![]() |
| | #2181 (permalink) | ||
|
asteptam cu nerabdare deschiderea...poatea au mai schimbat decorul
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2184 (permalink) | ||
|
mai bine zic pas si imi pastrez nervii pentru sambata.. cand si in Kristal cat si in Martin o sa fie fain... numai sa nu strice kinderii tot fun-ul drdy, vezi sa nu fie asta Peter Gelderblom - Waiting For (Genix Remix)... dar pentru melodii necunoscute e alt thread Caut / Cum se numeste - melodia? | |||
|
| | #2186 (permalink) | ||
|
STOP TORTURARII ANIMALELOR!!! FWD Agency, Love Events, Nights.Ro , Studio Martin, Anyplace.Ro, Magnetik.Ro , Beatfactor.ro, te cheama joi,4 octombrie incepand cu ora 18.00, in Studio Martin alaturi de Negru / Pagal / Faster / Fady / Marika / Vania / Tthornado / Marco Briguglia / Pitfall / Mara / Alin Prada / Livio / Max & Conik / Monochrome (live act) / Livio & Roby Dacă vrei ca cei care maltratează animalele să răspundă pentru faptele lor, ia atitudine şi semnează petiţia ce-ti va fi pusa la dispozitie la intrarea in club. Petiţia cu semnăturile va ajunge la Parlamentul României.NU UITA!!! ORICE SEMNATURA ESTE VALOROASA SI REPREZINTA UN PAS INAINTE CATRE O LEGE CORECTA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR.INTRAREA LIBERA ORICARUI IUBITOR DE ANIMALE!
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2188 (permalink) | ||
|
Sambata noapte exploziva la Kristal cu STEVE PORTER & DEMI! Am renuntat la Martin pt ca este preaaaaa mic si inghesuit, prea plin de pokemoni lesinati si drogati...etc.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2189 (permalink) | ||
|
Sauna la kristal mai rau ca niciodata...cel mai prost e ca au scos bara de langa mese..f urat...in rest calcare in picioare si sauna ca in vremurile bune din martin ...muzica relativ ok..chiar de suflet am putea spune
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2190 (permalink) | ||
|
Au redecorat localul...sau doar un facelift asa de toamna?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2192 (permalink) | ||
|
deci erau aburi in aer...au mai pus lumini si un pic schimbat la intrare parca ...candelabrul are efcte tari de lumina dar multe minsuri gen aerul conditional care ori nu mergea ori a cedat...
|
| | #2193 (permalink) | ||
|
Schimbat canapele si scos balustrade dintre ele. Schimbat intrare. Fara aerisire in camera de la intrare. Fara aerisire in club. Prost. In schimb, cred ca pana la 3 a fost coada la intrare cu raza de fro 4-5m. Plus coada de 30-40 de persoane la iesire, constant.
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2194 (permalink) | ||
|
Sambata a fost cam gol, am intrat la 00:00 sa iau masa...surpriza...GOL! M-am speriat putin, pe la 2 totusi a inceput sa se umple clubul, am stat pana la 5 si a fost OK...fara caldura/aglomeratie etc cum ziceti voi, oricum tovarashu Jack mi-a tinut companie.
|
| | #2195 (permalink) | ||
|
pai e una clubul plin si redeschiderea si alta e a 2 zi dupa furtuna
|
| | #2196 (permalink) | ||
|
dap ... a fost lejer sambata seara am putut sa dansez si sa respir in acelasi timp ) magic :Xl-am vazut pe pyro si pe lifeontheline pe acolo...si stau si ma intreb si acum... PYRO! de unde ai atata energie?? ... peste tot pe unde te-am vazut ... si la mare la kudos si prin cluburi dansezi... la fel de energic tot timpu da-mi pm cu secretu )
__________________ what the f*ck it is??? | |||
|
| | #2197 (permalink) | ||
|
Man...ce secret ..vrei sa ma bagi in belea ... De la non-stopu' de la coltz, si 2-3 beri/whisky+red bull din club , io o ard mai haiduceste spre deosebire de Patryk, care e pe stilul burghez ... Oricum, foarte tare muzica...lume cam putina, dar in orice caz e mai bine asa decat omor... Mi-au placut schimbarile de ordin estetic pe care le-au facut (candelabrul arata bine, lumini mia multe, parca erau si niste lasere pe sus, dar nu le-au dat drumul), sper sa revina garderoba, iar aerul conditionat presupun ca e o fantezie pt cluburile din RO.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2199 (permalink) | ||
|
Sapt asta se anunta un pic de haos la martin cu Anada
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |