![]() |
| | #2363 (permalink) | ||
|
Lineup Trance Energy 2008, 23 februarie @ Jaarbeurs Utrecht MAINSTAGE Tiësto Ferry Corsten Marco V Sander van Doorn Kyau and Albert Mark Sherry MC Mighty Mike HARD STAGE / HIGH CONTRAST Marcel Woods Rank 1 (dj-set) Nic Chagall Alex M.O.R.P.H. Ronald van Gelderen Ernesto vs. Bastian (dj-set) Joop Jochen Miller FUTURE STAGE Sean Tyas Phynn John O Callaghan Airbase Tom Cloud Sied van Riel MaRLo Ultraform MC Gunner CLUBSTAGE Jean Funkerman Tony Cha Cha Chris Rox Mike S Roy Gates Biletele se pot lua de pe ticketonline.nl prin carte de credit sau transfer bancar. Costa 40,75E cu toate taxele incluse
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2364 (permalink) | ||
|
Shit. La editia 2008 nu pot ajunge Pica exact in aceeeasi zi in care eu am o problema. Mi-ar fi placut sa ne vedem din nou. Asta e, poate la vara la alt fest, sau de ce nu pe insula Anyway, din line-up-ul ala, ma atrage Tom Cloud, John'O'Callaghan, Phynn, in general cei care merg pe classic.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #2365 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2366 (permalink) | ||
|
Poti aduce pe cine vrei man, nu e "cu invitatie" sau "closed doors"...zic eu.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2368 (permalink) | ||
|
Review Fuchsia aniversare 2 ani: 1. intrare 20ron si iti da un bilet pe care scrie "10ron intrare si un shot inclus". Dar surpriza, la bar nu aveau shot-uri pt.k, citez, "nu am cum sa ma scad". In fine, dupa cateva explicatii si comentarii mi se ofera un shot 'verde' (atentie, nu la alegere) care numai absinth nu era. Era altceva, care era NAJPA! 2. baile mizerabile, hartie igienica pe jos la greu, cosurile pline, sapun lichid LIPSA 3. gesturi de manelari prin bar, gen 'aruncat cu servetele in sus' 4. servire la bar dificila (nu stiu de ce erau 3 pers in bar, dar numai una putea sa-mi ofere ce comandam) 5. lume cam ciudata 6. sonorizare slaba. N-am prea vazut boxe de 'joase'. Puncte bune: 1. Dj-ul care a bagat inaintea lui Barbulescu a mers pe zona mea, dar am inteles ca nu e rezident
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2369 (permalink) | ||
|
Urat! Isarescule, pe bune acum...dar omul are dreptate! Am patit-o si eu pe pielea mea. Lumea intradevar este foarte ciudata si miroase a "cheap", de barmani nici nu mai zic care arunca cu servetelele ca la lautari. Si faza cu prea putin bass i-am mai zis-o si eu lui Isarescu, acum ceva timp...tin bine minte! Se pare ca m-a ignorat la faza asta, muzica se aude "gol" adica prea putin bass pt mediile si inaltele din club, muzica fara bass e ca mancarea fara sare...pur si simplu nu isi gaseste ritmul daca nu are bass destul. Recomand cel putin inca 2 sub-woofere bass-reflex, fiecare cu un difuzor de 18" de cel putin 600w rms, acompaniate bineinteles de 2 amplifuri de cel putin 800w rms(putere in bridge). Recomand alti barmani(cu alta atitudine). Recomand toalete mai curate. Recomand ALTA CLIENTELA, marirea preturilor(!!!) si "curatenie" de la intrare(!!!) ca sa nu mai intre toti distrusii cu caciula in cap sau in trening/adidasi de sala/pantofi cu ciorapi albi etc... Clubul arata chiar OK inauntru(are potential), dar CLIENTELA distruge locul in primul rand. Recomand cam multe, dar poate ma aude cineva, cine stie?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2372 (permalink) | ||
| Quote:
Faza cu baile... la noi se face curatenie in fiecare zi de la 15 la 17; ce ai vazut in baie este rezultatul invitatilor; poate imi spui si mie un club in care mai e curat la baie dupa ce vin ivitatii si le folosesc. Cu gesturile de manelar... ai dreptate, si mie mi se pare de prost gust. Faza cu 3 persoane in bar iar ai dreptate; acolo nu are ce cauta decit barmanul. Avem 2 basi de 600w, faza e ca nu toti dj-ii stiu sa regleze crossover-ul. Dj-ul care a bagat inaintea lui Barbulescu ESTE dj-ul rezident. Oricum, merci pt review e bine de stiut ce trebuie facut! Last edited by isarescu; 08-12-2007 at 12:32.. | |||
|
| | #2374 (permalink) | ||
|
@isarescu Era murdarie pe la 11. Atunci am fost la baie. Si cred ca stii si tu mai multe cluburi in care dai peste 'femeia de serviciu' atunci cand intri in baie. Si mai mici, si mai mari... Shot-ul nu avea nimic 'absolut' in el. Si repet, a trebuit sa ma 'cert' cu barmanul ca sa mi-l dea si apoi am regretat. Inca o data, felicitari pt dj. Baga destul de bine. Dar invata-l sa regleze crossover-ul ca nici el nu stie ![]() On-topic: merge careva la L.B. in Posh? E 50ron intrare si, sincer, cred ca o sa fie plin de 'partzuri'. Bineinteles, vor fi si exceptii, dar putine.
|
| | #2376 (permalink) | ||
|
Frumos la Lee Burridge. Mi-a placut portiunea dupa ora 7 mai ales. Pacat de locatie pt ca nu au lipsit "cefele" + "oamenii de culoare ". p.s. Cineva sa ii explice tipei, banuiesc ca de la one fm, sa nu mai strice seturile oamenilor cu tipetele ei si reclama la one fm. A fost pur si simplu patetica !
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #2377 (permalink) | ||
|
weekendul asta Seaman sa vedem ce mai stie..ca nu am mai ascultat de la el nimic de mult
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2380 (permalink) | ||
|
Hybrid vineri, Carola sambata. FTW
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |