![]() |
| | #2162 (permalink) | ||
| Quote:
![]() sa se dea dracu lege.. sa se intre in club cu buletinul pe frunte... dar deh.. cine sa aiba interesul sa dea o asa reglementare??? | |||
|
| | #2163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Vineri 21 sept, DOT Music pres. Onur Ozer la Club Session. Warm-up: El Cezere Intrare: 20lei pana in ora 00:00, 30lei dupa www.onurozer.net www.myspace.com/onurozer | ||
|
| | #2164 (permalink) | ||
|
Si normal , ei isi iau banu pe intrare ... plus ce mai beau copiii pe acolo ca de ... tre sa isi arate fiecare skill`urile de bautor inversunat .. le comvine. Sper vineri sa fie o atmosfera mai primitoare ... nu voma pe scarile de la intrare.
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #2168 (permalink) | ||
|
si cattaneo cum s-a comportat...am fost doar in trecere si era coada iar pana la stop
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2172 (permalink) | ||
|
Ai plecat degeaba.. eu am rezistat pana la 4.30 si muzica a fost foarte misto si se putea respira Deh.. am stat o ora intins in baie acasa, mama ei de bautura :-" si nu am putut sta . Mi-a placut de un tip, facea el urat si spune la un moment dat.. ah.. ce tare e muzica asta, fata de minimal ) Oricum, daca nu era deschiderea martin nu cred ca erau atatia oameni, cati au fost aseara.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2180 (permalink) | ||
|
care stie ceva de bilete la zabiela??????
__________________ vand ochelari Ray Ban aviator http://forum.computergames.ro/115-in...n-aviator.html | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |