studio martin' ... era frumos... acum parca stai o ora sa te gandesti unde mergi vineri noaptea... si parca e aceeasi poveste weekend de weekend... de ex in bucuresti, pe unde mai merge lumea sa se simta bine? eu una aleg Temple de cele mai mutel ori... obisnuinta si comodiatate, poate... dar imi place... voi?

Old 03-11-2005, 22:13   #4 (permalink)
Hamann

quze's Avatar

"Dumars light" de cand l-a renovat e super , muzica acceptabila , atmosfera incinsa , de ce ? obisnuinta probabil.

quze is online now    Reply With Quote
Old 03-11-2005, 23:07   #5 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

pai asta e ca nu mai merita sa mergi decat dupa events nu dupa loc in sine. importanta e muzica si daca esti cu prietenii in jur e bine oriunde pana la urma. Escape, Kristal, Arene, Gossip nu conteaza.. DJ-ul e mai important
Totusi locurile mele preferate au fost Web (inceputuri ), Martin (se redeschide soon), WTP Sofitel (party-uri mari), Keoke (open air), Space (legendar), si dv8, Colours, MCM/Keops pe afteruri (dimineti memorabile cand plecam la 11 ziua din club ). De asemenea la mare Oxxo si Mania in vremurile bune, anul asta Motor.

Old 04-11-2005, 04:19   #6 (permalink)
Banned

web, dv8, martin, temple (caesar's) erau ok desi cam ciudate uneori.

acum e plin de fitze cam peste tot si destul de greu sa gasesti ceva interesant vineri sambata chiar daca te plimbi tot bucurestiul.

chefurile interesante sunt in private party-uri acum .. dar e greu sa le gasesti chiar in fiecare seara. daca mai sunt si la snagov.. te cam plictisesti.

De Beers is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 03:22   #7 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

temple ca muzica a fost intotdeauana dar acum daca nu ai masa este foarte aglomerat .... asta e in rest mai incercam un spago sau un nemo e frumos ... daca ai masa

dumi is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 16:37   #8 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

peste tot e frumos daca ai masa... dar noi oamenii mai simplutzi acceptam calcarea in picioare (in special in temple si nemo) ... ati incercat oasis?

Old 07-11-2005, 09:36   #9 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

nu am fost niciodata, dar nici nu am auzit cva de bine despre locul ala...

Old 07-11-2005, 14:57   #10 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Se redeschide Studio Martin pe 29 noiembrie.. Daca va fi la fel ca inainte va fi cel mai tare loc din Bucuresti pentru cunoscatori.. Nu existau fite... Erau cele mai tari petreceri cu cei mai cunoscuti DJ..

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2005, 18:28   #11 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

adica ca in perioada lui de glorie? cu siguranta nu va mai fi ca inainte. pe vremea lui, putina lume cunostea fenomenul clubbin'

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 07-11-2005, 18:31   #12 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

nu a fost petrecere sambata care tocmai a fost in martin ?

si in temple cam fara masa t calci in picioare in nemo si spago e mai lejer merge si fara

Old 07-11-2005, 20:44   #13 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

imi pun mari sperante in Studio Martin, dar sper sa nu atraga doar doritorii de 'cool', ca sa spun asa... nu ai cum sa iti faci o idee la after-ul d la tiesto... dar parca nu mai am rabdare...
ps: am fost in nemo in urma cu o luna, si nu aveai cum sa te misti... live it, learn it... Kristal e la fel d apreciat?

Old 08-11-2005, 16:47   #14 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

Martin nu e gata înca, trebuia sa se deschida pe 28 oct. dar s-a întârziat cu lucrarile. Mai dureaza putin.

Old 08-11-2005, 17:05   #15 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Pe 29 oct a fost party cu Luciano si Melchior in Escape (fostul Why Not), asta initial trebuia sa se tina in Martin, la fel ca si after-ul la Tiesto care s-a mutat in Gossip.

Kristal-ul clar rupe la ora actuala, desi pe mine nu ma prea incanta, mai ales cand fac intrare libera pana la 12 si se calca lumea in picioare (ca la Moshic vineri). Mai sunt Gossip (foarte bun joia), Tha Spot (mai ales pt afteruri), Embryo (nu am fost inca), Cheers (langa Cismigiu, aici se mai tin petreceri trance, dar nu relativ putin succes ...promo slab). Martinul...il asteptam.

Din "provincie" Motor Mix Mamaia, club foarte misto ca layout si invitati sonori, acu in octombrie a fost Pascal FEOS si a rupt. In Iasi sunt ceva cluburi de care am auzit (XS, Byblos)...ce mai, ai de unde alege, $ sa fie.

PYRO! is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2005, 17:37   #16 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

Embryo nu este un club gen Temple sau Kristal....arata super bine cel mai bine din cate am vazut dar este exact ca un club/bar din Sex and the City.. nu se danseaza , nu e intuneric e lumina chiar foarte multa ... e de "cool si chill", fashion sa ii zic asa ... oricum merita cu adevarat incercat.... e "altceva" ... (si muzica care era un chillout asa era super

Old 09-11-2005, 03:15   #17 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

Embryo kiar arata incredibil...muzica ok... si dak ai noroc d o invitatie la vreo petrecere de promovare a vreunei marci, esti norocos... desi petrecerile sunt m ai mult d 'socializare' decat d atmosfera... d c nu stiu nimic d Gossip?

Old 09-11-2005, 03:22   #18 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by dumi
Embryo nu este un club gen Temple sau Kristal....arata super bine cel mai bine din cate am vazut dar este exact ca un club/bar din Sex and the City.. nu se danseaza , nu e intuneric e lumina chiar foarte multa ... e de "cool si chill", fashion sa ii zic asa ... oricum merita cu adevarat incercat.... e "altceva" ... (si muzica care era un chillout asa era super
Pai pe 12 o sa fie un party cu Modelu si Thornado, care o cam dau pe techno, deci nu stiu cat de chill-out o sa fie ... Bine mai e si seaman in seara aia in Kristal, nush cata lume va fi.

PYRO! is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2005, 03:24   #19 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

unde e embryo asta ca m-ati innebunit cu el? e deschis doar noaptea sau si ziua?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2005, 16:02   #20 (permalink)
Registered User

BlackAngel_TC's Avatar

e p strada ion otetelesteanu. mergi p victoriei si inainte d casa centrala a armatei (pe langa hotel Capitol) se face o straduta in jos si apoi iar dreapta...si clubul e pe stanga... nu prea ai cum sa il ratezi... dar unde e gossip?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Thread Tools

Posting Rules