Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-10-2007, 20:33   #2221 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

ce ma amuza pe mine cel mai mult pe topicul asta e treaba cu pokemonii. probabil voi ii numiti pokemoni pe unii care la randul lor va numesc pe voi pokemoni. toata lumea arata in jos cu degetul, catre pokemonii aflati cu un etaj mai jos.

ps: pentru voi pokemonii sunt pustanii pastilati? dar baietilor aia din kristal care inca mai vin cu ochelari de soare si bling bling pe ei cum le spuneti?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 21:55   #2222 (permalink)
...just a wolf

Wolf's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
ce ma amuza pe mine cel mai mult pe topicul asta e treaba cu pokemonii. probabil voi ii numiti pokemoni pe unii care la randul lor va numesc pe voi pokemoni. toata lumea arata in jos cu degetul, catre pokemonii aflati cu un etaj mai jos.
sa inteleg ca te simti cu musca pe caciula?

pokemoni, pentru mine, inseamna persoane de statura mica, care in proportie de 99% se datoreaza varstei sub 18 ani cu freze de cocosi futuristici inspirate din faimoasele manga, care pana nu demult vizionau desenele cu acelasi nume si colectau cartonase cu personajele favorite ... deci.. pokemoni! ...

Quote:
ps: pentru voi pokemonii sunt pustanii pastilati? dar baietilor aia din kristal care inca mai vin cu ochelari de soare si bling bling pe ei cum le spuneti?
LE: "pe ei cum le spun" ???... pe ei ii numesc/lor le spun: manelo-houseri! ... sper ca am fost subtil

Wolf is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 23:12   #2223 (permalink)
Hamann

quze's Avatar

Mai adaugam la poekemon si vestimentatia extrem de ciudata, multe culori , etc + pastilele care sunt "la moda"

quze is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 23:22   #2224 (permalink)
muza

Quote:
Originally Posted by Wolf View Post

LE: "pe ei cum le spun" ???... pe ei ii numesc/lor le spun: manelo-houseri! ... sper ca am fost subtil
cu bling bling pe ei wolf, fa eforturi si citeste toata propozitia, chiar daca e lunga si plina de "complementzi".

Lheea is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2007, 23:29   #2225 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Pokemonii au de obicei bretonul lins si lipit de frunte si parul din varful capului ridicat, se imbata/pastileaza morti si iti borasc pe canapea (nu ca as avea).
Pokemoanele le poti gasi si in toaleta la baieti regurgitand intr-un pisoar (langa tine) din cauza ca toaleta aia e mai aproape.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 00:45   #2226 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Quote:
fizic imposibil. am 1.90 si imi lipseste creasta. nu bag boaba si nu dau din coate ca o gaina careia tocmai i-a fost taiat capul. deasemeni, imi lipseste si sapca tip american trucker pusa cu cozorocul intr-o parte.
ps: si daca ma grabeam putin imi spuneau "tata" 90% din ei

Quote:
dar baietilor aia din kristal care inca mai vin cu ochelari de soare si bling bling pe ei cum le spuneti?
cocalari?

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 08:24   #2227 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Knd a fost deschiderea si-am stat la acea coada de 20 de minute, m-am uitat in stanga, in dreapta, in sus, in jos...si nu cred ca am vazut bajet sau fata ne-dilatata! Tin sa precizez ca nu toti erau pokemoni sau harry-potter

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 10:57   #2228 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

...si?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 11:55   #2229 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

Quote:
Originally Posted by Colonelu' View Post
...
ps: si daca ma grabeam putin imi spuneau "tata" 90% din ei
Si atunci ce mai cauti, tataie, prin cluburi?! Mai bine seara iti pui proteza dentara in paharul de pe noptiera, te bagi sub plapuma la caldurica si te uiti la filmele de pe TVR.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 12:00   #2230 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

daca toti prajitii de la platane pot pune in continuare desi multi dintre ei imi puteau fi mie tata, inseamna ca si eu pot face fata.
circuitul tatilor in natura

