![]() |
| | #2202 (permalink) | ||
|
Sambata mai e si in Session treaba ...Meat, Chris Wood si Raresh ... Wood e barosan si va puteti astepta la ceva ciocaneala din partea lui Trance Vibrations = Timisoara = 4 Strings + Johan Gielen + Talla2XLC + Jochen Miller ...te bagi Crusher?
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2205 (permalink) | ||
|
E super ok cand e mai liber , pokemoni putini ... dar am vazut cativa pantofari ... ce gen a pus lawler ca eu nu prea am inteles :|
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #2207 (permalink) | ||
... in seara asta gol peste tot ... kristal ora 12 , 4 masini in fata, nagual gol , pana si la pokemoni la martin gol ... eh , mai si dormim.
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #2208 (permalink) | ||
|
Cine imi poate spune cum e in Insomnia pe DN1?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #2209 (permalink) | ||
|
Toti oamenii care se fac pilaf erau pe la timisoara ) Foarte tare TranceVibrations, Miller si Talla m-au atins la inimioara Sa nu uitam nici de Beyer vineri seara, care ne-a dansat pana dimineata pe ritmuri de techno
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2210 (permalink) | ||
|
Iarasi gol la Kristal, nu am mai vazut asa ceva...2 saptamani in a row, this is NOT good.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2213 (permalink) | ||
|
Adam Beyer foarte smecher vineri insa..pacat ca aveam tren la 5.45 AM si nu am savurat petrecerea pana la capat. Timisoara...fara cuvinte ... Trance Energy made in RO...au invatat oamenii bine lectia (spre deosebire de altii), si fac treaba ca la carte. Am inteles ca Lawler a pus o ora jumate ?
|
| | #2214 (permalink) | ||
|
Asteptam acum fratii chimici se anunta prestatii live...deci f frumos..
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2218 (permalink) | ||
|
stie cineva ceva de http://www.timisoreni.ro/upload/Imag.../afis_andy.jpg ?
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #2219 (permalink) | ||
|
E in seara asta in Kristal; m-a intrebat cineva daca merg. Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |