![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Clubbing - pe unde, si mai important, DE CE iesim?
Nu prea stiam unde sa integrez thread-ul asta si m-am gandit ca fiind in legatura mai mult sau mai putin stransa cu muzica, o sa il pun aici... vorbeam cu un prieten zilele trecute si imi spunea ca el nu se mai simte la fel de bine in oras, desi ai mult mai multe de facut, mai multe locuri, nu mai e aceeasi atmosfera, aceeasi distractie... ceea ce m-a cam pus pe ganduri... doar facand o comparatie intre vineri si sambata noapte, am observat ca foarte multi au ajuns sa iasa, doar ca sa nu stea in casa sambata noapte... asa ca am vrut sa aflu pareri despre fenomenul acesta... mai sunt chiar atatea locuri unde va simtiti bine, sau ati ajuns 'abonatii' unui singur club, bar, restaurant, etc... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
oamenii fac locul... parca pe vremuri, nu erau atatia bani, atatea fitze, era 'il divino' era 'studio martin' ... era frumos... acum parca stai o ora sa te gandesti unde mergi vineri noaptea... si parca e aceeasi poveste weekend de weekend... de ex in bucuresti, pe unde mai merge lumea sa se simta bine? eu una aleg Temple de cele mai mutel ori... obisnuinta si comodiatate, poate... dar imi place... voi?
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai asta e ca nu mai merita sa mergi decat dupa events nu dupa loc in sine. importanta e muzica si daca esti cu prietenii in jur e bine oriunde pana la urma. Escape, Kristal, Arene, Gossip nu conteaza.. DJ-ul e mai important Totusi locurile mele preferate au fost Web (inceputuri ), Martin (se redeschide soon), WTP Sofitel (party-uri mari), Keoke (open air), Space (legendar), si dv8, Colours, MCM/Keops pe afteruri (dimineti memorabile cand plecam la 11 ziua din club ). De asemenea la mare Oxxo si Mania in vremurile bune, anul asta Motor.
__________________ jack your body | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2001 |
web, dv8, martin, temple (caesar's) erau ok desi cam ciudate uneori. acum e plin de fitze cam peste tot si destul de greu sa gasesti ceva interesant vineri sambata chiar daca te plimbi tot bucurestiul. chefurile interesante sunt in private party-uri acum .. dar e greu sa le gasesti chiar in fiecare seara. daca mai sunt si la snagov.. te cam plictisesti. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
adica ca in perioada lui de glorie? cu siguranta nu va mai fi ca inainte. pe vremea lui, putina lume cunostea fenomenul clubbin'
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
imi pun mari sperante in Studio Martin, dar sper sa nu atraga doar doritorii de 'cool', ca sa spun asa... nu ai cum sa iti faci o idee la after-ul d la tiesto... dar parca nu mai am rabdare... ps: am fost in nemo in urma cu o luna, si nu aveai cum sa te misti... live it, learn it... Kristal e la fel d apreciat? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Pe 29 oct a fost party cu Luciano si Melchior in Escape (fostul Why Not), asta initial trebuia sa se tina in Martin, la fel ca si after-ul la Tiesto care s-a mutat in Gossip. Kristal-ul clar rupe la ora actuala, desi pe mine nu ma prea incanta, mai ales cand fac intrare libera pana la 12 si se calca lumea in picioare (ca la Moshic vineri). Mai sunt Gossip (foarte bun joia), Tha Spot (mai ales pt afteruri), Embryo (nu am fost inca), Cheers (langa Cismigiu, aici se mai tin petreceri trance, dar nu relativ putin succes ...promo slab). Martinul...il asteptam. Din "provincie" Motor Mix Mamaia, club foarte misto ca layout si invitati sonori, acu in octombrie a fost Pascal FEOS si a rupt. In Iasi sunt ceva cluburi de care am auzit (XS, Byblos)...ce mai, ai de unde alege, $ sa fie.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Embryo nu este un club gen Temple sau Kristal....arata super bine cel mai bine din cate am vazut dar este exact ca un club/bar din Sex and the City.. nu se danseaza , nu e intuneric e lumina chiar foarte multa ... e de "cool si chill", fashion sa ii zic asa ... oricum merita cu adevarat incercat.... e "altceva" ... (si muzica care era un chillout asa era super
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
... Bine mai e si seaman in seara aia in Kristal, nush cata lume va fi.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|