Old 19-10-2007, 12:28   #2231 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Uuuu ...discutia a luat-o pe pante filozofice... "Depravare si moralitate in clubbingul romanesc din sec. XXI" ... Pt. mine problema e destul de simpla ... atata timp cat vii in club pt muzica, indiferent de varsta, sau cate ai bagat/tras in seara aia (atata timp cat esti in stare sa te controlezi) , esti ok. Nu ma deranjeaza ca sunt intr-un club in care majoritatea au 16-17 ani, atat timp cat nu ajung sa ma calc in picioare cu ei. Bineinteles, aici intervin organizatorii, care la noi sunt interesati numai de bani, si lasa in club un numar de oameni mult peste capacitatea normala. Plus ca nu se tine cont de limita de varsta ... macar de nu ar mai afisa pe flyer "Accesul pers sub 18 ani strict interzis".
Oricum clubbingul la noi, fiind in mare voga in ultimul timp atrage pe langa foarte multi pusti, care de multe ori vin doar sa se faca praf si o groaza de dubiosi care vin sa is etaleze haine, femei etc ...si de aici si generalizarea stupida, ca in club vin numai "pokemoni" si "bling-bling people". Iar ochelarii de soare uneori sunt un accesoriu strict necesar
Problema cu prajeala este iarasi la latitudinea fiecaruia ... e sanatatea ta si faci ce vrei cu ea ... e alegerea ta daca vrei sa te simti doar bine sau foarte bine ....etc. De parca alcoolul nu te-ar f**e si ala la neuroni si ficat.

Bam...in concluzie..nu ca mai uitati atata in jurul vostru si aratati cu degetul, daca nu aveti treaba cu fenomenul nu mai stati sa il analizati, iar daca aveti treaba ciuliti urechile mai mult la muzica si mai putin la pustanul de 17 ani care boraste afara sau isi umple sticla cu apa la baie. La festivalurile de afara (Germania, Olanda...) vezi cetateni la 35-40 de ani, care vin se distreaza de le sar capacele, danseaza toata noaptea la un eveniment de 8 ore, se imbraca mai excentric decat la noi ...dupa care revin la atributiile zilnice din timpul saptamanii.

PYRO! is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 12:36   #2232 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Greg View Post
Pokemonii au de obicei bretonul lins si lipit de frunte si parul din varful capului ridicat, se imbata/pastileaza morti si iti borasc pe canapea (nu ca as avea).
Pokemoanele le poti gasi si in toaleta la baieti regurgitand intr-un pisoar (langa tine) din cauza ca toaleta aia e mai aproape.
deci daca te faci praf si iti borasti creierii esti pokemonizat si supus oprobiului public?

PYRO!, nu cred ca esti capabil sa te distrezi chiar in orice loc si cu orice fel de oameni. chestia asta merge cand esti pustan. sau poate cine stie...

Last edited by Strangelove; 19-10-2007 at 12:48..

Old 19-10-2007, 15:05   #2233 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

le zice bine pyro, organizatorii sunt de vina, nu pokemonii. daca organizatorii ar respecta regulile si accesul ar fi permis doar peste 18 ani, atunci cred ca as mai avea si eu sanse sa merg in martin )

Old 19-10-2007, 15:40   #2234 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

Quote:
Originally Posted by colo'
le zice bine pyro, organizatorii sunt de vina, nu pokemonii. daca organizatorii ar respecta regulile si accesul ar fi permis doar peste 18 ani, atunci cred ca as mai avea si eu sanse sa merg in martin )
Dada, daca ar fi de treaba paznicii din Herastrau, ai putea sa te dai si in gargaritze.

Bre, ce sa mai, esti expirat cand vine vorba de clubangeala, ti-ai trait traiul, ti-ai mancat malaiul, acum mai fa si tu loc generatiei tinere, ca de-aia e ingramadeala prin cluburi.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 15:49   #2235 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

q.q ma reprofilez atunci, incep sa ma duc la bamboo sau fratelli
ps: are cineva o camasa d&g (scris mare pe piept) sa imprumut si eu?

Old 19-10-2007, 15:52   #2236 (permalink)
Registered User

oligarchy's Avatar

Evident fratzioru. Am si masa!

oligarchy is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 16:17   #2237 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

hahahahaha..
o camasa d&b si whiskey j&g

da bai colonele asta e situatia.. o ardem si noi la o tabla de sah in cismigiu si asteptam sa se mareasca pensia, ce sa facem

Flat is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 16:25   #2238 (permalink)
The Other Side

BlonduGL's Avatar

In tema discutiei batranei la petreceri
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	OldClubber_450x485.jpg
Views:	82
Size:	61.2 KB
ID:	269805  

BlonduGL is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 17:06   #2239 (permalink)
Hamann

quze's Avatar

Majoritatea de pe aici cred ca mergem pt muzica si mai putin pt lume ... Dar pur si simplu uneori mai conteaza si atmosfera , mai ales cum la noi au inceput sa fie cluburile pline ochi , nu e chiar asa de amuzant sa te calce pe picioare toti copiii tumefiati Din cauza asta uneori cararile ne indreapta catre alte locatiii une distractia este minima dar lumea mai civilizata ...

Tot in tema discutiei

quze is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2007, 17:23   #2240 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

ce dubios e septuagenarul. undeva in zona penibilului. dar se distreaza si asta e tot ce conteaza, nu?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Muzică

Thread Tools

Posting Rules