![]() |
| | #3261 (permalink) | ||
|
Eu mi-am luat la Mayday. Mersi Wolf si pupici platonici. Contez pe tine acolo, dupa aia poti sa mergi sa faci ce vrei cu regina ![]() PS: E chiar ieftin tripul: Transport cu WizzAir: Buc - Dortmund: 100 eur max, posibil sa mai scada, Cazare 2 nopti 80 eur max, Bilet event: 50 eur, mancare, bautura, alte chestii. dupa cat isi permite fiecare. Plus ca vineri deja esti inapoi in RO, si poti sa mergi si la mare ....sa te calci in picioare
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #3263 (permalink) | ||
|
Luciano f f expirat o gluma de set , sunetul prost , cocalari si pokemoni , mizerie ,kristalul a ajuns o cosmelie la ora actuala martinul este peste , cred ca nu voi reveni prea curand acolo cu toate ca merg de 5 ani
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #3264 (permalink) | ||
|
Imi pare rau sa spun asta dar taranii au fost la ei acasa aseara la Kristal... dezamagitor cu totul. Luciano a miscat ceva intre 4 si 5 dar destul de slabut.... pacat.
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #3265 (permalink) | ||
|
Ce bine ca am stat in casa in weekendul asta ![]() Vinerea viitoare: Galuzzi, Sven Vath si Martin
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3267 (permalink) | ||
|
Trebuia mai bine sa veniti la Danny Howells. Super petrecere, super muzica, dar din pacate cam putina lume. Pe la vreo 4 nu mai puteam sa plec, ca punea numai piese una si una si dansam ca nebunu pe acolo . Weekendul asta se deschide Hala, vineri cu Suie Paparude si Sensor, iar sambata cu Tonka + Ok Corall. Si pe urma: Vineri, 3 aprilie BUTCH (Great Stuff), OK CORRAL (Great Stuff) Sambata, 4 aprilie JODY WISTERNOFF, The Model, Victor Stancov Vineri, 10 aprilie RADIO SLAVE, OK CORRAL Sambata, 11 aprilie JORI HULKKONEN (F COM, Finland), THE MODEL (Gigolo Rec.) Vineri, 17 aprilie ZOMBIE NATION, THE MODEL, OK CORRAL Sambata, 18 aprilie Tralala & Yazee.ro prezinta: ZION Train, TRG & others Clubul Hala se afla pe sos. Mihai Bravu, vis a vis de Statia de metrou M. Bravu.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #3268 (permalink) | ||
| Quote:
Pacat ca voi rata petrecerea cu Jody Wisternoff. Omu e smecher rau. Sper sa fie multa lume si sa fie atmosfera, merita omul
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3270 (permalink) | ||
|
Sambata, 4 aprilie JODY WISTERNOFF, The Model, Victor Stancov Vineri, 10 aprilie RADIO SLAVE, OK CORRAL Maica-leee!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #3273 (permalink) | ||
|
Deschidem thread ? Deocamdata stiu cam asa: Bilet avion cca 5-600 euro dus intors. Cazare depinde de perioada, eu folosesc www.booking.com, gasim cam la toate hotelurile camere. Si evident mai este si varianta, agentie. Preturile un pic cam ridicate cred dar nu ar fi prea mare problema.
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #3274 (permalink) | ||
|
Cam scump biletul de avion totusi nu crezi? Avand in vedere ca anul trecut am dat 800e pe toata excursia, cu tot cu masa. ![]() Varianta cea mai ieftina ar fi Apartament din Ibiza, Spania - Apartamentos Llevant , cu low costul pana la Barcelona dupa care ferry pana in Ibiza. Am inteles ca nu va mai fi un charter Bucuresti-Ibiza din pacate. Totusi, cel mai bine ar fi prin agentie, preturile sunt mai mari dar macar se ocupa ei de tot ce trebuie si, teoretic, stai fara grija.
