![]() |
| | #2046 (permalink) | ||
|
Sper sa nu fie vreun club de cocalari gen Kmy`s. Acu toate de pe litoral sunt cluburi unde se baga haus (. Plang.. de ce naiba au mutat Gabriel and Dresden la mare cand in aceeasi seara sunt Cox in Kristal Summer si Sasha in mania, iar in bucuresti nu e nimic! aa.. da.. mai e si manelohausereala de la liberty parade.Pacat de Raoul Russo care e un dj care pune muzica mai ok. Scuzati-mi tonul, dar ma apuca mici depresii.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2047 (permalink) | ||
|
deci Lite daca nu ma insel e fostul club Ibiza de anu trecut... renovat bineinteles. KSC.. noul Kristal Summer Club e in aceasi locatie cu Lite (acelasi complex din dreptul Campingului de la iesirea spre Navodari) numai ca intrarea e prin plaja Kudos. La Mania nu e prea departe dupa cum se stie. Deci.. sambata, Kudosul se transforma in Ibiza... G&D, Carl Cox, Sasha... toti vor fii prezenti acolo. inca depresiv blondule? | |||
|
| | #2050 (permalink) | ||
|
da deci nu mai inteleg nimic... ...si nu o zic intru-un mod pozitiv...deci G&D vin in clubul asta anonim/fantoma pe locul unde era inainte K summer club deci?....dc nu apare nimic scris oficial pe nigts sau ceva....oameni sunt cu adevarat de vazut eu merg oricunde ar veni ...deci astept raspuns oficial si locatie exacta | |||
|
| | #2051 (permalink) | ||
| Quote:
Jeje ... http://video.google.com/videoplay?docid=-5206356979967686229
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2052 (permalink) | ||
| Quote:
deci Lite si actualul KSC sunt in aceasi locatie.. clubul Ibiza (cel de la iesirea din Mamaia spre Navodari) de anu trecut.. sau complexul Enigma dupa cum era cunoscut din mosi stramosi. O parte din ele e Lite.. si celalata parte e KSC... probabil la mijlocul petrecerii se va da jos peretele de rigips despartitor si se vor unii petrecerile ![]() deci nebunie curata! in fosta locatie a KSC.. acu e club Castel | |||
|
| | #2054 (permalink) | ||
|
PYRO! cine mixeaza in filmulet? Pai bine si sa inteleg ca vineri plecati acolo si va intoarceti duminica?Ma tenteza si pe mine
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2055 (permalink) | ||
|
Eu cred ca n-ati prea fost la mare anul asta. Sincer! Clubul Lite este exact langa autoservirea de la Kudos. Exact langa! Knd intri cu masina ca sa ajungi la kudos, treci de un rahat de bariera, o iei pe o alee si daca accelerezi destul de tare, ai sanse sa intri in Lite. KSC s-a construit saptamana trecuta si este exact vizavi de Shark, restaurantul ala prost pe langa care treci cand mergi spre Kudos. Adk fix in spatele autoservirii si are legatura directa cu Lite. N-au nicio treaba cu Ibiza din Mamaia Nord. Si tot in Lite+KSC va fi petrecerea de pe 4 august. Sunwaves II
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2057 (permalink) | ||
|
darkblack ce te-ai aprins asa? toti vb de aceasi locatie: fostul complex Enigma din dreptul Kudosului impresia mea e/era ca anu trecut, acolo era clubul Ibiza, dar nu sunt 100% sigur, iar Mamaia Nord, care e dupa bariera si defapt apartine de Navodari nu are nici o tangenta cu ce vb noi chill si hai mai bine sa petrecem ![]() ce mi se pare absurd e pretul.. la carl cox e 80, la Sasha e 60 dar la G&D doar 20 crusher, in filmulet e rank1... era deja 5 dimineata... dupa 20 de ore de party | |||
|
| | #2058 (permalink) | ||
|
Kristalul de langa Kudos se numeste Kristal Mamaia Club. Lipit de el, cred, (sau in orice caz foarte aproape) este Lite, cu intrarea spre bariera. Sincer, nu cred ca Lite sa aiba vreo treaba cu Sunwaves pentru ca duminica dimineata, cand am plecat din Kristal, se auzea r&b din boxe, p.diddy or whatever... Iar Ibiza, este in Navodari Navodari, la vreo 10 - 15 km de ultima bariera, si e undeva pe stanga. | |||
|
| | #2059 (permalink) | ||
|
La Cox se vor gasi bilete la 50 RON si in seara evenimentului pana in ora 00.00. Nu ma mira preturile...asa se practica la noi pt ca pe de-o parte marea majoritatea a organizatorilor se gandesc numai la bani (ca sa n-o zicem pe aia ca sunt niste hoti nenorociti, mai ales daca te uiti la serviciile oferite), iar pe de alta parte, populatia de noapte e formata intr-o proportie covarsitoare din pinguini (mai mult sau mai putin minori), care inghit toate mizeriile gen inghesuiala, caldura, preturi nesimtite atunci cand vine vorba de 5-6 nume "grele" de dji, care si vin in mod constant pe la noi ...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
|
Mai nene, pana la urma cand va duceti la mare, si cat costa biletul ?Sau cu ce va duceti ? Mai eveti un loc liber?Ma refer la cei care merg la G&D.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |