![]() |
| | #2921 (permalink) | ||
|
la daimon am inteles ca lumea cam lasa de dorit ...asa ca next stop for me o sa fie Sasha la redeschiderea de la Kristal
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2922 (permalink) | ||
|
Lumea e cam dubioasa, cel putin la petrecerea cu Pagal, Negru si inca cineva, a fost dezastru. Dar saptamana trecuta cu Gojira si OK Corall, lumea parca a fost mai ok. Sa vedem vineri. Sambata iar pe la Kado, cu niste trance, apoi dubstep @ Fabrica pe 19 si sambata pe 20, poate Sasha, imi place ce a facut cu involver 2, dar sunt panicat ca o sa fie iar calcare in picioare la kristal.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2926 (permalink) | ||
|
sper sa fi schimbat treaba in Kristal...macar decorul...la ''private party'' cu dave seaman era fix identic...in vara era vb de un proiect nou...sa vedem ce o sa fie..
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2927 (permalink) | ||
|
Vineri 12: Pagal vs Kool, Faster, Max @ Daimon Concert Lounge, Faster vs Negru@Silver (Bucuresti) - starting 5 am Sambata 13: Livio, Roby, George G, Negru @ Daimon Concert Lounge, Praslea vs El Cezere, Kozo@ Silver (Bucuresti) - starting 5 am
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #2929 (permalink) | ||
|
frumos aseara la daimon si la silver la after ....m-as baga si vineri am fost placut surpins de atmosfera si lume aseara
|
| | #2930 (permalink) | ||
|
Merg eu diseara la Daimon. Dar nu stiu cand ajung. Ne gasim pe langa Blondu'
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2931 (permalink) | ||
|
Cica este petrecere de deschidere la Gossip Bucuresti . Merge careva ? Sau pe itinerarul Bonton , Fratelli , Gaia, Turabo anyone ?
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #2934 (permalink) | ||
|
Multumesc frumos! Pe Blondu il recunosti pt.k e blond. Eu sunt tuns scurt P.S. Nu-mi cereti de baut! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sigur aici o sa gasesti multi forumisti.
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! Last edited by Darkblack; 12-09-2008 at 14:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2936 (permalink) | ||
| Presupun ca e o ironie De ce sa nu gasesc , pana la urma sunt printre cele mai in voga cluburi din Bucuresti ?
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #2937 (permalink) | ||
| Quote:
La Gossip se schimba situatia, nu mi se pare asa rau acolo. Prefer sa merg la Gossip decat la Gaia, Frateli, Turabo etc. Have Fun !
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #2938 (permalink) | ||
|
Fitze sau nefitze dupa 300 ml de whisky chiar nu mai conteaza acest aspect . Cat despre muzica , mie mi se pare f ok .
|
| | #2940 (permalink) | ||
|
Turabo merge dar eu zic ca si-a facut siesta pe vara asta..deja e tras de par pe vremea asta..de Bonton ce sa mai zic in afara de miercuri cam bate vantul pe acolo..Gaia si Fratelli sunt pe alt stil ceva mai sobru...oricm toate merg....nu poti sa o arzi clubbing non stop..si oricum pleava va alege mereu bamboo
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |