![]() |
| | #2762 (permalink) | ||
|
Cum sa intre la 21??? Nu ai auzit de warm up?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #2766 (permalink) | ||
|
maine kudoss
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2770 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum daca o sa fie ca la Utrecht, o sa ne p*sam pe noi diseara.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2772 (permalink) | ||
|
Pai da ..am fost si am intrat cu aparatul foto. Regula asta e a celor de la Mission, cu ce ii incalzeste nu stiu. Afara stiu un singur caz, la Trance Energy cand nu au lasat pe cineva sa intre cu aparat foto mare, Canon S3 IS...dar acolo aveau lockere s-a dus omul l-a lasat in locker si gata. In schimb cu din astea compacte nici o problema. Aici cred ca va fi cam la fel, daca e ceva barosan, DSLR sau super zoom, nu prea ai ce sa-i faci, lasa-l acasa. Daca e compact, in buzunar sau in poseta la prietena si cred ca te descurci. Presupunand prin absurd ca o sa controleze la sange, mai ai un loc unde poti sa-l pui daca e compact
|
| | #2774 (permalink) | ||
|
Deci...sfatul meu: Printilor si Printeselor! Veniti de la 3 k atunci intra Armin ![]() btw Vin si eu! Am observat ca va si ploua
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2775 (permalink) | ||
|
Daca tot am dat un ban vreau sa vad tot spectacolul, daca nu cap-coada, macar trei sferturi asa ca pe la 21 maxim 22 o sa fiu acolo. Intrarea se face tot prin parc?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2779 (permalink) | ||
|
normal ar fi trebuit de la 9 la 6. stiu ca a inceput la 9 si de terminat nu mai stiu ca am plecat p la 4 juma. in orice caz eram ud pana la chiloti
__________________ Strangem sireturile, tragem pe cap glugile, scoatem toti curelele, incep incidentele.Cantam FORZZZA STEAUA ALE ! ! ! | |||
|
| | #2780 (permalink) | ||
|
A mixat fix pana la 6...excelent evenimentul, ceva mici probleme de organizare marca Mission, dar overall foarte similar evenimentul cu cel de la Utrecht...NE-a facut fleasca ploaia aia, o parte s-au mai adapostit in gangul ala de la intrare sau pe sus in triibune, restul ne-am bagat picioarele si ne-am facut mega fleasca
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |