Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-08-2007, 14:42   #2121 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Scump, doamna, scump intr-adevar. Eu macar sunt impacat ca i-am vazut anul trecut la Arene si pe Digweed separat anu asta tot acolo. Din cate am inteles de la prietenii mei cand a mai venit Digweed in Kristal a fost macel, n-aveai loc sa arunci un ac. Asta e.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2007, 14:46   #2122 (permalink)
The Other Side

BlonduGL's Avatar

Oricum mi se pare interesant ca la Arene, cand a fost Digweed a fost foarte mult loc liber.
Cam scumpe ofertele pentru weekendul asta. 2 milioane David K - private party, dar cu free bar, la mare e loco dice si tania vulcano, dar m-am saturat de mamaia. Am inteles ca ar mai fi o petrecere la snagov.
In fine, joi seara party cu Vania, Thornado, Dan O, Marika, Unu, la terasa, club E-Uranus, undeva pe langa Casa Poporului.

BlonduGL is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2007, 14:53   #2123 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Si eu am fost la Sasha si Digweed cu PYRO! and Co. si a fost super tare.Pana la 7 dimineata am stat si as vrea sa mai repet figura dar nu la banii astia si nu in cocioaba aia de Kristal.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2007, 17:26   #2124 (permalink)
RDI
Registered User

RDI's Avatar

dc si kristalul e cocioaba atunci cu siguranta nu ai nici o treaba....lumea ar trebui sa se obisnuiasca ca astea sunt preturile..si in ibiza biletele sunt intre 30-50E doar intrarea asa dc vreti nume mari cotizati ...e oarecum logic

RDI is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2007, 18:19   #2125 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

lumea are standarde inalte...

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2007, 18:27   #2126 (permalink)
Registered User

Pentru iubitorii de progressive-house/trance, ar mai fi o solutie petrecerea cu Yvel & Tristan (doi dj unguri) la Galati (Pasha Open-Air) sambata daca nu ma insel. http://www.myspace.com/yvelandtristan (pentru cei care au cont)

insertion is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 05:41   #2127 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Guys, voi chiar nu va aduceti aminte de Carl Cox @ Mania acum cativa ani(nu mai tin minte)...cand a fost 150ron biletul??? Atunci nu vi-sa parut aberant??? Mai ales ca Mania este muuuult mai mic decat Kristal-ul?

Deci 105ron pentru un astfel de event...mi-se pare chiar rezonabil!

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 08:28   #2128 (permalink)
The Other Side

BlonduGL's Avatar

Mai bine imi iau 2 si ma duc la Paul van Dyk, care o sa fie pe 22 la world trade plazza.

Old 24-08-2007, 09:51   #2129 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Pai cine a zis ca nu mai mergem la PVD daca mergem la S&D?
Stiu ca e investitie maricica dar nu vreau sa pierd nimic, eu o sa ma duc la ambele...si am de platit dublu la ambele event-uri, ca vin si cu prietena, logic.

Old 24-08-2007, 12:02   #2130 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Guys, voi chiar nu va aduceti aminte de Carl Cox @ Mania acum cativa ani(nu mai tin minte)...cand a fost 150ron biletul??? Atunci nu vi-sa parut aberant??? Mai ales ca Mania este muuuult mai mic decat Kristal-ul?

Deci 105ron pentru un astfel de event...mi-se pare chiar rezonabil!
A fost de 1 mai 2004. Totusi nu cred ca a costat 150 RON atunci pentru ca era extrem de mult. Cred ca era 100 RON.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 18:33   #2131 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

in 2003 s-a intamplat treaba cu 1.5 mil. intrarea la carl cox

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 24-08-2007, 19:08   #2132 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Si daca v-aduceti aminte knd l-a adus Kristalul din Bucuresti pe Pete Tong in mijlocul verii, cat a fost intrarea? L-au deschis atunci doar pt evenimentul respectiv. Parca tot 150ron.

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 19:40   #2133 (permalink)
Registered User

era danny tenaglia si intrarea a fost 1mil (aug 2005)

white noise is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 20:22   #2134 (permalink)
Hamann

quze's Avatar

Quote:
Originally Posted by RDI View Post
dc si kristalul e cocioaba atunci cu siguranta nu ai nici o treaba....lumea ar trebui sa se obisnuiasca ca astea sunt preturile..si in ibiza biletele sunt intre 30-50E doar intrarea asa dc vreti nume mari cotizati ...e oarecum logic
Intre 35-65 euro in ibiza ... de ex la carl cox martea la space e 35 euro .... sa zicem ca pretul pt sasha si digweed in comparatie cu salariile noaste e destul de ridicat , trecand si peste asta ... ce ne facem cu atmosfera? Din lumea care vine la astfel de evenimente , 40% isi etaleaza "hainutzele si arfele" 20% copiii care vin sa se drogheze ,ca de e la moda si mai ramane un grup de 40% care vin pt muzica si distractie. Nu stiu daca la nivel de atmosfera vom ajunge vreodata Ibiza, deci isi merita cu varf si indesat banii in plus sau in minus la unele lucruri.
Mi-ar placea sa putem sa fim uniti si de ex la un eveniment de acest gen cu preturi enorme si feeling 0 ... sa nu se prezinte mai nimeni, as fii curios de reactia organizatorilor.

quze is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 20:04   #2135 (permalink)

Darkblack's Avatar

Quote:
Originally Posted by white noise View Post
era danny tenaglia si intrarea a fost 1mil (aug 2005)
Bravo bravo. My bad!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Ce-avem diseara prin Bucuresti?

Last edited by Darkblack; 25-08-2007 at 20:04.. Reason: Automerged Doublepost

Old 25-08-2007, 20:32   #2136 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Bine zis, care e treaba prin Bucuresti in seara asta? In afara de Bonton nu cred ca mai e ceva...

ps: sau poate un Fratelli? Dar e prea aglomerat acolo.

Old 25-08-2007, 20:47   #2137 (permalink)

Darkblack's Avatar

Am fost aseara in Turabo si a bagat Dj Andi. Foarte ok setul si m-a tinut acolo pana pe la 2.30, cu toate ca nu aveam chef de distractie. Poate e treaba si in seara asta prin Turabo.

Old 26-08-2007, 22:00   #2138 (permalink)
The Other Side

BlonduGL's Avatar

Clubbing in Sinaia - la pamant
Am vrut initial sa plecam la snagov, la o petrecere cu Dj Loading. Ajunsi aproape de snagov, primim un telefon ca cica petrecerea respectiva nu se mai tine.
La David K nu vroiam sa platim 2 milioane intrare, asa ca am mers la Sinaia pentru Pitfall.
Drumul ok, liber, pe la ora 23.
Am ajuns in club Fusion, un club micut, inghesuit, cu probleme cu caldura, dar muzica pusa de Pitfall era super ok.
Pe la 2 dimineata incep problemele.. unii din "smecherii sinaiei" se aflau si ei in club, aratandu-si ultimele treininguri adidas sau nike. Erau 2 tipe care dansau pe o cutie, whateva si care tot se bagau in seama, flirtau cu diverse persoane. Unul dintre amicii mei a intrat in vorba cu ele, si imediat s-a trezit cu un capac peste cap de la "baietii rai". Imbrancituri, discutii aprinse, tot ce prevesteste un mic macel. Am ramas calmi, incercand sa potolim spiritele dar aia erau pusi pe scandal. Unui prieten i-au luat ochelarii de soare, tot discutii. Pana la urma ne-am bagat ceva in el de club si am plecat sa bem si sa ascultam muzica la masina ..
Deci, daca va duceti prin Sinaia si aveti chef de club, mai bine dormiti la hotel

Old 27-08-2007, 19:40   #2139 (permalink)

Darkblack's Avatar

Sambata tot la Turabo Herastrau. Plictisitor absolut (muzica disco) pana pe la 4 cand a venit un tip care ne-a rupt pana la 6.30, ora la care conducerea a dat stingerea.

Old 31-08-2007, 20:44   #2140 (permalink)

Darkblack's Avatar

In seara asta ce se intampla prin Bucuresti?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Thread Tools

Posting Rules