__________________ To lose weight, exercise more and eat less food. To lose weight even faster, add some heroin | |||
|
| | #3275 (permalink) | ||
|
Acum 2 ani atat am dat si eu cca 900 euro. Din cate stiu locurile la charter sunt luate de agentii. Ferry face 10 ore, asta e cam nasol ca ma gandisem si eu la barca + ferry
|
| | #3276 (permalink) | ||
|
Din Barca pana in Ibiza faci 10 ore cu feribotul? :O
|
| | #3279 (permalink) | ||
|
Trebuie sa ii dau dreptate lui RDI aici...Luciano chiar nu mai surprinde sau entuziasmeaza... poate 10 minute undeva la 2-3 ore de set... Am luat-o eu razna sau numele care ma faceau sa tremur in 2007 chiar pana la mijlocul lui 2008 ma lasa totalmente rece acum?
__________________ Party hard... and don't forget to go home ![]() - I'm Back!- | |||
|
| | #3280 (permalink) | ||
|
Eu pentru luna august ma pregatesc pentru Ozora (Psy, goa si derivate ). Se tine in Ungaria, si se ajunge foarte usor cu masina. O.Z.O.R.A Festival 2009 (10th Anniversary Special Edition) August 11-16,2009 Main Stage Live acts: Atmos (Digital Structures) – SWE Allaby (Nano Records) – UK Andromeda (Yellow Sunshine Explosion) – SWE Blue Planet Corporation (Flying Rhino Rec.) – FR Derango (Parvati Records) – SWE Echotek (B.N.E. Entertainment ) – ISR Electric Universe (Electric Universe Rec.) – GER Etnica (EtnicaNet) - IT Furious (Insomnia Records) – RUS Hallucinogen (Twisted Records) – UK Hyper Frequencies (Syncronize Records) – FR Irgumburgum (Psybaba Records) – HUN Jaia (Digital Structures) - FR Juno Reactor (Metropolis Records) – UK Kashyyk (Insomnia Records) – MEX Liquid Soul ( Iboga Records) – CH Logic Bomb (Solstice Music) – SWE Man With No Name ( Dragonfly/TIP Records) – UK Neuromotor (Mechanik Rec./Medusa Rec) – FR Ocelot (Dropout Productions) – USA Pleiadians (Harmonia Records) – IT Prometheus (Twisted Records) – UK Protoculture (Nano Records) - ZA Shpongle LIVE IN CONCERT (Twisted Records) – UK Son Kite (Digital Structures) – SWE Silicon Sound (Neurobiotic Records) – FR Talamasca (Mind Control Records) – FR Total Eclipse (Mandala Records) – FR Transwave (3D Vision Records ) – FR Tristan (Nano Records/Twisted) – UK TrippyHippies (Psybaba Records) – HUN Vibrasphere (Digital Structures/Tribal Vision) – SWE Main Stage Dj sets: Alpha (Interzone.pa) – GER Ans (Nano Records) – UK Cosmo (Noise Poison Records) – SK Christof ( 3D Vision) - FR Edoardo (Neurobiotic Records) – IT Driss (Hadra Network) – FR Dj Marios (Samothraki Festival) – GRE Doc (Candyflip Records) – GRE Guiseppe (Parvati Records) – IT Kristian (Transient Records) – UK L’Elf (Turbo Trance Records) – FR Lucas (T.I.P. Records) – UK Peter Didjital (Digital Structures) – SWE Shane Gobi (Alchemy Records) – UK Oleg (Deepsmile/Human Touch) – HUN Era (Protoplazma) – HUN Gorgo (Human Touch) – HUN Jirzij (Psybaba Records) – HUN Kraak (SpiralExit) – HUN Tsubi (Human Touch) – HUN Chill Stage Live acts: Aes Dana (Ultimae Records) - FR Asura (Ultimae Records) – FR Entheogenic (Universal Symbiosis Rec.) – GER Carbon Based Lifeforms( Ultimae Records) - SWE Ott (Twisted Records) - UK Soul Surfer (Millennium Records) – SWE Solar Fields (Ultimae Records) – SWE Vibrasphere (Digital Structures/Tribal Vision) – SWE Digital Tooki (Stani Pani Collective) – SER Atati (Transcarpathiarts) – UA Cord (Chi Recordings) – HUN Kalumet in Dub (Halu beats) – HUN Winie-One (Winnie-One Records) - HUN Chill Stage Dj sets: Ott (Twisted Records)- UK Nanda (Chillosophy Music) –C/SWE Simon B (Twisted Records) – UK Gandolfi (Chillosophy Music) - UK Dave Arc-i (Inside us All ) – UK more tba !
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |